یه سوال
میگید از طریق اینرنت دارید می سازید؟؟ مگه میشه؟
دوما لایسنس ارائه رو اندروید و ios و x360 رو از گوگل و اپل و مایکرو گرفتید؟ بدون حمایت مالی؟
ماشین ها رو از کمپانی ها لایسنس کردید؟اگه نه پس را لوگو دارند؟
مطمئن هستید با این نقض کپی رایتی که کردید امکان داره بازی در بیرون ایران منتشر بشه؟
ببخشید سوال میپرسم ولی من هم بازی سازم و مشتاقم بدونم چجوری این کار ها رو می کنید
دوستان بابت تاخیری که در عرضه دموی قابل بازی که قول داده بودیم عذر میخوام
دلیلش اینه که تا الان تمام وعده های ناشرها و اسپانسر ها تو خالی بوده و هیچ کمک مالی به ما نکردن
پروژه به مدت 3 ماه متوقف شده و برای تامین هزینه ها داریم روی دو تا پروژه دیگه کار میکنیم که یکیش تا عید منتشر میشه
ولی برای اینکه خیلی از دوستان منتظر دموی قابل بازی بودن یکی از تست های تکنیکی که برای اعضای تحریریه سایت ها ارسال شده بود رو براتون آپلود کردم
لینک دانلود در انتهای پست اول قرار گرفت
دقت کنید که کیفیت این دمو هیچ ارتباطی با بازی نهایی نداره و فقط برای تست سیستم تخریب پذیری و هندلینگ ساخته شده
اولین مشکلی که خیلی به چشم می اومد سیستم لایتینگ شب بود, واقعا نیاز به بازنگری داره.
از سیستم تخریب پذیری هم چیزی ندیدم چون نما داخل بود, هندلینگ باز بهتر بود.
گرافیک هم خوب بود, البته سایه زنی ها مشکل داشتن.
گرافیک و نورپردازی و مدل های این دمو کار نشده بودن ، فقط برای تست تخریب و فیزیک ماشین ساخته شدن
احتمالا همین هندلینگ نهایی میشه ولی تخریب پذیری بهبود داده میشه
سلام من خیلی کارتون رو دوست دارم و خوشحالم که تعطیل نشده. من خیلی علاقه دارم که وارد زمینه ساخت بازی بشم و کارهایی هم انجام دادم و در حال ساخت مد Real dm برای cnc generals 1 بودم که به علت تک بودن زده شدم و همینطوری مونده . خلاصه اینکه خیلی دوست دارم کمکی باشم ولی متاسفانه هیچ چیزی از بازی سازی به صورت حرفه ای نمی دونم و می خوام که راهنمایی کنید چه کنم؟ البته بیشتر دوست دارم تو زمینه مدلسازی کار کنم ولی می گم که 0% هم بلد نیستم و می خوام که شروع کنم. البته از تابستون. آهان یه چیزی :JUST KEEP MOVING