Professional Driver - راننده حرفه ای

• Thread starter Thread starter Mr-Game
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

امروز در خدمت آقا سعید بودم بازی و شات های اونو دیدم و در مورد کار با اشون گپی زدیم خیلی خوشحال شدم که دوستی مثل اشون پیدا کردم و به زودی یه دموی قوی از این بازی رو اینجا میبینید بعد اون میشه یه قضاوت درست و در مون کرد....:d

اما در مورد بازی و کار باید بگم ایشون و چنتا از دوستانشون واقعا مشغول کار رویه این بازی هستن آرزوی موفقیت و سر بلندی براشون رو دارم....;)

قربانت سعید جان...

سلام

امروز در خدمت آقا سعید بودم بازی و شات های اونو دیدم و در مورد کار با اشون گپی زدیم خیلی خوشحال شدم که دوستی مثل اشون پیدا کردم و به زودی یه دموی قوی از این بازی رو اینجا میبینید بعد اون میشه یه قضاوت درست و در مون کرد....:d

اما در مورد بازی و کار باید بگم ایشون و چنتا از دوستانشون واقعا مشغول کار رویه این بازی هستن آرزوی موفقیت و سر بلندی براشون رو دارم....;)

قربانت سعید جان...

تهدیدت کرد؟ :d راستشو بگو:d

مخلص داش اشکان هم هستیم

تهدیدت کرد؟ راستشو بگو:d
آره یکی از اعضای خانوادش رو گروگان گرفتم گفتم حرفی علیه ما بزنی ..... :gunner:
بهزاد نکنه تو هم شک داری ، پاشو بیا اینجا باید روی تو هم کار کنم :d

سلام مصطفی جان ، شرمنده پیغامت رو دیر دیدم
یک نفر برای ساخت مدل های اتومبیل و شهر و جاده و پیست ، مهم هم نیست کارش خوب باشه فقط مدل ها رو بهمون برسونه تا پروژه پیش بره ، اگر سطح کیفیشون پایین بود در آخر کار با مدلهای بهتر جایگزین میکنیم

دوستان بعد از یک مدت طولانی که تاپیک رفته بود زیر خاک ما برگشتیم با یک تصویر از سیستم جدید تخریب پذیری ، چطوره ؟

سایپا مطمئن :d

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    56.7 KB · مشاهده: 38
هر دو ، شهر توسط یه ایتالیایی طراحی شده ماشین هم ایرانی ! مشکل مهمی نیست ولی تو نسخه ایرانی بودجه نداریم حلش کنیم و از همین شهر استفاده میکنیم
بعدا یه شهر خفن بدون ماشین های ایرانی میسازیم

آخه برادر مهدی داری بازی ما رو با most wanted جدیده مقایسه میکنی ، البته کیفیت این عکس پایین آورده شده ولی این عکس از نسخه دمو گرفته شده بازی نهایی کیفیت بالاتری داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or