Professional Driver - راننده حرفه ای

• Thread starter Thread starter Mr-Game
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمي دونم چرا براي 10 ثانيه تريلر 39 مگ حجم برده!!!!!!!
راستش خودمون یه پلاگین برای unity نوشتیم که هنگام بازی فیلم ضبط بشه بدون افت فریم و افت کیفیت
دیگه کمپرسور نذاشتیم براش

راستش خودمون یه پلاگین برای unity نوشتیم که هنگام بازی فیلم ضبط بشه بدون افت فریم و افت کیفیت
دیگه کمپرسور نذاشتیم براش

پلاگين و يا ... بدردتون نمي خوره! چون وقتي ضبط مي شه هم كيفيت از دست مي ره و هم تيك داره ( يعني يواش يواش و به صورت تيكي) ضبط مي شه؛ فكر كنم منظورمو فهميده باشيد. بايد با دوربين هاي ديجيتال و قوي فيلمبرداري كنيد تا كيفيت از دست نره، مثل تريلرهايي كه از بازي ها مي سازن. حالا نمي دونم اين تريلر رو با چي فيلمبرداري كرديد ولي مشتاقم كه بدونم! :)

مجتبی جان فکر کنم شما اطلاعات درستی از ضبط فیلم و ساخت تیزر از بازی نداری

اگر قرار باشه کار حرفه ای انجام بشه هیچوقت با دوربین فیلمبرادی از صفحه نمایش فیلم نمیگیرن

به طور کلی از دو حالت این کار انجام میشه :

1- اگر سیستم خیلی قوی باشه از نرم افزار های مخصوص ضبط فیلم استفاده میکنن

2- در حالت دوم از یک سری سخت افزار استفاده میشه که تصاویر ارسالی از کارت گرافیک را دریافت و در هارد خودش ذخیره میکنه

حالا ما چون نه سیستم قوی داشتیم و نه پول سخت افزار جدید ، خودمون یه برنامه نوشتیم که بدون فشار به سیستم هنگام بازی فیلم ضبط بشه و در هارد ذخیره بشه

ولی حق با شماست باید یه دور فشرده هم بکنیم تا حجمش کم بشه ;)

موفق باشيد...:)
عجب مملكتي داريم ماشااله خيلي خوب جوون هارو حمايت ميكنن...)x
بعد انتظار پيشرفت هم ازشون دارن....

آخرین ویرایش:
امیدوارم که موفق بشید.
جدا از بازی من از اسم هایی که گذاشتین خیلی خوشم اومده.
چون اسمهایه اصیل ایرانی گذاشتین.
معلومه میخواین یه بازی کاملا ایرانی بدین بیرون.

کارتون واقعا عالیه;)اگه واقعا همین جوری باشه که عکس ها رو گزاشتید حتما میگیرمش.به فکر عرضه ی بازی روی استیم هم باشید(مثل گرشاسپ)

عجب مملكتي داريم ماشااله خيلي خوب جوون هارو حمايت ميكنن...
کلا بنیاد ملی سرکاریه
12 تا بازی ایرانی رو یکسال پیش به بهانه پیدا کردن ناشر گرفتن ، الان بازیها رو پس دادن به صاحبانشون میگن برید خودتون ناشر پیدا کنید !
خود ما برای اینکه بتونیم مجوز بگیریم ، داستان نسخه داخلی رو زدیم ناقص کردیم
کل جریان عاطفی که بین بازی برای آرش پیش میومد رو حذف کردیم ، پایان بازی رو هم تغییر دادیم
البته به دوستان بازیسنتری که این بازی رو بعد از انتشار خریداری کنن ، نسخه خارجی به رایگان تقدیم خواهد شد

جدا از بازی من از اسم هایی که گذاشتین خیلی خوشم اومده.
چون اسمهایه اصیل ایرانی گذاشتین.
معلومه میخواین یه بازی کاملا ایرانی بدین بیرون.
محمد جان به نکته خوبی اشاره کردی
تو نام گذاری ها کاملا این مساله رعایت خواهد شد
ولی فضای بازی رئال نیست ، چون بازی داره توسط بازیسازان مختلف از چند نقطه دنیا ساخته میشه
و از طرفی سوپر کار و مسابقات زیرزمینی و اینا تو فرهنگ ما نیست و با ایران خودرو و سایپا در تضاده :d

به فکر عرضه ی بازی روی استیم هم باشید(مثل گرشاسپ)
100%
اصلا هدف اصلی یا بهتر بگم درامد اصلی این بازی تو شبکه استیم خواهد بود

بازیتون نمای کاکپیت هم داره؟؟؟
بله ، فعلا 4 تا نما داره که تا پایان ساخت ممکنه کم و زیاد بشه
تو دموی قابل بازی که قراره منتشر کنیم خودتون میتونید تست کنید ;)

آخرین ویرایش:
کلا بنیاد ملی سرکاریه
12 تا بازی ایرانی رو یکسال پیش به بهانه پیدا کردن ناشر گرفتن ، الان بازیها رو پس دادن به صاحبانشون میگن برید خودتون ناشر پیدا کنید !
خود ما برای اینکه بتونیم مجوز بگیریم ، داستان نسخه داخلی رو زدیم ناقص کردیم
کل جریان عاطفی که بین بازی برای آرش پیش میومد رو حذف کردیم ، پایان بازی رو هم تغییر دادیم
البته به دوستان بازیسنتری که این بازی رو بعد از انتشار خریداری کنن ، نسخه خارجی به رایگان تقدیم خواهد شد

محمد جان به نکته خوبی اشاره کردی
تو نام گذاری ها کاملا این مساله رعایت خواهد شد
ولی فضای بازی رئال نیست ، چون بازی داره توسط بازیسازان مختلف از چند نقطه دنیا ساخته میشه
و از طرفی سوپر کار و مسابقات زیرزمینی و اینا تو فرهنگ ما نیست و با ایران خودرو و سایپا در تضاده :d

100%
اصلا هدف اصلی یا بهتر بگم درامد اصلی این بازی تو شبکه استیم خواهد بود

بله ، فعلا 4 تا نما داره که تا پایان ساخت ممکنه کم و زیاد بشه
تو دموی قابل بازی که قراره منتشر کنیم خودتون میتونید تست کنید ;)
خیلی هم عالی!
منتظریم!

سلام

منم با یونیتی در حال ساخت بازی ریسینگ هستم ولی داستان بازی من خیلی فرق داره .

تو مدل سازی مبتدی هستم برا همین از شما چنتا سوال دارم :

1- مدل های ماشینی که تو بازی شما هست چند پولی داره ؟
2- کل محیط تو پونیتی چند پولی هست ؟
3- برای نور داینامیک ( سایه داینامیک ) چیکار کردید ؟!

* من تو این پروژه تنها هستم و برنامه ریزی که کردم فکر کنم 17 ماه دیگه تموم بشه اگه خدا بخواد - ( کمبود وقت به علت کار روی چند بازی به صورت هم زمان )

بازی من تو شهره و تغییر زمان توش اتفاق می افته ولی من کدی که برای نور تو بازیم نوشتم خیلی از نظر پرفورمنس جالب در نمیاد ( به خاطر سایه های ریل تایم ) بازی رو سنگین میکنه . حتی رو گرافیک قوی من فریم به زیر 100 میاد ؟!!!! برای بهبود این مشکل شما چیکار کردید ؟! ( گرافیکم 5970 هست )

راستی یونیتی 3.5 هم اومد با قابلیت های خیلی خوب . ( خبر خوب که یونیتی 3.5 مولتی کور ساپورت هست و خیلی مشکلات رو نداره )

ممنون - منتظر جواب هستم .

1- مدل های ماشینی که تو بازی شما هست چند پولی داره ؟
2- کل محیط تو پونیتی چند پولی هست ؟
3- برای نور داینامیک ( سایه داینامیک ) چیکار کردید ؟!
1- ماشین ها همه High Poly هستن
2- نمیدونم
3- از سایه و لایت مپ داینامیک استفاده کردیم

راستی یونیتی 3.5 هم اومد با قابلیت های خیلی خوب .( خبر خوب که یونیتی 3.5 مولتی کور ساپورت هست و خیلی مشکلات رو نداره )
بله قرار هست در انتها نسخه ارجینال 3.5 رو تهیه کنیم و ازش خروجی بگیریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or