خوب من اصلا قصد نداشتم که بیام اینجا پست بدم ...ولی بعضی ها نمیذارن... از حیطه ادب هم بعضی ها دارن دور میشن..به موقعش بشه من بی ادب تر از شما ها هستم

چی
بگیم

:confused:
کم که نمیاره
از قدیم همین بوده...طرفدار های فیفا چشم اینو ندارن که ببینن pes بالاتر از اینا قرار داره!!! حسودی مشخصه در رفتار اینجور آدم ها
حالا يكي كه Pro رو در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنه و اصلا Fifa بازي نكرده مياد ميگه Pro بهتره.
عزیز من درست صحبت کن.... من از بچگی تا حالا 1 بار هم کلوپ از این جور ** شعر ها نرفتم... از بچگی تمام امکانات در اختیارم بوده تا مثل بعضی ها عقده کلوپ نگیرم
اون موقع سال 95 که ما WE بازی میکردیم این فیفا چغندر کجا بود؟
ببين . وقتي ميگن در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنيد ميگيد نه
باز نمیخام جوابتو بدم.. ===>
اخه همي ميان ميگن Pro بهتره به خاطر گيم پلي و گرافيك و فيزيك .
میخای بگی دورغ میگن؟؟؟ pes از هر لحاظ سر تره خوت میدونی...به خاطر همین داری بهونه میگری
ولي هيچ كدوم دليل نميارن كه كدوم قسمت گيم پلي Pro به فيفا ميچربه
از کجا برات بگم... اول از همه بیشترین چیزی که تو فوتبال فکر آدم رو بهش مشغول میکنه تو فوتبال اینه که آدم بتونه استراتژی برای تیمش تعیین کنه!!!
این پیش پا افتاده ترین در خواست تو فوتبال هست که هیچ وقت تو فیفا وجود خارجی نداشته و فقط در حد تعیین سیستم بازی مثل 4.4.2 , .... و تعویض بازی کن ها و کاپیتان و تعیین کردن زننده ضربه ها مونده...
ولی تو pes به کوچکترین در خواست ها دقت شده... تعیین سیستم ..چیدن بازیکن ها سر جای دلخواه که به ترکیب دلخواه برسی... تعیین استراتژی کلی... ترکیبی دفاع به صورت خطی یا سوییپر یا معمولی...آفساید گیری ... تعیین استراتژی مقطعی که برای چند لحظه یا چند دقیقه میتونن فعال شدن و بعد از چند دقیقه با دستور خود شما غیر فعال بشن.... تعیین محدوده ای که بازیکن ها توش فعالیت کنن...تعیین پست برای بازیکن های... میزان دفاعی یا حمله ای بودن وظایف بازیکن... یارگیری های man to man....
حالا تو خود بازی: کنترل نرم و واقعی بازی کن ها ...وجود دریبل های معروف تو بازی... سیستم پاس دهی واقع گرایانه ،سیتم شوت زنی واقع گرایانه، عکس العمل بازی کن ها نسبت به اتفاقات درون زمین....
نه خداییش بازم برات بگم...یا بسه همین قدر.؟؟!!!
طرفداران فیفا چندین ساله که حسرت چنین گیم پلی رو میخورن.... ولی ea میره به جای بها دادن به گیم پلی هی آیتم ها بی مصرفی رو به main menu بازی اضافه میکنه ..مثل مصاحبه با eto,o که noob gamer ها رو به طرف خودش بکشونه در صورتی که از درون یه بازی بی محتوا و پوچ هست
noob gamer که میدونی چیه؟؟؟ اگه نمیدونی میتونی از Gamer های حرفه ای سوال کنی.... تا خودت رو حرفه ای حساب نکنی
بازم كه Pro 6 رو با Fifa 07 (PC مقايسه كردي . بابا صحبت سر نسخه Xbox 360 ميباشد دلبندم.
اگر بحث واسه 360 (720) هست چرا تو انجمن PC تاپیک زدی؟؟؟ برو تاپی رو همون جا ایجاد کن و انقدر اُرد بده که فیفا فلانه،فیفا بصاره... جمع کنید این حرف های بچگونه رو بابا...تا کم میارن سریع بحث رو عوض میکنن.... اگر میتونی عین من دلیل بیار...
بابا اين Pro باز هاي كلوپي رو بي خيال.
کی داره به کی میگه کلوپی