Pro Or Fifa

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلا بچه ها . ميخام يه بحث قديمي ولي همچنان داغ رو دوباره راه بندازم. FIFA بهتره يا Pro . هر كسي نظري داره و ميتونه بيان كنه . كلكل هم آزاده. من خودم يه گيمر حرفه اي فيفا هستم و طرفدار Pro . با هيچ كدومشون مشكلي ندارم و كاملا بي طرف هستم. فقط اگه حرفي ميزنيد دليل و منطق داشته باشيد. در ضمن pro 2007 VS Fifa 2007(X360) & pro 6 VS Fifa 2007(PC) only. اين چهار نسخه دو به دو با هم مقايسه ميشن. نياييد Fifa 2007 PC رو با Pro 2007 مقايسه كنيد. يا Fifa 2007 X360 رو با Pro 6 .

اخه عزيزان من Fifa جزء المپيك بازيهاي كامپيوتري مثل Warcraft , unreal , counter . dead or alive ,.... ولي پرو حتي براي يك سال هم به عنوان عضو WCG انتخاب نشد. من خودم هر دوتا بازي رو در سطح حرفه اي بازي ميكنم و تا حالا تو كلي مسابقه هم شركت كردم. هم WCG و هم ESWC . حالا يكي كه Pro رو در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنه و اصلا Fifa بازي نكرده مياد ميگه Pro بهتره. اخه عزيزم بازي رو در سطح حرفه اي دنبال كن اونوقت ميفهمي كدوم بهتره جيگر طلا.

به نظر من Pro بهتره. از همه لحاظ. گیم پلی, گرافیک و از همه مهمتر هیجان:groupwave::biggrin1:
Fifa رو هم که اصلا دلم نماید حرفی دربارش بزنم:sick:

ببين . وقتي ميگن در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنيد ميگيد نه. كلوپ رو بيخيال online رو بچسب كه همه Fifa بازي ميكنند.

ببين . وقتي ميگن در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنيد ميگيد نه. كلوپ رو بيخيال online رو بچسب كه همه Fifa بازي ميكنند.

اینقدر جوش نزن:biggrin1:
بهتر بود اسم تایپیک رو یک چیز دیگه میزاشتی! دیگه نظر سنجی برای چیه پس؟؟؟؟:confused::confused::-" هر که گفته PRO بهتره که گفتی در حد کلوپ سر کوچه بازی کرده!!
این مدلی نظر سنجی ندیده بودیم! در کل فعلا که 89% به PRO رای دادند. همه برو بکس هم مثل اینکه در حد کلوپ سر کوچشون بازی کردند غیر از شما یک نفر.:love::confused::-":biggrin1:

اخه همي ميان ميگن Pro بهتره به خاطر گيم پلي و گرافيك و فيزيك . ولي هيچ كدوم دليل نميارن كه كدوم قسمت گيم پلي Pro به فيفا ميچربه اونم بحث من فقط رو نسخه X360 اونم 2007 بود. كه حاظرم قسم بخورم كه اون 89 % اصلا Fifa 07(X360) رو بازي نكردن. فقط در حد مقايسه Pro 6 & Fifa 07(Pc) صحبت ميكنند. منم قبول دارم نسخه كامپيوتر حرفي براي گفتن نداره.

به نظرم فیفا تو رنگ بندی از پرو بهتر عمل کرده و رنگ های شادی تو بازی به کار برده
البطه برای دیدن تمام جلوه های بصری فیفا به سیستم تقریبا متوسط به بالایی احتیاج هست
ولی خوبی پرو به اینش هست که با گرافیکی قابل قبول توی بیشتر سیستم ها به راحتی و روونی بالا میاد با اخرین تنظیمات
در ضمن نحوه ی قرار گرفتن بازیکن ها تو پرو خیلی طبیعی تر از فیفا هست
مثلا توی فیفا انگار بازیکن پاش روی چمن قرار نگرفته و یه دو سانتی بالاتر از اون قرار داره ولی تو پرو به قول معروف بازیکن و چمن با هم مَچ هستن!
توی صدا گذاری که مشخصه فیفا خیلی سر تره
تو خرید لیسانس تیم ها و اسمشون هم فیفا قدرتمند ترعمل کرده البطه پرو داره یه کارایی میکنه و بیکار ننشسته!که تقریبا تو 6 اون تمام تیم ها اسمشون درست بود

در کل من هر وقت سری جدید فیفا میاد هیچوقت نمیخرمش چون دوست ندارم پول بابتش حروم کنم و صبر میکنم یکی از دوستان بگیره و از اون میگیرمش(معمولآ دوستان ** زیاد هستن که بگیرنش)
ولی پرو هر وقت نسخه ی جدیدش بیاد بدون معطلی میگیرمش
فکر کنم فهمیدید نظر من چیه دیگه نه به حرف های بالاییم نه به این سه خط پایانیم حقم دارم چون توی فوتبال گیم پلی حرف اول را میزنه و پرو واقعا تو این زمینه گل کاشته و در واقع بسیار واقعی تر از فیفا هست(مثل زدن شوت از راه دور که توی فیفا اصلا با واقعیت جور در نمیاد و فقط خواستن جذاب ترش کنن که بلعکس شده)
و در اخر به قول برو بچ دیگه فیفا نخر پس بحث نکن بخر بازی کن پرو پس بحث نکن!

به نظرم فیفا تو رنگ بندی از پرو بهتر عمل کرده و رنگ های شادی تو بازی به کار برده
البطه برای دیدن تمام جلوه های بصری فیفا به سیستم تقریبا متوسط به بالایی احتیاج هست
ولی خوبی پرو به اینش هست که با گرافیکی قابل قبول توی بیشتر سیستم ها به راحتی و روونی بالا میاد با اخرین تنظیمات
در ضمن نحوه ی قرار گرفتن بازیکن ها تو پرو خیلی طبیعی تر از فیفا هست
مثلا توی فیفا انگار بازیکن پاش روی چمن قرار نگرفته و یه دو سانتی بالاتر از اون قرار داره ولی تو پرو به قول معروف بازیکن و چمن با هم مَچ هستن!
توی صدا گذاری که مشخصه فیفا خیلی سر تره
تو خرید لیسانس تیم ها و اسمشون هم فیفا قدرتمند ترعمل کرده البطه پرو داره یه کارایی میکنه و بیکار ننشسته!که تقریبا تو 6 اون تمام تیم ها اسمشون درست بود

در کل من هر وقت سری جدید فیفا میاد هیچوقت نمیخرمش چون دوست ندارم پول بابتش حروم کنم و صبر میکنم یکی از دوستان بگیره و از اون میگیرمش(معمولآ دوستان ** زیاد هستن که بگیرنش)
ولی پرو هر وقت نسخه ی جدیدش بیاد بدون معطلی میگیرمش
فکر کنم فهمیدید نظر من چیه دیگه نه به حرف های بالاییم نه به این سه خط پایانیم حقم دارم چون توی فوتبال گیم پلی حرف اول را میزنه و پرو واقعا تو این زمینه گل کاشته و در واقع بسیار واقعی تر از فیفا هست(مثل زدن شوت از راه دور که توی فیفا اصلا با واقعیت جور در نمیاد و فقط خواستن جذاب ترش کنن که بلعکس شده)
و در اخر به قول برو بچ دیگه فیفا نخر پس بحث نکن بخر بازی کن پرو پس بحث نکن!
بازم كه Pro 6 رو با Fifa 07 (PC مقايسه كردي . بابا صحبت سر نسخه Xbox 360 ميباشد دلبندم.
اونم 2007 نه 6.

بابا اين Pro باز هاي كلوپي رو بي خيال. مهم انه كه من و تو ميدونيم كه Fifa حرفه اي تره. الكي كه تو WCG نميزارنش كه. بشينيد Pro بازي كنيد تا اموراتتون بگذره . هنوز بچه تر از اين حرفها هستيد كه Fifa رو درك كنيد.

اخه همي ميان ميگن Pro بهتره به خاطر گيم پلي و گرافيك و فيزيك . ولي هيچ كدوم دليل نميارن كه كدوم قسمت گيم پلي Pro به فيفا ميچربه اونم بحث من فقط رو نسخه X360 اونم 2007 بود. كه حاظرم قسم بخورم كه اون 89 % اصلا Fifa 07(X360) رو بازي نكردن. فقط در حد مقايسه Pro 6 & Fifa 07(Pc) صحبت ميكنند. منم قبول دارم نسخه كامپيوتر حرفي براي گفتن نداره.

از كجاش ميخواي برات بگم؟؟؟ ;)

تو فيفا هر ضربه اي ميزني انگار از قبل نشونه گيري شده مسيرش هم از قبل تعيين شده و توپ هم خيلي خشك به طرف دروازه ميره. :sick:
اصلا تو فيفا وقتي بازيكنا ميدون خيلي ضايست انگار عروسك خيمه شب بازي. ژسي كه تو دو براي ضبه ميگيرن رو كه بيخيالش. توپ اصلا حركت آزادانه اي نداره. همون طور كه گفتم خيلي خشكه. افكتهاي گرافيكي مثل تكون خوردن تور بعد از گل خيلي ضايست. انگار تو پ به يه تور سيمي برخورد ميكنه. :sick:

از وسط زمين مثل آب خوردن آدم گل ميخوره. عكس العمل دروازه بانا بدرد خودشون ميخوره :sick:
رنگهايي هم كه توش به كار رفته كه خيلي بيحال هستن. طرز پاس دادنشون هم بدرد نميخوره
اصلا آدم حس نميكنه داره فوتبال بازي ميكنه. سانتر هايي كه ميكنن هم دقيقا مثل فوتبال 99 تو پلي استيشن 1 هست. خيلي مسخره توپ رو دروازه ارسال ميشه. :sick:

خوب من اصلا قصد نداشتم که بیام اینجا پست بدم ...ولی بعضی ها نمیذارن... از حیطه ادب هم بعضی ها دارن دور میشن..به موقعش بشه من بی ادب تر از شما ها هستم ;) چی
بگیم:eek: :mad: :confused:
کم که نمیاره:)
از قدیم همین بوده...طرفدار های فیفا چشم اینو ندارن که ببینن pes بالاتر از اینا قرار داره!!! حسودی مشخصه در رفتار اینجور آدم ها ;)

حالا يكي كه Pro رو در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنه و اصلا Fifa بازي نكرده مياد ميگه Pro بهتره.
عزیز من درست صحبت کن.... من از بچگی تا حالا 1 بار هم کلوپ از این جور ** شعر ها نرفتم... از بچگی تمام امکانات در اختیارم بوده تا مثل بعضی ها عقده کلوپ نگیرم;)

اون موقع سال 95 که ما WE بازی میکردیم این فیفا چغندر کجا بود؟

ببين . وقتي ميگن در سطح كلوپ سر كوچه بازي ميكنيد ميگيد نه
باز نمیخام جوابتو بدم.. ===>
213.gif
213.gif

اخه همي ميان ميگن Pro بهتره به خاطر گيم پلي و گرافيك و فيزيك .
میخای بگی دورغ میگن؟؟؟ pes از هر لحاظ سر تره خوت میدونی...به خاطر همین داری بهونه میگری ;)

ولي هيچ كدوم دليل نميارن كه كدوم قسمت گيم پلي Pro به فيفا ميچربه
از کجا برات بگم... اول از همه بیشترین چیزی که تو فوتبال فکر آدم رو بهش مشغول میکنه تو فوتبال اینه که آدم بتونه استراتژی برای تیمش تعیین کنه!!!
این پیش پا افتاده ترین در خواست تو فوتبال هست که هیچ وقت تو فیفا وجود خارجی نداشته و فقط در حد تعیین سیستم بازی مثل 4.4.2 , .... و تعویض بازی کن ها و کاپیتان و تعیین کردن زننده ضربه ها مونده... ;)
ولی تو pes به کوچکترین در خواست ها دقت شده... تعیین سیستم ..چیدن بازیکن ها سر جای دلخواه که به ترکیب دلخواه برسی... تعیین استراتژی کلی... ترکیبی دفاع به صورت خطی یا سوییپر یا معمولی...آفساید گیری ... تعیین استراتژی مقطعی که برای چند لحظه یا چند دقیقه میتونن فعال شدن و بعد از چند دقیقه با دستور خود شما غیر فعال بشن.... تعیین محدوده ای که بازیکن ها توش فعالیت کنن...تعیین پست برای بازیکن های... میزان دفاعی یا حمله ای بودن وظایف بازیکن... یارگیری های man to man....
حالا تو خود بازی: کنترل نرم و واقعی بازی کن ها ...وجود دریبل های معروف تو بازی... سیستم پاس دهی واقع گرایانه ،سیتم شوت زنی واقع گرایانه، عکس العمل بازی کن ها نسبت به اتفاقات درون زمین....

نه خداییش بازم برات بگم...یا بسه همین قدر.؟؟!!!

طرفداران فیفا چندین ساله که حسرت چنین گیم پلی رو میخورن.... ولی ea میره به جای بها دادن به گیم پلی هی آیتم ها بی مصرفی رو به main menu بازی اضافه میکنه ..مثل مصاحبه با eto,o که noob gamer ها رو به طرف خودش بکشونه در صورتی که از درون یه بازی بی محتوا و پوچ هست ;)

noob gamer که میدونی چیه؟؟؟ اگه نمیدونی میتونی از Gamer های حرفه ای سوال کنی.... تا خودت رو حرفه ای حساب نکنی

بازم كه Pro 6 رو با Fifa 07 (PC مقايسه كردي . بابا صحبت سر نسخه Xbox 360 ميباشد دلبندم.
اگر بحث واسه 360 (720) هست چرا تو انجمن PC تاپیک زدی؟؟؟ برو تاپی رو همون جا ایجاد کن و انقدر اُرد بده که فیفا فلانه،فیفا بصاره... جمع کنید این حرف های بچگونه رو بابا...تا کم میارن سریع بحث رو عوض میکنن.... اگر میتونی عین من دلیل بیار...

بابا اين Pro باز هاي كلوپي رو بي خيال.

246.gif
246.gif
246.gif
کی داره به کی میگه کلوپی
246.gif
246.gif
245.gif
245.gif

سلام
بچه ها ببخشید وارد بحث تمام نشدنی شما شدم(به این جهت میگم تمام نشدنی که خیلی سخته که سلیقه آدم ها رو تغییر داد یکی فیفا رو بیشتر دوست داره و یکی پرو رو و در نتیجه این بحث ها بی فایده هست) فقط یه سوال دارم. می خواستم بدونم ست سری PES هم چیزی مثل management فیفا وجود داره یا نه ؟
یا علی مدد

اره راست ميگي اينجا تاپيك Pc بازهاست. هنوز هيچكدومتون نسخه X360 رو بازي نكرديد. بابا نسخه X360 كلا با نسخه Pc فرق ميكنه . ميگم شما هيچكدومتون نسخه X360 رو بازي نكرديد ميگي نه. كلا انجينش رو از نو نوشتن. تمام اين چيزهايي رو هم كه گفتي توش داره. پس تو كلوپي نيستي ؟ 720 رو بيخيال من روي pc رو 1600*1200 بازي ميكنم . ديگه مخم سوت ميكشه بخوام به يه عده ادمي كه هنوز فرق دوتا نسخه رو نميدونن توضيح بدم. بابا Fifa07pc با ّFifa07360 زمين تا زير زمين فرق ميكنه.
ولی تو pes به کوچکترین در خواست ها دقت شده... تعیین سیستم ..چیدن بازیکن ها سر جای دلخواه که به ترکیب دلخواه برسی... تعیین استراتژی کلی... ترکیبی دفاع به صورت خطی یا سوییپر یا معمولی...آفساید گیری ... تعیین استراتژی مقطعی که برای چند لحظه یا چند دقیقه میتونن فعال شدن و بعد از چند دقیقه با دستور خود شما غیر فعال بشن.... تعیین محدوده ای که بازیکن ها توش فعالیت کنن...تعیین پست برای بازیکن های... میزان دفاعی یا حمله ای بودن وظایف بازیکن... یارگیری های man to man....
خداييش از اين همه ايتم جور واجور استفاده ميكني؟ من فقط از تعيين position بازي كنان اسفاده ميكنم. man to man رو كه ** توش با يه حركت **خياري دفاعتو ميپيچونن. بقيه گزينه ها هم واسه خنديدن .
اون موقع سال 95 که ما WE بازی میکردیم این فیفا چغندر کجا بود؟
يه سال جلوتر از شما يعني 94 يه نسخه از فيفا رو داده بود اونم با ليسانس كلي تيم و اوني كه برات تعريف كرد كه 95 WE بازي ميكرده بهت نگفته fifa 95 هم بازي كرده. فيفا از 94 تا همين امسال بازي داشت اونم به طور مرتب.
دمت گرم بالاخره يكي تونست دوتا دليل منطقي براي اين بحث بياره. ببين عزيزم فيفا PC يه بازي سرعتي و پر از باگ. ولي Fifa 07 X360 يه بازي سنگين و خوش ساخت با فيزيك مثال زدني. حتما يه سر به يه كلوپي كه اين نسخه رو داره بزن و بازي كن تا متوجه حرف من بشي !!!! خوش باشي عزيزم.

سلام
بچه ها ببخشید وارد بحث تمام نشدنی شما شدم(به این جهت میگم تمام نشدنی که خیلی سخته که سلیقه آدم ها رو تغییر داد یکی فیفا رو بیشتر دوست داره و یکی پرو رو و در نتیجه این بحث ها بی فایده هست) فقط یه سوال دارم. می خواستم بدونم ست سری PES هم چیزی مثل management فیفا وجود داره یا نه ؟
یا علی مدد
اسمش Master league ميباشد. ولي به گرد پاي فيفا نميرسه . تو فيفا بايد اسپانسر انتخاب كني و خواسته هاي اسپانسر و سران باشگاه رو بر اورده كني . درضمن حواست بايد به تيم اميد و جوانان و نوجوانان هم باشه. يه وقت بازي كنانت خسته نشن چند هفته نباشن. ! جواب روزنامه ها رو هم بايد تو كنفرانس مطبوعاتي بعد از بازي بدي. حواست باشه سوتي ندي كه ازت ناراضي بشن. تو Pro يه تيم انتخاب ميكني و پول جمع ميكني و بازيكن ميخري تازه XP بازكننانت هم ميره بالا و Level UP ميشن . با استاديوم و بقيه مسائل هم كاري نداري . مدير باشگاه و اسپانسر هم سرش گرده. تيم جوانان و اميد و... هم نداريم. اين جينگولك بازي ها مال فيفاست چه ربطي به Pro داره؟!

از كجاش ميخواي برات بگم؟؟؟ ;)

تو فيفا هر ضربه اي ميزني انگار از قبل نشونه گيري شده مسيرش هم از قبل تعيين شده و توپ هم خيلي خشك به طرف دروازه ميره. :sick:
اصلا تو فيفا وقتي بازيكنا ميدون خيلي ضايست انگار عروسك خيمه شب بازي. ژسي كه تو دو براي ضبه ميگيرن رو كه بيخيالش. توپ اصلا حركت آزادانه اي نداره. همون طور كه گفتم خيلي خشكه. افكتهاي گرافيكي مثل تكون خوردن تور بعد از گل خيلي ضايست. انگار تو پ به يه تور سيمي برخورد ميكنه. :sick:

از وسط زمين مثل آب خوردن آدم گل ميخوره. عكس العمل دروازه بانا بدرد خودشون ميخوره :sick:
رنگهايي هم كه توش به كار رفته كه خيلي بيحال هستن. طرز پاس دادنشون هم بدرد نميخوره
اصلا آدم حس نميكنه داره فوتبال بازي ميكنه. سانتر هايي كه ميكنن هم دقيقا مثل فوتبال 99 تو پلي استيشن 1 هست. خيلي مسخره توپ رو دروازه ارسال ميشه. :sick:
تو فيفا هر ضربه اي ميزني انگار از قبل نشونه گيري شده مسيرش هم از قبل تعيين شده و توپ هم خيلي خشك به طرف دروازه ميره.
تو Pro هم انگار داري به بادكنك شوت ميزني.
اصلا تو فيفا وقتي بازيكنا ميدون خيلي ضايست انگار عروسك خيمه شب بازي. ژسي كه تو دو براي ضبه ميگيرن رو كه بيخيالش
اخه به اين ميگن motion capture و konami از Animation استفاده ميكنه. اين طرز حركت حالت طبعيه هر فوتباليست مياشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or