Pro Or Fifa

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلا بچه ها . ميخام يه بحث قديمي ولي همچنان داغ رو دوباره راه بندازم. FIFA بهتره يا Pro . هر كسي نظري داره و ميتونه بيان كنه . كلكل هم آزاده. من خودم يه گيمر حرفه اي فيفا هستم و طرفدار Pro . با هيچ كدومشون مشكلي ندارم و كاملا بي طرف هستم. فقط اگه حرفي ميزنيد دليل و منطق داشته باشيد. در ضمن pro 2007 VS Fifa 2007(X360) & pro 6 VS Fifa 2007(PC) only. اين چهار نسخه دو به دو با هم مقايسه ميشن. نياييد Fifa 2007 PC رو با Pro 2007 مقايسه كنيد. يا Fifa 2007 X360 رو با Pro 6 .

1: شما باید fifa07 x360 رو با pro2007x360 مقایسه کنی!! اگه عکسها و خود بازی pro2007 x360 رو دیده باشی می بینی که چه از لحاظ گرافیک و داوری و غیره کاملا برتری داره...

2 : اینکه تو برتری مطلق این 2تا بازی تو pc شک نداری که پرو بهتر و سرتره

3: می خواستم بدونم بازی pro 6 که پار سال اومد با بازی pro 2007 که تازه واسه pc اومده و تو سایت مدرن موجوده چه فرقی با هم دارن ؟؟؟؟

3: می خواستم بدونم بازی pro 6 که پار سال اومد با بازی pro 2007 که تازه واسه pc اومده و تو سایت مدرن موجوده چه فرقی با هم دارن ؟؟؟؟
هیچی.فقط نقل و انتقالات درست شده.گرافیک و گیم پلی و ... همونه

من هر دوتاشو روي X360 بازي كردم و از روي تجربه بازي سه هفته اي اين مقاله رو نوشتم. Pro از fifa 07 (Pc بهتري ولي در مقابل نسخه X360 كم مياره.

: شما باید fifa07 x360 رو با pro2007x360 مقایسه کنی!! اگه عکسها و خود بازی pro2007 x360 رو دیده باشی می بینی که چه از لحاظ گرافیک و داوری و غیره کاملا برتری داره...
عزیز من شما چی رو داری با چی مقایسه میکنی؟؟؟

FIFA 07 انجینش کاملا برای 360 بازسازی بهنیه سازی شده و گرافیک خوبی رو به نمایش میگذاره... ولی انجین PES 2007 برای 4 سال پیش هست که بعضی جاهاش اصلاح شده ولی با این حال روی pc گرافیک pes خیلی بیشتر از Fifa هست...

درسته. نسخه pc از نظر گرافيك و گيم پلي در مقابل Pro حرفي براي گفتن نداره. اما در 360 قضيه فرق ميكنه.

شماها چه كار به گرافيك بازي دارين.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :confused:;)

همون گرافيكي كه رو PC داره خيلي هم خوبه. :love:

تو فوتبال فقط گيم پلي مهمه..... :love::eek:;)

سلام
اینقدر خون خودتونو کثیف نکنید
اینکه اینهمه دعوا نداره معلومه PRO از Fifa بهتره خیلی خیلی هم بهتره
راستی چرا این فیفا اینقدر بازیکناش ضایع راه میرند شوتاشونو که ولش کن:eek:
:) :-" :cool:

ايول در فوتبال گيم پلي مهمه كه Fifa07 X360 در بالا ترين رده ي فوتبالها قرار داره. Pro 2007 با اون داوريش و طرز شوت كردن و كرنر و ... جايي براي تمجيد از گيم پلي نزاشته. دليل بياريد كه fifa Or Pro چرا بد هستند و چرا خوب؟!

ايول در فوتبال گيم پلي مهمه كه Fifa07 X360 در بالا ترين رده ي فوتبالها قرار داره.
معلومه..همه دارن میگن PES ایشون میاد میگه FIFa... دیگه تمام دنیا میدونن که FIFA از لحاظ گیم پلی به گرد پای Pes هم نمیرسه چرا سعی میکنی به خودت دروغ بگی؟

به نظر من Fifa با تقلید کامل از Pes به اینجا رسیده . ضربه ایستگاهی بازی فیفا اگه یادتون باشه با نشونه بود یعنی نشونه میگرفتی رو دروازه بعد شوت میزدی ( چقدر مسخره ) اما الان ضربه ایستگاهی ها رو مثل Pes کرده . موارد دیگری هم هست که تقلید کرده باشه مثل : کرنر ها , فیزیک بازیکنان و ... .
به نظر من Fifa حالا حالا باید کار کنه تا بتونه تازه به گرد پای Pes برسه . من میگم اگه Fifa خودشم بکشه بازم Pes یه چیز دیگست .

معلومه..همه دارن میگن PES ایشون میاد میگه FIFa... دیگه تمام دنیا میدونن که FIFA از لحاظ گیم پلی به گرد پای Pes هم نمیرسه چرا سعی میکنی به خودت دروغ بگی؟
شما نسخه X360 رو بازي كردي؟ در ضمن من دارم در مورد Fifa 2007 و Pro 2007 صحبت ميكنم. بعضي از دوستان ميان 99 ها رو با هم مقايسه ميكنن. من ميگم Fifa 07 از Pro 2007 در نسخه X360 سرتره كاري با ورژن هاي قبلي اين دو بازي هم ندارم.

سلام
بچه ها یه سوال جدا از دعوا و مرافه و این حرفا آیا Pes رو با کیبورد هم میشه به راحتی بازی کرد یا نه باید با گیم پد بازی کنیم؟
یا علی مدد

سلام
بچه ها یه سوال جدا از دعوا و مرافه و این حرفا آیا Pes رو با کیبورد هم میشه به راحتی بازی کرد یا نه باید با گیم پد بازی کنیم؟
یا علی مدد
من Pro6 رو روي PC با كيبورد بازي ميكردم. ولي خوب كارايي كه با انالوگ راست ميتوني انجام بدي رو نميتوني با كيبورد انجام بدي. مثل دريبل زيداني.

آخرین ویرایش:
الان داشتم Pro 2007 بازي ميكردم . توپش بيشتر شبيه به بادكنك بود تا توپ فوتبال. البته فيفا هم تا پارسال هميم مشكل رو داشت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or