Pro Or Fifa

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلا بچه ها . ميخام يه بحث قديمي ولي همچنان داغ رو دوباره راه بندازم. FIFA بهتره يا Pro . هر كسي نظري داره و ميتونه بيان كنه . كلكل هم آزاده. من خودم يه گيمر حرفه اي فيفا هستم و طرفدار Pro . با هيچ كدومشون مشكلي ندارم و كاملا بي طرف هستم. فقط اگه حرفي ميزنيد دليل و منطق داشته باشيد. در ضمن pro 2007 VS Fifa 2007(X360) & pro 6 VS Fifa 2007(PC) only. اين چهار نسخه دو به دو با هم مقايسه ميشن. نياييد Fifa 2007 PC رو با Pro 2007 مقايسه كنيد. يا Fifa 2007 X360 رو با Pro 6 .

سلا بچه ها . ميخام يه بحث قديمي ولي همچنان داغ رو دوباره راه بندازم. FIFA بهتره يا Pro . هر كسي نظري داره و ميتونه بيان كنه . كلكل هم آزاده. من خودم يه گيمر حرفه اي فيفا هستم و طرفدار Pro . با هيچ كدومشون مشكلي ندارم و كاملا بي طرف هستم. فقط اگه حرفي ميزنيد دليل و منطق داشته باشيد. در ضمن pro 2007 VS Fifa 2007(X360) & pro 6 VS Fifa 2007(PC) only. اين چهار نسخه دو به دو با هم مقايسه ميشن. نياييد Fifa 2007 PC رو با Pro 2007 مقايسه كنيد. يا Fifa 2007 X360 رو با Pro 6 .

به نظر من :
کلا در همه پلتفورم ها و از همه نظر بازیه Pro سرتره .
فیزیک خوبه بازی , گیم پلی فوق العاده و گرافیک عالی از مشخصات بازی Pro هست .
البته این هم من اضافه میکنم که بازی 07 Fifa نسبت به Pro 2007 (نسخه 360 ) از گرافیک بالاتری بر خورداره . موفق باشید .

معمولا سري فيفا زودتر از PES مياد و من به خاطر قسمت مربيگري فيفا اون رو ميخرم چون واقعا جذابه.
ولي وقتي pes مياد من فيفا رو كنار ميزارم چون يه فوتباليه كه بيشتر به واقعيت شيبه است.
البته به نظر من هوش مصنوعي هر دو بازي پايينه ولي از نظر گيم پلي و فيزيك(و شايدم گرافيك) سري pes برتري داره.

بچه هايي كه راي ميدن لااقل دليلشو بنويسن تا ماهم بفهميم چرا Prr يا FIfa. ممنونم.

Pes كه خيلي سرتره.
كافيه هردوتاش رو بازي كني ميفهمي كي بهتره. ديگه دليل گرافيكي و گيم پلي و اينا نميخواد.... ;)

اگه fifa 07 رو روي X360 با دقت بازي كرده باشيد ميفهميد كه گيم پلي اون خيلي سنگين شده و به Pro نزديك شده. در ضمن فيفا ليسانس داره و اين يعني تقريبا تمام تيمهاي دنيا چه باشگاهي و چه ملي. و همه متعلقات تيمها از جمله لباس و لاين اپ و استاديوم و .... . در مورد Pro بعدا توضيح ميدم.

سلام

pes خیلی بهتر از 07 هست

چون بازی 07 حرکات بازیکنان و بازی و تکنیکهاشون خشک و یک طوری ولی در مورد pes این طوری صدق نمی کنه چون pes واقعا زیباست و طبیعی واقعا 07 خشک بی روح

pes خیلی سره

اگه fifa 07 رو روي X360 با دقت بازي كرده باشيد ميفهميد كه گيم پلي اون خيلي سنگين شده و به Pro نزديك شده. در ضمن فيفا ليسانس داره و اين يعني تقريبا تمام تيمهاي دنيا چه باشگاهي و چه ملي. و همه متعلقات تيمها از جمله لباس و لاين اپ و استاديوم و .... . در مورد Pro بعدا توضيح ميدم.

همینطور که خودت هم میگی تازه زور زده که به pro نزدیک بشه ولی بازهم ...چی بگم
من که 10 ثانیه نمی تونم fifa رو بازی کنم
پس نتیجه گیری میکنییم که Pro Evolution Soccer

1- صدا :در Fifa صدا گزاري واقعا عالي كار شده ، از صداي تماشاگران گرفته تا صداي گزارشگر و موزيك منوها و انواع افكت هاي صدا كه بسيار كامل و با جزئيات انجام شده . صداي تشويق تماشاگران واقعا عالي كارشده به طوري كه شعار مخصوص هر تيم را فرياد ميزنند ، به داور اعتراض ميككند ، بازيكن تيم مهمان را كه صاحب توپ ميشود را هو ميكنند. تشويق تماشاگران حتي در منو ها هم همراه شماست و با تعيير تيم سرود مخصوص همان تيم را ميخوانند. صداي گزارشگر كاملا با روند بازي همخواني دارد . اين گزارشگر تكيه كلام هاي خاص خود را دارد و به موقع و در جاي مناسب از آن استفاده ميكند . در هنگام بازي گزارشگر توضيح هاي كاملي در مورد ويژگي هاي تيم و بازيكننان آن تيم در اختيار شما قرار ميدهد كه جا ي تحسين دارد. در Pro گزارشگر خوب است ولي نه به اندازه Fifa .بسيار خشك و بدون هيجان اين كار را انجام ميدهد كه از زيبايي هاي Pro كاسته است. تماشا گران در Pro فقط هنگام خطا يا موقعيت خطرناك ناگهان ولوم صدايشان بالا ميرود و بعد از اين قضيه دوباره به حالت عادي كه يك هورا با صداي كم است برميگردد.
2- گرافيك : در زمينه گرافيك Fifa(PC) از ارشيو سال گذشته استفاده كرده و البته چند تغيير هم در آن ايجاد كرده. صورت بازيكننان بجز در چند مورد كاملا شبيه به مدل واقعي آنها است. در نسخه X360 چهره بازيكننان كاملا از نو و با جزئيات بسيار بالا طراحي شده كه باز هم بجزدر چند مورد ، كاملا شبيه به مدل واقعي است در خلال بازي وقتي صحنه اهسته را مشاهده ميكنيم عرق روي صورت بازيكنان ادم را به وجد مي اورد و اگر بازيكن موهاي بلند داشته باشد حركت انها در هوا بسيار زيبا نمايش داده ميشود. لباس بازيكننان هم در حركت به زيبايي تكان ميخورد. نماي دوربين در Fifa(PC) بهتر از Pro كار شده چرا كه ميدان ديد وسيع تري را به نمايش ميگزارد كه حتي ميتوان ارتفاع و زوم دوربين را تغيير داد ولي در نسخه X360 دوربين كمي بهتر از Pro است و بسيار به هم نزديك هستند. در هنگام بارندگي پاچيدن اب در pro بهتر از نسخه هاي قبلي كار شده ولي وقتي تصوير را زوم ميكنيم دو بعدي بودن اب كاملا عيان ميشود. در fifa(PC) هم به همين صورت است و فرق چنداني با هم ندارند ولي Fifa(X360) قضيه كاملا سه بعدي است. در مورد سايه ها Pro نسبت به fifa(PC)بهتر است اما به گرد پاي X360 هم نميرسد. كيفيت بافتها در Fifa(pc) در حد معمول قرار دارد ولي در Pro كيفيت بافها بسيار بالا است كه باز هم به نسخه X360 نميرسد .
3- فيزيك: در زمينه فيزيك Fifa(PC) مرخص است چون كاملا از Motion capture و بدون طراحي Animation استفاده شده و PRO كاملا از Fifa(PC) سرتر است اما قضيه در X360 كاملا به نفع Fifa است چون روي فيزيك اين نسخه چهار سال كار شده و اين بازي را پر هزينه ترين بازي EA لغب داده. در Fifa(X360) تركيبي از animation و motion capture را شاهد هستيم كه بسيار زيبا با هم تركيب شده اند در Pro هم از تركيب اين دو تا استفاده شده است ولي نه با كيفيت Fifa . بالاخره ما در يك بازي كامپيوتري فوتبال فرق بين توپ بولينگ و توپ فوتبال را ميفهميم.
4- از نكات جديد اضافه شده در Fifa بخش Online ان و ايجاد ليگ جهاني Real-Life است كه براي چهار ليگ انكلستان ، فرانسه ، آلمان و مكزيك طراحي شده است. و شرايط هر تيم و بازيكنانش در لحضه بازي مطابق با شرايط همان روز تيم و بازيكنان Update ميشود. بخش Master League در Pro كه طرفداران زيادي از جمله خودم را دارد بسيار جذاب است در مقابل Manager Mode در Fifa قرار دارد كه فكر ميكنم شما هم با من موافق باشيد كه Manager Mode با داشتن گزينه هايي از جمله تايين اسپانسر و براورده كردن خاسته هاي اسپانسر و سران باشگاه و توجه به خستگي بازيكنان و استفاده متعادل از بازيكنان ثابت و ذخيره بهتر از رقيبش عمل كرده. در Manager Mode مقدار XP هر بازيكن در توانايي هاي آن كاملا تاثير ميگزارد. دراين حالت بايد نيم نگاهي به تيم اميد ، جوانان و نوجوانان داشته باشيد تا بتوانيد استعدادها را بيابيد. شما در FIFA07 حدود 510 تيم را با نام هاي واقعي و لباسهاي واقعي و نام بازيكنان واقعي خواهيد داشت.
5- Game Play : در Fifa(Pc) بازي بسيار سريع است كه بعضي ها اجمله خودم خيلي باهاش حال ميكنم. البته Game Play يك قضيه كاملا صليقه اي است كه نظر هر كس فرق ميكنه. در نسخه X360 قضيه كاملا فرق ميكند و بازي بسيار سنگين و نزديك به واقعيت است . اگر كسي Fifa 07(X360) و Pro 2007 را بازي كرده باشه حتما راي را به Fifa ميده چون مشكلات داوري نداره و Game play منطقي تري داره. در زمينه game play نسخه Fifa(Pc) مرخص عمل كرده در اين بازي دروازه بان فقط با واژه چلمن تعريف ميشود. يك چوب خشك كه فقط به سمت توپ شيرجه ميزند و كاري با توپ ندارد اگر ديديد دروازه بان توپ را گرفت يا دفع كرد شك نكنيد كه باگ است. باز خدا پدر دفاع ها رو بيامرزه يه بيرون 18 توپ رو ميگيرن ولي وقتي توپ وارد 18 شد همه نگاهش ميكنند تاببينند چطور وارد دروازه ميشه البته بعضي از اين مشكلات در Nordic patch حل شده. رونالدينيهو ار هرجاي زمين شوت كنه حتما گل ميشه . هر جا توپ دستش رونالدينيهو باشه و شروع به دريبل كنه اگه بلد باشي حتما عين 11 نفر رو دريبل ميكني و ميزني توي گل. در هنگام ظربات كاشته با نگه داشتن دكمه E ميتوانيد بازيكنتان را عوض كنيد كه يك نكته مثبت به شمار ميرود. ظربات كاشته داراي قلق خاص خودشان هستند كه با هر بازيكني چه علي دايي و چه توتي ميتوانيد گل بزنيد !! ما در هر دو نسخه فيفا خطاي هند را داريم ولي د رPro از اين جينگولك بازي ها نداريم. در Pro خطا ها بسيار غير منطقي هستند. من خودم الگوريتم خاصي در اين زمينه نديدم دو خطاي كاملا مشابه ، يكي با كارت قرمز جواب داده ميشود و ديگري اصلا خطا نيست . در Fifa(Pc) خطاي داخل محوطه جريمه بايد مشهود باشد تا پنالتي گرفته شود كه با واقعيت همخواني دارد. در مجموع من داوري Fifa (Pc) برتر از بقيه ميدانم.

اما نتايج :
صدا گرافيك فيزيك گستردگي GAME PLAY ارزش

FIFA 07 X360 9 9 9 10 8 9
FIFA 07 PC 9 5 5 10 5 6
PRO 2007 5 7 7 6 7 8

گزينه هاي Game play و ارزش كاملا سليقه اي است.

1- FIFA 07 X360
2- PRO 2007
3- FIFA 07 PC

FIFA 07 X360 9 9 9 10 8 9
FIFA 07 PC 9 5 5 10 5 6
PRO 2007 5 7 7 6 7 8
این نتایج رو خودت بدست آوردی؟
213.gif
213.gif

اصلا در بهتر بودن pro شک نکنین... فیفا تا حالاشم هر چی پیشرفت کرده مدیون pro هست با تقلید هایی که کرده

يه برتريPro 2007 نسبت به (Fifa 07(X360 رو بگو تا منم دلم خوش باشه كه با دليل اين حرف رو زدي.

يه برتريPro 2007 نسبت به (Fifa 07(X360 رو بگو تا منم دلم خوش باشه كه با دليل اين حرف رو زدي.
اصولا عاملی هست به نام gameplay که تمام بازی ها با این خصیصه شناخته میشن... که فیفا فاقد یه گیم پلی خوب هست ..در حالی که game paly در PES در بهترین حالت خودش قرار داره ;)

فقط pro
فيفا اصلا ه درد نمي خوره و واقعي نيست.از وسط زمين شوت بزن ميره زير طاق.

فيفا اصلا ه درد نمي خوره و واقعي نيست.از وسط زمين شوت بزن ميره زير طاق.[/
QUOTE]
من خودم طرفدار pes هستم.ولی مگه نمیشه از وسط زمین بشوتی بره زیر طاق.
در ضمن من یه دوست دارم رو حالت top player تو pes از وسط رمین اکثر شوتاش میره زیر طاق.:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or