Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

سلام دوستان

کسی هست این روزا آنلاین بازی کنه؟
من جدیدا از هر ده تا بازی 9 تاشو نمی تونم کامل بازی کنم:((
وسطش قطع میشه.
rating من به 587 رسیده، ولی چون بازیهام نصفه می مونه نمی تونم بالاتر برم:((

اینترنتم هم 256 هست. البته بعضی وقته دانلودش تا 32 کیلوبایت هم می رسه.

من میخوام فوتبال آنلاین بازی کنم.512 سرعت اینترنتمه.fifa 09 رو دارم 0.5 تانیه عقبم.یعنی دستور دریبل که میدم 0.5 تانیه بعد عمل میکنه که حریف توپو گرفته.چیکار کنم؟ pes 2010 ya fifa 2010 هم همینطوره؟

آقا واسه اینکه یه تیم بسازیم باید چیکار کنیم؟ من بلد نبودم رفتم تو ادیت بازیکنای تیمارو آوردم تو بارسلون... گند زدم به تیمای دیگه حالا بگین چیکار کنم که بر گرده به حالت اول یه سوال دیگه اینکه 11 بازیکن تاپ به من معرفی کنید بینهایت سپاسگزار

آقا واسه اینکه یه تیم بسازیم باید چیکار کنیم؟ من بلد نبودم رفتم تو ادیت بازیکنای تیمارو آوردم تو بارسلون... گند زدم به تیمای دیگه حالا بگین چیکار کنم که بر گرده به حالت اول یه سوال دیگه اینکه 11 بازیکن تاپ به من معرفی کنید بینهایت سپاسگزار

Saveت رو پاک کن !

--------------------

دوستان Update 1.03 رو نصب کنید
یک سری کفش و توپ اضافه میشه ... همینطور توی تنظیمات formation هم تغیراتی ایجاد کردن ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010#Version_1.03

همینطور Update 1.04 رو از :
System Settings > Download > .....

برید و بگیرید ... تقریبا تمامی خرید و فروش های تیم ها که در Jan انجام شده رو میگیره
http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2010#Version_1.04

دوست عزیز این جام فقط توی قسمت لیگش هست اونم اینطوری توی لیگهای هر کدوم از کشورها فقط بعضی از تیمها رو میتونی انتخاب کنی مثلا اگه لیگ ایتالیا رو بخوای انتخاب کنی با اث رم میتونی این جام رو مستقیم بازی کنی ولی اگر تیمهایی مثل میلان یا اینتر رو انتخاب کنی باید تو مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا سوم بشی تا بری به لیگ اروپا.

کسی اینجا نیست آنلاین بازی منه با ما .... با خارجی ها بازی کردم تاخیر داشت .... ایرانی ها رو تست کنیم شایدم یه حریف خوب شدیم واسش ... اگه قول بده زیاد نزنه مارو نترک.نه
:)
سلام من میام.خیلی دلم میخواد انلاین بازی کنم ولی نمیدونم چطوری میشه کمکم کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or