Pro Evolution Soccer ( PES ) 2010 | PS3

واقعا که کونامی گندشو درآورده :|

یخورده زحمت نمیکشن، اسم تا یجایی میفروشه ازون به بعد ....

من نمیدونم کدوم احمقی با این سیستم پنالتی زدن خواسته خودی نشون بده، داده منتها باید پلاکارد بندازن گردنش روشم درشت نوشته باشه کودن بزرگ!

تمام آپشنای خوب بازی داره یکی یکی ناپدید میشه. بهترین امکان PES اطلاعات کاملی بود که موقع لاین آپ میداد که با سرعت بهشون دسترسی داشتی، اونم که گند زدن بهش... از هرچی بگذرم از این پنالتی احمقانه نمیگذرم. فقط برداشتم یخورده رو تکسچرا کار کردن همین این شد فوتبال جدید کونامی :ranting::cursing:
d
یعنی تا این حد؟
من که یه pes باز بودم از این سزی بازی نا امید شدم زدم توکار فیفا
کلا از ژاپنی ها دارم ناامید میشم

من هم دمو رو گرفتم
خوشم نیومد فقط یک نکته مثبت اون هم که دیگه کنترلش مثل قبل نیست و اون طرز دریبل زدن مسخره رو هم گزاشتن کنار

پنالتیش هم دیگه موقع پنالتی دوربین پشت سر بازیکن نمیره و با همون دوربین بازی که از کنار نشون میده باید پنالتی بزنی

آخرین ویرایش:
یک سوال از شما دارم.لطفا بدون تعصب جواب بدید.ایا تغییری در هوش مصنوعی بازیکنان در وقتی که تک نفره بازی میکنی ایجاد شده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی بعد از 10 روز بازی کردن اینقدر ساده میشه که میتونی هر حریفی را 4 بزنی؟؟؟

کی میگه :دی؟؟؟ یه مسیه و 1 لیگ :دی به نظر من اینم فرقی نکرده.....

والا من چون همیشه تو بازی بر بازیکن هایی که سرعت و سرعت دریبل زیادی داشتن تکیه میکردم و به قول خودم با یک بالا و پایین و چپ و راست ، راحت بازیکن های حریف رو از مقابل برمیداشتم به محض این که وارد بازی شدم اینو احساس کردم:cheesygri

تا زمانی که کسی خودش بازی رو تجربه نکنه . نمی تونه اظهار نظر درستی راجع به اون بکنه . pes 09 هم خیلی ها بدشون می یومد ولی من و خیلی های دیگه باهاش حال کردیم . این نسخه هم سلیقه ای هست کاملا .

یک سوال از شما دارم.لطفا بدون تعصب جواب بدید.ایا تغییری در هوش مصنوعی بازیکنان در وقتی که تک نفره بازی میکنی ایجاد شده.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی بعد از 10 روز بازی کردن اینقدر ساده میشه که میتونی هر حریفی را 4 بزنی؟؟؟
هوش مصنوعی کجا بود بابا:biggrin1:....شما اگه یه ذره به جهتها مسلط باشی تمومه:pحمله های حریفم میشه راحت جلوگیری کرد

من دمو رو گرفتم و کلی هم بازی کردم..

در مورد گیم پلی اول بگم که خیلی خیلی واقعی تر شده و این یک نکته بسیار مثبت هست.. همین واقعی شدن بازی هم باعث شده که هر کسی که زیاد از فوتبال سر در نمیاره نتونه به خوبی با اون کنار بیاد..

نکته دوم گرافیک بازی هست که پیشرفت زیادی کرده
چهره بازیکنها خیلی واقعی شده و به بهترین شکل ممکن طراحی شدن .. طراحی چمن هم خیلی جالبه..

نکته که خیلی به چشم میخوره برگشت بازیکنها در زمان دفاع و حمله هست که حتی بازیکنهای میانی به عقب میان و یارگیری میکنن یا در زمان حمله به جلو میان و خط دفاعی حریف رو میشکنند..

واقعا که کونامی گندشو درآورده :|

یخورده زحمت نمیکشن، اسم تا یجایی میفروشه ازون به بعد ....

من نمیدونم کدوم احمقی با این سیستم پنالتی زدن خواسته خودی نشون بده، داده منتها باید پلاکارد بندازن گردنش روشم درشت نوشته باشه کودن بزرگ!

تمام آپشنای خوب بازی داره یکی یکی ناپدید میشه. بهترین امکان PES اطلاعات کاملی بود که موقع لاین آپ میداد که با سرعت بهشون دسترسی داشتی، اونم که گند زدن بهش... از هرچی بگذرم از این پنالتی احمقانه نمیگذرم. فقط برداشتم یخورده رو تکسچرا کار کردن همین این شد فوتبال جدید کونامی :ranting::cursing:

فکر کنم آخرین قسمتی که میشه روش بحث کرد پنالی هست بعد شما اومدی از این همه پیشرفتهای که انجام داده گیر دادی رو پنالتی ..!

حالا بیا از خود گیم پلی بگو..

در مورد گیم پلی اول بگم که خیلی خیلی واقعی تر شده و این یک نکته بسیار مثبت هست.. همین واقعی شدن بازی هم باعث شده که هر کسی که زیاد از فوتبال سر در نمیاره نتونه به خوبی با اون کنار بیاد..

چهره بازیکنها خیلی واقعی شده و به بهترین شکل ممکن طراحی شدن .. طراحی چمن هم خیلی جالبه..

نکته که خیلی به چشم میخوره برگشت بازیکنها در زمان دفاع و حمله هست که حتی بازیکنهای میانی به عقب میان و یارگیری میکنن یا در زمان حمله به جلو میان و خط دفاعی حریف رو میشکنند..

فکر کنم آخرین قسمتی که میشه روش بحث کرد پنالی هست بعد شما اومدی از این همه پیشرفتهای که انجام داده گیر دادی رو پنالتی ..!

پیشرفت هاش خوب بوده اما چشم گیر نبوده، مضافا بر اینکه پنالتی بخش بسیار مهمی در بازی هست اگر قرار باشه اشک نصف دنیا در بیاد تا یه پنالتی درست زده بشه این به درد نمی خوره. پس این بزرگترین ضعفشه، درکنار پیشرفت نه چندان زیاد در گیم پلی، تقریبا هیچی بهش اضافه نشده کما اینکه نقص هم زیاد داره، تو 2008 آنالوگ سمت راست برای دریبل زدن استفاده میشد بعدش اگر R3 رو میزدی جهت میدادی پاس عمقی منوال میداد. الان سیستم دریبلینگ از 2009 ورداشته به گند کشیده، از نظر کنترل نه سختی! به خیالش فکر کرده کار بهتری انجام داده، بعدش حالا از همین پاس منوال که تمام خوبیش به این می بود که بتونی از ضربات شروع مجدد استفاده کنی و توپ رو هرجایی که دلت می خواد (حدودا) بفرصتی، نمیتونی استفاده کنی، پاس عمقی (مثلث) هم فقط زمینی، میخوام بدونم آیا نمیشه پاس عمقی هوایی تو واقعیت انداخت که شما دم از واقع گرایانه شدن بازی میزنی؟ شمار پنالتی هایی که از چهارچوب خارج میشه در واقعیت چقدر کمتر از اونایی که تو چهارچوب زده میشه؟ خیلی... یکی دو بازی رو هم مثال نمیزنم... از 100 تا ضربه پنالتی شاید 20 تاش با ارفاق از چهارچوب خارج بشه... همه چیزم که اتوماتیکه، پاس اتو، پاس عمقی اتو سانتر از جناحین اتو، پنالتی اتو، این چجور واقع گرایانه تر شدنیه که ما نمی فهمیم؟!

من اصلا فن فیفا نیستم، همیشه هم گفتم من PES بازم ولی اعصابم تا یه جایی اجازه میده وقتی 4 سال داره گند میزنه چی باید بگم آخه؟

فیفا تو کپچر کردن کانسپت رییلیزم خیلی خیلی بهتر عمل کرده اونم نواقص زیادی داره اما حداقل بیشتر ششبیه فوتباله. میتونی تنظیم کنی پاس هات منوال باشه، عمقی ها منوال باشه، شوت ها منوال باشه، سانترها منوال باشه و ... و ... و ... (به عنوان مثال) من میخوام بدونم من به عنوان یک فوتبالیست حق ندارم تعیین کنم که پاسم باچه شدت و قدرتی داده بشه؟ نمی تونم تعیین کنم که پاس عمقی که ارسال میکنم چقدر قدرت داشته باشه شاید بخوام عمدا ارسال کنم 132 کیلومتر جلوتر شایدم عمدن بخوام بندازمش 1.5 متر جلوتر... این چجور رییلیزمیه که به من حق انتخاب نمیده؟ این چجور ریلیزمیه که به من حق انتخاب نمیده پاس عمق هوایی بفرستم از روی کاشه؟

پس خیالت راحت باشه اگر به واقعیت نزدیک بود من یکی هیچ اعتراضی نداشتم چون من اصلا طرفدار فوتبال واقعی هستم نه ارکید. من دلم میخواد انقدر همه چی سخت باشه که اگر حتی 90 دقیقه به تایم واقعی بازی کردم بازی بتونه صفر - صفر تموم شه نه 27-29 ...

تو فیفا هم این هستا نه که نباشه... تو 5 دقیقه یهو ممکنه 8 تا گل بزنی 10تام بخوری... این اصلا خوب نیست...

آخرین ویرایش:

در مورد واقعی بودن که امکان نداره شما بتونی تو هر بازی با یه بازیکن سرعتی 4 5 بار دریبل کنی و با یه روش بزنی تو دروازه:p
اگه شما از گیم پلی بازی خوشت اومده دلیل نیست که واقعی باشه....من هم یه زمانی از فوتبال99 خوشم میومد الانم باهاش حال میکنم:-"
گرافیکشم من 09شو بازی نکردم نمیدونم پیشرفت کرده یا نه ولی در مقایسه با فیفا 10 خیلی کم داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or