NO ps3 کاربر سایت Aug 7, 2009 #151 نوشته شده توسط ar22: گرافیک این نسخه با pc فرقی داره؟ بیشتر... نه اون فيفا هستش كه فرق pes تويه 360+ps3+pc=
نوشته شده توسط ar22: گرافیک این نسخه با pc فرقی داره؟ بیشتر... نه اون فيفا هستش كه فرق pes تويه 360+ps3+pc=
میلادzax030 کاربر سایت Aug 9, 2009 #152 دوستان کسی واسه آنلاین نسخه ps3 بازی PES 2009 پایه هست ؟ psn id من : miladninjagaiden دوستانی که هستند اعلام کنند ساعت رو که on بشیم و id شون رو هم بذارن .... امروز یکشنبه خوبه ؟
دوستان کسی واسه آنلاین نسخه ps3 بازی PES 2009 پایه هست ؟ psn id من : miladninjagaiden دوستانی که هستند اعلام کنند ساعت رو که on بشیم و id شون رو هم بذارن .... امروز یکشنبه خوبه ؟
S smr_boy کاربر سایت Aug 18, 2009 #154 ایا اپدیتی هست که این تغیراتی که در تیم ها بوجود امده را انجام بده؟
ARMiiiN کاربر سایت Aug 18, 2009 #155 game play این بازی واقعا محشره ولی بطور کلی ایرادات زیادی بهش وارده...!!! ولی بهتر از fifa09 هستش .... اینو مطمعن باشید...!!!!
game play این بازی واقعا محشره ولی بطور کلی ایرادات زیادی بهش وارده...!!! ولی بهتر از fifa09 هستش .... اینو مطمعن باشید...!!!!
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Aug 18, 2009 #156 نوشته شده توسط masterboy: game play این بازی واقعا محشره ولی بطور کلی ایرادات زیادی بهش وارده...!!! ولی بهتر از fifa09 هستش .... اینو مطمعن باشید...!!!! بیشتر... بازهم بحث های بی ثمر و قدیمی. خدا کنه من زنده باشم اون روز رو ببینم که این فرهنگ بین تمام کاربرهای ایرانی سایت های مختلف جا بیفته که اینقدر از یک موضوع دیگه بد نگند و موضوع کورد علاقه خودشون رو بزرگ جلوه ندند. کی این فرهنگ جا میافته خدا میدونه؟!
نوشته شده توسط masterboy: game play این بازی واقعا محشره ولی بطور کلی ایرادات زیادی بهش وارده...!!! ولی بهتر از fifa09 هستش .... اینو مطمعن باشید...!!!! بیشتر... بازهم بحث های بی ثمر و قدیمی. خدا کنه من زنده باشم اون روز رو ببینم که این فرهنگ بین تمام کاربرهای ایرانی سایت های مختلف جا بیفته که اینقدر از یک موضوع دیگه بد نگند و موضوع کورد علاقه خودشون رو بزرگ جلوه ندند. کی این فرهنگ جا میافته خدا میدونه؟!
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Aug 18, 2009 #158 نوشته شده توسط smr_boy: کسی نیست پاسخ منو بده؟ بیشتر... نه دوست عزیز اگه منظورت از روی PSN هست. ولی اگه بری توی نت شاید یک Save چیزی پیدا کنی. چند ماه دیگه صبر کنی 2010 میادش
نوشته شده توسط smr_boy: کسی نیست پاسخ منو بده؟ بیشتر... نه دوست عزیز اگه منظورت از روی PSN هست. ولی اگه بری توی نت شاید یک Save چیزی پیدا کنی. چند ماه دیگه صبر کنی 2010 میادش
danielo کاربر سایت Sep 28, 2009 #161 انلاین بازی کردن این بازی چطوریه.با 512 میشه بازی کرد؟ یعنی به راحتی میتونم با این سرعت بازی کنم.؟
chaghalo کاربر سایت Oct 6, 2009 #162 نوشته شده توسط nes-93: http://leanftp.free.fr/wemerica/Downloads/WEMERICA.OPTIONFILE.v.3.8.[PES2009].[PS3].Up.By.Rash.rar بیشتر... اگه میشه یه لینک دیگه از این save رو بذارید
نوشته شده توسط nes-93: http://leanftp.free.fr/wemerica/Downloads/WEMERICA.OPTIONFILE.v.3.8.[PES2009].[PS3].Up.By.Rash.rar بیشتر... اگه میشه یه لینک دیگه از این save رو بذارید