Pro Evolution Soccer ( PES ) 2009 | PS3

با تشکر اگه میشه طریقه استفادشم کمی توضیح بدید البته تو صفحه قبل تا این مرحله (فایلو دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن وبریز رو یه فلش وصل کن به ps3 . بعدش برو تو قسمت game وبعد usb و فایلهارو کپی کن تو قسمت save بازی pes09 )پیش میرم ولی بعد از اون هنگامی که بازی رو اجرا میکنم کار نمیکنه :confused:

با تشکر اگه میشه طریقه استفادشم کمی توضیح بدید البته تو صفحه قبل تا این مرحله (فایلو دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن وبریز رو یه فلش وصل کن به ps3 . بعدش برو تو قسمت game وبعد usb و فایلهارو کپی کن تو قسمت save بازی pes09 )پیش میرم ولی بعد از اون هنگامی که بازی رو اجرا میکنم کار نمیکنه :confused:

شما فایلها را تک تک کپی کردی تو قسمت GAME\USB

تمامی فایل های داخل پوشه save data تو فلاش مموری رو توقسمت گیم داخل save data دستگاه ریختم :confused:
من حدس می زنم شما تمام فایلها را کپی نکردین فایلها حدود 90-180تا هستند. بعد از این که فقط پوشه ps3 داخل فلش ریختی می زنی به ps3 و میری به ترتیب: game\savedata\usb صبر کن تا تمام فایلها باز شن بعد تک تک کپی کن.مخصوصا save edit .

من حدس می زنم شما تمام فایلها را کپی نکردین فایلها حدود 90-180تا هستند. بعد از این که فقط پوشه ps3 داخل فلش ریختی می زنی به ps3 و میری به ترتیب: game\savedata\usb صبر کن تا تمام فایلها باز شن بعد تک تک کپی کن.مخصوصا save edit .

همین کارهارو کردم ولی هنگام لودشدن میگه ورژنش فرق میکنه :دی
در هر صورت با تشکر از راهنمایی شما:thanks:

سلام . امیدوارم کسی باشه یه کمکی به من بده .
آقا من این بازی رو روی چند تا سیستم نصب کردم . بدون مشگل نصب می شه . کرکش هم که کپی می کنیم دیگه . اما بازی تو همون صفحه سیاهی که اول میاد و یه تعدادی ستاره پایینش هست می مونه . نمی دونم چرا .
به نظرتون ایراد از کرکه؟ اگه کسی کرکش رو داره و سبک هم هست لطف کنه ممنون می شم .یا اینکه نه باید یه نسخه دیگه تهیه کرد؟
سیستم رفیقمون اینه:
e8400
4gb ram
gts 250 (1gb)
روی xp ]م همینه . روی سیستم های دیگه هم همینه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or