Mohamadcitrix
کاربر سایت
آره؟باشه :biggrin1: منم میدونستم به شوخی گفتی عزیزم:biggrin1: جیگرتوچرا نپرسی دوست عزیز:biggrin1: راحت باش من به شوخی گفتم آخه پول این همه بازی خیلی میشه که گفتی سوالی داشتی در خدمتم:biggrin1:

آره؟باشه :biggrin1: منم میدونستم به شوخی گفتی عزیزم:biggrin1: جیگرتوچرا نپرسی دوست عزیز:biggrin1: راحت باش من به شوخی گفتم آخه پول این همه بازی خیلی میشه که گفتی سوالی داشتی در خدمتم:biggrin1:

وقتی توپ دسه تیمته چند بار r2 بزنسلام دوستان من
توی لجند با کدوم دکمه میتونم دستمو بالا ببرم تا پاس بدن ؟
هر کدوم رو که زدم نشد
باتشکر
ممنونوقتی توپ دسه تیمته چند بار r2 بزن
پچ یا اوپشن فایلی که نام تیم ها و باشگاههای آلمان رو داشته باشه اگه قرار بدید ممنون میشم:biggrin1:
http://leanftp.free.fr/wemerica/Downloads/WEMERICA.OPTIONFILE.v.3.8.[PES2009].[PS3].Up.By.Rash.rarپچ یا اوپشن فایلی که نام تیم ها و باشگاههای آلمان رو داشته باشه اگه قرار بدید ممنون میشم:biggrin1:
با تشکر اگه میشه طریقه استفادشم کمی توضیح بدید البته تو صفحه قبل تا این مرحله (فایلو دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن وبریز رو یه فلش وصل کن به ps3 . بعدش برو تو قسمت game وبعد usb و فایلهارو کپی کن تو قسمت save بازی pes09 )پیش میرم ولی بعد از اون هنگامی که بازی رو اجرا میکنم کار نمیکنه :confused:
شما فایلها را تک تک کپی کردی تو قسمت GAME\USB
من حدس می زنم شما تمام فایلها را کپی نکردین فایلها حدود 90-180تا هستند. بعد از این که فقط پوشه ps3 داخل فلش ریختی می زنی به ps3 و میری به ترتیب: game\savedata\usb صبر کن تا تمام فایلها باز شن بعد تک تک کپی کن.مخصوصا save edit .تمامی فایل های داخل پوشه save data تو فلاش مموری رو توقسمت گیم داخل save data دستگاه ریختم :confused:
من حدس می زنم شما تمام فایلها را کپی نکردین فایلها حدود 90-180تا هستند. بعد از این که فقط پوشه ps3 داخل فلش ریختی می زنی به ps3 و میری به ترتیب: game\savedata\usb صبر کن تا تمام فایلها باز شن بعد تک تک کپی کن.مخصوصا save edit .