Pro Evolution Soccer ( PES ) 2009 | PS3

سلام
میخواستم بدونم برای PES2009 ورژن PS3 پچی هست که مثل نسخه PC همه چیز درست بشه و لیگ بوندسلیگا هم بهش اضافه بشه؟دوستان اگه کسی اطلاعی داره راهنمائیم کنه.
و کلا بگید که تا الان چند تا پچ برای PS3 اومده؟

اره چنین پچی وجود داره شما این فایلو دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن وبریز رو یه فلش
وصل کن به ps3 . بعدش برو تو قسمت game وبعد usb و فایلهارو کپی کن تو قسمت save بازی
pes09.
با این کار بوندسلیگا اضافه میشه ولباس تمام تیمهای لیگ برتر انگلیس واقعی میشن در ضمن اسم استادیوم ها هم واقعی میشن.

اره چنین پچی وجود داره شما این فایلو دانلود کن و از حالت فشرده خارج کن وبریز رو یه فلش
وصل کن به ps3 . بعدش برو تو قسمت game وبعد usb و فایلهارو کپی کن تو قسمت save بازی
pes09.
با این کار بوندسلیگا اضافه میشه ولباس تمام تیمهای لیگ برتر انگلیس واقعی میشن در ضمن اسم استادیوم ها هم واقعی میشن.
اول از همه بخاطر راهنمایت ممنونم.فقط اگه لینک دانلودش و یا سایتش رو بدی دیگه عالی میشه

دوستان من اين PATCH رو دانلود كردم ولي وقتي ميرم تو قسمت سيو و رو فلش ميرم ميكه هيجي توش نيست!
من بعد از دانلود اون بوشه اي رو كه توش بود رو ريختم رو فلش ولي تو قسمت سيو بيداش نكرد تو قسمت عكس بيداش كرد و كبيش كردم رو ps3 ولي باؤم كار نكرد ميشه كمك كنيد؟

شرمنده الان خونه ي دوستم هستم و رو pcـش فارسي نداره !

سلام دوستان من
من تازه پلی استیشن 3 گرفتم
میخوام یه بازی فوتبال از بین فیفا 09 و پی ای اس 09 انتخاب کنم
پیش از این روی PC پی ای اس 2009 رو بازی میکردم و خیلی راضی بودم
الان نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
روی پلی اسیتشن من بازی فیفا 09 به صورت اشانتیون بود ، الان که بازی میکنم واقعا گرافیکش خیلی بهتر از پی ای اس هست ولی برای من گیم پلی مهم تره
میخوام بدونم به نظر شما گیم پلی کدوم برای پی اس 3 بهتره
باتشکر

خیلی راه دوری لازم نیست بری...فکر کنم همین آقا سیاوش(Darkfie1d)توی بلاگشوناین دو تا بازی رو با هم مقایسه کرده و کامل نشون داده(به زبون انگلیسی)!
میخوام بدونم به نظر شما گیم پلی کدوم برای پی اس 3 بهتره
من فک کنم این موضوع کاملا سلیقه ایِ.با اینکه یه عده معتقدن که امسال فیفا بهتر از PES بود هنوز هم PES طرفدارای خودش رو داره.
به نظر من بهتره جفت این دوتا بازی رو روی PC بازی کنی و مقایسه کنی بعدش اون یکی که از نظر خودت بهتره رر بازی کنی با کنسولت!!!

سلام من تازه ps3 خریدم. به نظرتون الان2009 pes ارزش خرید داره یا صبر کنم 2010 بگیرم؟
من تو هر تاپیکی میرم شما همین پست رو برای همون بازی دادین:biggrin1: به نظر من که صبر کن FIFA10 بیاد برو اونو بخر. الان دیگه فوتبال خریدن به نظر من اشتباه هست

سلام دوستان من
من الان برای نصب پچ مشکل دارم
علت چیه ؟
وقتی میرم روی USB که Display All کنم این گزینه ی Display All وجود نداره
نمیتونم فولدر Save Data رو ببینم تا کپیش کنم توی پی ای اس
تو رو خدا یکی راهنمایی کنه
آیا پچ به ورژن دستگاه ربط داره ؟
باتشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or