Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
دوستان من چیکار باید کنم حجم ویدیو ها ضبط شده بیاد پیایین با برنامه Fraps رکورد میکنم و مجبورم حجم ویدیو رو کم کنم که کیفیت میاد پایین ممنون میشم راهنمایی کنید
بفرما :
طریقه ی رندر کردن ویودیو های ضبط شده توسط FRAPS
-------------------------------------------------------------
بنده امشب بازی رو دانلود میکنم اگه وقت کردم نکات مثبت و منفیش رو اینجا مینویسم ...

خوب یه 2 دستی بازی کردم گیم پلی که حرف نداره بازی دیگه علی اصغری نیستش باید با برنمه بازی کنی من که تا اینجا از بازی لذت بردم در ضمن مثل نسخه قبل دیگه از افت فریم خبری نیست
البه تف تو روح کونامی هرچی انیمیشن حذف شده مرتیکه انیمیشنای بعد از گلم حذف میکردی خیال خودتو راحت میکردی تف به این سیاست شرکتای پول پرست و قوطی پرست (کنسول)

نمیدونم چرا ولی دلم به حاله Konami میسوزه :d شرکته مظلومیه..یه گوشه ی دنیا ، داره تنهایی بازی میسازه:d آدم بغضش میگیره ..!! 1 ساعت از انتشارش واسه PC نگذشت که کرک شد:))

این بازی اگر :
1)فریمش قفل باشه روی 60
2)گیم پلیش ترکیبی از Pes 12 , 13 باشه
3)سریع و سیر بره تو بازی و بیاد بیرون
4)سرگرم کننده باشه

تا مدتها تو کامپیوتره من دووم میاره...امشب بزنیم دانلود لامصبو...:|

به عنوان کسی که حدود 10 سال از محصول konami استفاده میکنه باید بگم pes15 بازی موفق و خوبی شده به نظرم ایرادات نسخه قبل مثل کندی بازیکن ها ، خشکی حرکات ، فیزیک توپ و ... تا حدود زیادی برطرف شده . بعضی از دوستان که هنوز دارن pes13 بازی میکنن دیگه باید نسخه جدید رو بازی کنن و با کونامی آشتی کنن:d.
حتی اونایی که pes 6 بازی میکنند؟:-/:|

این کامنت رو یکی از دوستان داخل یکی از سایتهای دانلود گداشته بود گفتم اینجا بزارمش :
سلام ، من این بازی رو دانلود کردم و حدود سه ساعت هم توی مد مسترلیگ و افسانه شدن بازی کردم
اما اگه بخوام به طور خلاصه ( نظرم ) رو بگم :
– بازی خیلی سخت و به واقعیت نزدیک تر شده ، در برخی موارد تعداد پاس های تیم مقابل به 20 میرسه ، هوش مصنوعی بازی به هیچ وجه قابل مقایسه با نسخه های قبلی نیست چرا که بازیکنا خیلی کم توپ لو میدن و اغلب زمانی که تحت فشار قرار میدی تیم مقابل رو توپ رو به بیرون می زنن که با واقعیت بسیار نزدیکی می کنه
– صدای تماشگرا هنگام گل ، حرکت بازیکنان هنگام خطا و پس از گل بسیار بهتر شده ، در برخی موارد که کمک داور اعلام آفساید می کنه ، روی چهره کمک داور زوم می کنه و در کل از نظر دوربین هم ، بسیار به واقعیت نزدیک تر شده
– چهره برخی بازیکنا با واقعیت مو نمی زنه اما برخی دیگر اصلا شبیه شون نیس
– چمن بازی و دروازه و تور همچنان جای کار داره و اصلا با فیفا قابل مقایسه نیس و فیفا از این نظر بسیار بهتر عمل کرده
– تعداد تکنیک ها بالا رفته و برخلاف نسخه های قبلی و حتی فیفا ، هنگامی که به یک بازیکن پاس میدی ، بازیکن حرکت بدون توپ به جلو ، عقب مناسب با تاکتیکی که اتخاذ کردی انجام میده ، امکان یک دو در بازی ، پاس های پشت پا ، شوت چیپ ، دربیل کشویی و دریبل دو طرفه در بازی کاملا مشهوده
– کمبود ورزشگاه ها ، نبود برخی تیم ها و لیگ آلمان که باز مانند همیشه ناقص عمل کرده و می بایست منتظر پچ باشیم
– قسمت افسانه شدن بسیار سخت شده و شاید به زور آدم بتونه یک گل بزنه ( به خاطر هوش مصنوعی بازی ، شما کمتر قادر به تکروی هستید می بایست حتما پاس کاری کنین )

بارز ترین ویژگی این بازی نسبت به نسخه های قبلی :
هوش مصنوعی فوق العاده بازیکن ها و تاکتیک های تیم مقابل در شرایطی که عقب می افتد و یا جلو می افتد می باشد که به لاک دفاعی و پاس کاری های متعدد رو میاره یا سراسر حمله می شود و به دروازه شما هجوم میاره
در کل به نظر میرسه پس از سال ها شاهد یک بازی شبیه ساز فوتبال بسیار نزدیک به واقعیت باشیم ، بازی که فکر شما رو حسابی درگیر می کنه و می بایست در شرایط های مختلف زمانی هنگام بازی تصمیم های مهمی رو بگیرین
امکان آنلاین بازی کردن این بازی و انتخاب چهره برای قسمت Master League و مربی شدن از دیگر ویژگی های جدید این بازی نسبت به نسخه قبل است
با تمام احترامی که برای فیفا قائل هستم ، اما امسال PES در برخی موارد واقعا از فیفا بهتر عملکرده و حس یک جنگ دو طرفه و یک بازی واقعی و درگیرانه می تونه اعصابتونو تو حالت Super Star کاملا به هم بریزه
به نظر من این بازی با توجه به تجربیات من و نمراتی که از سایت های مختلف گرفته که اغلب بالای 8 از 10 بوده ، ارزش دانلود رو داره

این رفتار امسال کونامی با پارسال فیفا واقعا خیلی غیرقابل تحمله.
به شخصه امسال سراغ pes نمیرم!
یعنی چی همه بازی ها نسخه pc با جزئیات و گرافیک بهتره توی pes باید دچار پسرفت بشه؟
نه مشکل پورت دارن نه چیز دیگه چون پورت تو این نسل به مراتب راحت تره تا اینکه از نسل قبل رو پورت کنن!
با پچ و... که تعداد پولیگان و... رو نمیشه افزایش داد!
فقط سیاست مزخرف شرکتهای کنسول سازه و کمپانی های ...

پولیگان چیه
چرا امسال واسه پی سی انقدر ضعیف عمل کردن

Sent from my iPhone using Tapatalk

پولیگان به تعداد چند ظلعی هایی گفته میشه که توسطش کاراکتر و محیط ساخته میشه!
هرچه تعداد پولیگان ها بیشتر باشه در نتیجه توپ،یقه لباس، صورت و... نرم تر و با جزئیات تر دیده میشه.
گفته میشه تعداد پولیگان های بازی های نسل هشت 4 تا 8 برابر نسل هفت هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or