Pro Evolution Soccer 2015 | PC

• Thread starter Thread starter Jackdaw
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
dne1lgab7gmsv8q25w3b.jpg
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]واسه این بازی تاپیک نداشتیم..کلی گشتم:dاگه تکراری بود پاک کنید!!

>> نسخه ی جدید شبیه ساز فوتبال تحت عنوان PES 15 قراره که سیزدهم نوامبر سال جاری (22 آبانماه) برای PS4-Ps3/Xbox1-Xbox360 و PCمنتشر بشه.!!

نکته ی قابل توجه این نسخه سیستم پیشنهادیشــه که یه جورایی نسل هشتم رو زیر سوال برده بااین مشخصاتش:

حداقل سیستم موردنیاز:

• [*=left]Processor: Core 2 Duo 1.8 Ghz, AMD Athlon X2 240
    [*=left]RAM: minimum 1 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia Geforce 6800 / ATI Radeon x1300 / Intel HD 2000, minumum of dedicated memory 512 MB
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.
سیستم پیشنهادی:

• [*=left]Processor: Intel Core i3 2010 / AMD Phenom X4 925
    [*=left]RAM: 2 GB of physical memory
    [*=left]OS: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
    [*=left]HDD:8 Gb For Installation
    [*=left]Video card: Nvidia GTX 560Ti / Radeon 6800, minimum of dedicated memory 1 GB VRAM
    [*=left]Sound card: yes (dedicated / PCI), other stuff like keyboard and joystick.

همونطور که مشاهده میکنید سیستم معمولی هم اگر داشته باشید بازی رو بالا میاره بااینحال عکسهای منتشر شده از بازی نوید بخش یک خروجی خیلی عالی از گرافیک بازی روی PC میدن:
21bfa1c4269b1.png
نمایی از استادیوم ها:

7fbeb9466d091.jpg
[TABLE="class: infobox hproduct, width: 264"]
[TR]
[TH="colspan: 2"][/TH]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
من بازی دانلود کردم بازی کردم اصلا جالب نیست به نظر من وقتون حروم نکنید یک گیم پلی گرفتم ببینید نمیدونم چرا تیک افتاد تنظیمات روی high و 1600 در 1200 روزلیشن هست و فریم روی 60 قفله
یعنی خط آفساید کمرمو شکست :دی گیم پلی هم نسبت به 14 که خیلی بهتر دیده شده و گرافیک واقعا سطح بالایی داشت :|

فرقی نمیکنه چمن چطوری باشه
گیم پلی خوب باشه و افت فریم و مدافع های سوپر من نداشته باشه ، بازیکن سریع بچرخه و بشه پاسکاری کرد بقیش با پچ و مود حل میشه :d
این مود کننده ها چمن HD تحویل میدن در حد لالیگا ، بدون لایسنس لیگ میسازن در حد لیگ ایران :d لیگ های خارجی که بماند .

ایرادای 14 که خیلی زیاد بود
خدا کنه تو این بازیکن های خودی به هم دیگه نخورن بیوفتن زمین ! بازیکن توپی که جلوی پاشه رو ول نکنه بدونه توپ بره جلو , دروازه بان توپو میگیره یهو پای خودش نخوره بره تو گل ! توپو به بازیکن پاس میدی یه حرکتی بکنه عین درخت نمونه نگاه کنه تا توپ بش برسه ! وسطه راه هم رونالدو عین موشک میاد توپو میگیره میکنه تو گل!
این چمن HD که میگین کجا هس دانلود کنیم ؟

ایرادای 14 که خیلی زیاد بود
خدا کنه تو این بازیکن های خودی به هم دیگه نخورن بیوفتن زمین ! بازیکن توپی که جلوی پاشه رو ول نکنه بدونه توپ بره جلو , دروازه بان توپو میگیره یهو پای خودش نخوره بره تو گل ! توپو به بازیکن پاس میدی یه حرکتی بکنه عین درخت نمونه نگاه کنه تا توپ بش برسه ! وسطه راه هم رونالدو عین موشک میاد توپو میگیره میکنه تو گل!
این چمن HD که میگین کجا هس دانلود کنیم ؟
من هنوز دانلود خود بازی رو تموم نکردم :d ممکنه اومده باشه

اما با توجه به پچ های نسخه های 13 و 14 و همینطور امتیاز های خوبی که گرفته به زودی شاهد سیل پچ های گرافیکی برای این بازی هستیم
الان واقعا نمیدونم این بحث مال اینجاست یا تاپیک مشکلات :-/

دوستانی که بازی کردن بگن گیم پلی بازی چجوریه؟؟
مثل pes2012 سریع و جون دار هست یا مثل pes2014 گند زدن؟؟
من میخوام بذارم دانلود اگه خوب باشه لطفا زود جواب بدین دمتون خیلی گرمه:)

از دوستان عزیز که بازی کردن یکی بگه طبق گفته کونامی که گفته بود نسخه PC یک نسخه هایبرید یا مخلوطی از NEXgen و lastgen هست ؟ گیم پلی با نسل بعد یکیه ؟ گرافیکو که گفته بودن نسل قبله روی PC .. گیم پلی خیلی مهمه !!!

دوستانی که بازی کردن بگن گیم پلی بازی چجوریه؟؟
مثل pes2012 سریع و جون دار هست یا مثل pes2014 گند زدن؟؟
من میخوام بذارم دانلود اگه خوب باشه لطفا زود جواب بدین دمتون خیلی گرمه:)
کسی اینجا نسخه کامپیوتر رو بازی نکرده جواب ما رو بده؟؟ :((

گرافیک اون چیزی نیست که دهن رو اب بندازه گیم پلی خوبه اما گیج زدن بازیکنان زیاده بازی روی 60 فریم قفله و این عالیه ولی بزام نسل هشتمی نیست هوش مصنوعی هنوز مشکل داره توی این نسخه

به عنوان کسی که حدود 10 سال از محصول konami استفاده میکنه باید بگم pes15 بازی موفق و خوبی شده به نظرم ایرادات نسخه قبل مثل کندی بازیکن ها ، خشکی حرکات ، فیزیک توپ و ... تا حدود زیادی برطرف شده . بعضی از دوستان که هنوز دارن pes13 بازی میکنن دیگه باید نسخه جدید رو بازی کنن و با کونامی آشتی کنن:d.

اینم گیم پلی دوم فرانسه و اسپانیا

[video=aparat;NW53Q]http://www.aparat.com/v/NW53Q[/video]

دوستان من چیکار باید کنم حجم ویدیو ها ضبط شده بیاد پیایین با برنامه Fraps رکورد میکنم و مجبورم حجم ویدیو رو کم کنم که کیفیت میاد پایین ممنون میشم راهنمایی کنید

اینم گیم پلی دوم فرانسه و اسپانیا

[video=aparat;NW53Q]http://www.aparat.com/v/NW53Q[/video]

دوستان من چیکار باید کنم حجم ویدیو ها ضبط شده بیاد پیایین با برنامه Fraps رکورد میکنم و مجبورم حجم ویدیو رو کم کنم که کیفیت میاد پایین ممنون میشم راهنمایی کنید
لطفا لینک دانلود بدید اگه ممکنه واستون دوست عزیز ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or