Pro Evolution Soccer 2014 | PS3

دوستان این دوربینش چرا اینطوره؟ مثلا" وقتی میره گوشه زمین سمت کرنر دیگه چیزی دیده نمیشه:| تنضیم خاصی میخواد؟
راستی چرا وقتی شوت میزنم زیاد مکس میکنه؟(یا من بعد از 8 ماه فوتبال بازی میکنم اینطور حس میکنم؟)

دوستان این دوربینش چرا اینطوره؟ مثلا" وقتی میره گوشه زمین سمت کرنر دیگه چیزی دیده نمیشه:| تنضیم خاصی میخواد؟
راستی چرا وقتی شوت میزنم زیاد مکس میکنه؟(یا من بعد از 8 ماه فوتبال بازی میکنم اینطور حس میکنم؟)
باید استایل اون موقع که شوتو میزنی مناسب باشه اگه نه مکس میکنه بعد میزنه

- - -ویرایش - - -

بچه ها این با دسته معمولی نمیشه دو نفره زد؟؟:|
فک کنم توو تنظیمات بری راه رفتنو از شوک دسته به دکمه ها تغییر بدی حل بشه (توو نسخه های قبلی که اینجوری بود)

درست متوجه نشدم !!
بعد این دوربین رو چیکار کنم ؟مال شما همینطوره؟

قبلا در هر حالتى شوت ميزدى يه جورى شوت رو ميزد ولى الان بازيکن اگه نتونه شوت بزنه (وضعيتش خوب نباشه) وضعيت خودشو درست ميکنه يا وقتى درست شد شوت ميزنه به طور مثال توپ وقتى از بازيکن دور باشه نميتونه شوت بزنه (مثاله فقط)
من مشکلى از نظر دوربين ندارم, وايسا شايد کسى جواب داد

مثلث دادنش چرا اینقدر افتضاح شده
راستی چه جوری میشه تیم رو هجومی یا دفاعی کرد( بوسیله نمودار کنار رمین رو میگم)
وقتی عمق میزنی یه دایره ضاهر میشه باید سمت بازیکنی کهمیخواد نفوذ کنی بذاری.............

- - -ویرایش - - -

قبلا در هر حالتى شوت ميزدى يه جورى شوت رو ميزد ولى الان بازيکن اگه نتونه شوت بزنه (وضعيتش خوب نباشه) وضعيت خودشو درست ميکنه يا وقتى درست شد شوت ميزنه به طور مثال توپ وقتى از بازيکن دور باشه نميتونه شوت بزنه (مثاله فقط)
من مشکلى از نظر دوربين ندارم, وايسا شايد کسى جواب داد
ممنون
اره فهمیدم امروز یه 4 دست بازی کردم اومد دستم
فقط این دوربین رو مخه
شما رو چی تنضیم کردی؟
اون 3 تا گزینه رو چه شماره های میذاری؟

سرور های بازی فرا تر از افتضاحه .. :| پیر میکنه آدمو , بازی آنلاینش کمک داور نداره هرچی تکون می خوره دوره زمینو حذف کردن صحنه گلا و حساستو حریف می تونه رد کنه نبینی همش از بازی میپره بیرون... 20 بار ارور میده تا حریف پیدا کنه :(( از کامل نبودنه بازی حالا گذشتیم ولی این یه مورد رو درست کنن با آپدیت همه مزش به آنلاین بازی کردنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or