HoSIs
کاربر سایت
تا الان هرچی pes بازی کردینو بریزید دور...یه فوتبال جدید به اسم pes14 وارد بازار شده...واقعا تحول ایجاد شده یا مثل هر سال شعار هست؟
من از 2008 به بعد FIFA بازی میکنم و هر سال که شماره جدید PES رو بازی کردم پشیمون شدم
تا الان هرچی pes بازی کردینو بریزید دور...یه فوتبال جدید به اسم pes14 وارد بازار شده...واقعا تحول ایجاد شده یا مثل هر سال شعار هست؟
من از 2008 به بعد FIFA بازی میکنم و هر سال که شماره جدید PES رو بازی کردم پشیمون شدم
تا الان هرچی pes بازی کردینو بریزید دور...یه فوتبال جدید به اسم pes14 وارد بازار شده...
بنظر من همون جوره گرافیکه بعضی بازیکنا فقط خوب شده باقی رو عشقی ساختن تیم ایران هم که همون تیمه سوکر 6 از اونجایی تابلو شده که نکونام رو نوشته negudazen انقد ما میخندیدیم به این که نگو پس مشخصه که سوکر اصن به خودش زحمت نمیده فقط یه کپی پیست از قبلیا میزنه و فقط روی 10 12 تا تیم کار میکنه بازی قفل شدس با 10 بار بازی دیگه همه چیش تکراری شد
اتفاقا از نقاط قوت این بازی مستر لیگشه که میشه توش تیمت رو هم عوض کنی و مربیگری تیم ملی هم به عهده بگیری...درست مث فیفا...آره خیلی سنگینه همش تو انیمیشن هاش تیک میزنه بازی گیم پلی و گرافیکش خوب شده ولی فقط بازی یعنی به جنبه هی دیگه اصلا توجه نکردن برای مثال مسترلیگش هیچ فرقی که نکرده هیچ بدتر هم شده همین چیزاس که باعث میشه به فیفا نرسه وگرنه گیم پلی و گرافیکش خیلی خوب شده .
دیگه داری خیلی بی انصافی میکنی ...بنظر من همون جوره گرافیکه بعضی بازیکنا فقط خوب شده باقی رو عشقی ساختن تیم ایران هم که همون تیمه سوکر 6 از اونجایی تابلو شده که نکونام رو نوشته negudazen انقد ما میخندیدیم به این که نگو پس مشخصه که سوکر اصن به خودش زحمت نمیده فقط یه کپی پیست از قبلیا میزنه و فقط روی 10 12 تا تیم کار میکنه بازی قفل شدس با 10 بار بازی دیگه همه چیش تکراری شد به نظر من بهترین سوکر سوکر 9 بود بعد از اون جز پسرفت کاری نکرد واسه همین من از 10 رو به فیفا اوردمو دیگه سوکر بازی نکردم اصلا سیر تکاملی نداره که این سری رو بشه پیشرفته سری قبل دونست با این وضعیت اگه موتور برق هم جایی فوکس استفاده کنه فایده نداره ولی مجیدی در حد رونالدو غوله negudazen تو ایران
فک کنم از دیشب گذاشته ...کونامی گفته بود بازی رو مبشه از psn هم دیجیتالی خرید .. پس دیگه کی می خواند بزارندش /
پیراهن تمام تیم های آسیایی درسته و حتی رو لباس سپاهان فارسی نوشته شده . ولی تیمای انگلیسی به جز منچستر یونایتد همون حالتن . اسمای لایسنس نشده و لباس اشتباه و چرت و پرت . ولی مثل همیشه بازیکنا درستن