Pro Evolution Soccer 2014 | PS3

بازی اوایلش بنظر میاد خیلی وله وکنترل طبیعی شده (البته کمی اینطور هست واقعا)! ولی همین که دستت میاد میبینی هنوز هم همون pes این نسله! البته این میتونه نقطه شروع خوبی باشه
هنوز هم این بازی رو سرعت اداره میشه منطقی و رو تاکتیک بازی کردن معنی نداره امیدوارم نسخه نسل بعدی بن کل ساکر رو داخل ی مرحله دیگه ای گیم پلی کنه و متحول بشه یعنی یکی از دلایلی هم که برای ps4 و x1 نمیاد میتونه همین باشه
بازی موتورش عوض شده ولی پایه گیم پلی همونه ! فیزیک هم کماکان مشکل دار هست

دمو رو بازی کردم در نوع خودش قشنگ شده بازی...pes باز ها رو راضی میکنه ولی فکر نکنم فیفا بازای فعلی رو جذب کنه...به شدت افت و نوسان فریم داره که خیلی رو اعصابه

آخرین ویرایش:
دوستان من وقتی برای اولین بار دمو تجربه کردم به عنوان یه فیفا باز خیلی بهش امیدوار شدم اما وقتی جلوتر رفتم از نظرم هنوز یه سری از مشکلات PES13 داره ولی در کل پیشرفت خوبی داشته

به نظر من PES مسیر خودشو پیدا کرده و PES14 میتونه یه بستر و زمینه مناسب برای عرضه عناوین بهتر در اینده باشه ... ( به نظر من اولین فیفا درست و حسابی این نسل فیفا 9 بود و همون بازی با وجود نقص هایی که داشت یه بستر برای پیشرفت این سری فراهم کرد و سری فیفا همون راه نسخه نهم ادامه داد و با عناوین 11 و 12 به اوج قدرتش رسید ... از نظر من PES14 هم میتونه شروع موفقیت های PES در نسل اینده باشه )

بازی نکات مثبت زیادی داره اما هنوز راه زیادی داره که به گیم پلی فیفا برسه اما از این خوشحالم تیم سازنده بازی به این نتیجه رسیده دیگه اون عناوین فان و تخیلی بیرون نده و گیم پلی بازی کمی به واقعیت نزدیک کنه

چقدر سر وقت میدند 25 سمپتامبر کجا و امروز کجا 12 روز زودتر
دیگه این مدلشو ندیده بودیم
البته واسه ما که بهتره اصلا هر ماه یه نسخه بدن بیرون :دی

سلام؛
دوستان بالاخره تیم باشگاهی از ایران داره یا نه؟

داره ولی فیس ها درست نیستند

22020093903230393169.jpg
11087512677864467737.jpg
07124172414351185767.jpg

خب من امروز چند دست بازی کردم

بازی خیلی بهتره دمو هست
گیم پلی نسبت به نسخه 13 پیشرفت چشمگیری داشته
هنوز یه سری مشکلات مصنوعی بودن بازی وجود داره که امیدوارم تو نسخه های بعدی جبران بشه
از دیگر نکات
گرافیک بسیار زیبا مخصوصا چمن
چهره ها طبیعیتر
برخورد های بازیکن ها طبیعی تر شده.
گیم پلی سخت شده
واکنش دروازبان ها خیلی عالی شده مخصوصا تو تک به تک

به غیر از مشکل فیس دیگه مشکل خاصی نداره...حدود 70-80% فیس ها درست نیستند که خیلی هاشون هم بازیکن های معروفی مثل هیگواین و مودریچو و همشیکو و ... هستند...
البته به گفته دوستان کونامی گفته که با dlcهایی که طی 2 ماه بیرون میده 1000 تا فیس به بازی اضافه میکنه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or