Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام دوستان من اپشن فایل رو با فبش انتقال دادم ولی به جای اینکه به روز بشه قدیمی تر شد ابراهیمویچ و سیدرف اومدن به میلان لطفا منو راهنمایی کنید.

اقا این چرا اینجوریه؟
چرا همه بازیکنا مفنگین؟شوت قوی بترکون چطور میشه زد اصلا؟

دوسته عزیز شما بلد نیستی بشوتی چرا از بازیکنا ایراد میگیری
شما با بازیکن شوت زن شوت بزن ببن چه قد قشنگ میزنه

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:10 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من اپشن فایل رو با فبش انتقال دادم ولی به جای اینکه به روز بشه قدیمی تر شد ابراهیمویچ و سیدرف اومدن به میلان لطفا منو راهنمایی کنید.
دوسته عزیز DepositFiles
این رو دان کردی دیگه؟؟؟؟
ماله من که درسته

آخرین ویرایش:
با سلام
مدتی بود که پست ها رو دنبال می کردم
به خبری که 15 دقیقه ی پیش توسط سایت رسمی کونامی برام کامنت شده بود توجه کنید
لینک اصلی
PES 2013 | New Platform FAQs | The official page for Konami-PES2013.com

لینک کنسول XBOX

https://www.konami-pes2013.com/en/2012/10/xbox-360-f-a-q

اقا ما زبانمون خوب نیست یک نفر توضیح بده جریان چی هست .

اقا این چرا اینجوریه؟
چرا همه بازیکنا مفنگین؟شوت قوی بترکون چطور میشه زد اصلا؟

یه سر به قسمت آموزش تو بازی بزن
نحوه شوت زدن هم آموزشش هست
یه روش میگم تست کن
شوت رو رو به دروازه که داری میزنی یه کم فشار بده بعد سریع یه بار دیگه دکمه شوت رو بزن
شوت قدرتی میزنه

اقا ما زبانمون خوب نیست یک نفر توضیح بده جریان چی هست .

تا اونجایی که من فهمیدم میگه که علت حذف لینک ابدیت جدید یا همون DLC2 و patch 1.01 این بوده که روی دستگاه مشکلاتی ایجاد کرده و در حال برطرف کردن اون هستن و مشکل رو به مایکروسافت هم گزارش دادن تا ببین چه جوری باید حلش کرد و عذر خواهی هم کرده اما جالبه که 1 روز پس از حذف این لینک از سرور های کونامی ابدیت سالم برای ps3 pc اومد ولی هنوز برای Xbox نیومده

تا اونجایی که من فهمیدم میگه که علت حذف لینک ابدیت جدید یا همون DLC2 و patch 1.01 این بوده که روی دستگاه مشکلاتی ایجاد کرده و در حال برطرف کردن اون هستن و مشکل رو به مایکروسافت هم گزارش دادن تا ببین چه جوری باید حلش کرد و عذر خواهی هم کرده اما جالبه که 1 روز پس از حذف این لینک از سرور های کونامی ابدیت سالم برای ps3 pc اومد ولی هنوز برای Xbox نیومده

وقتی میگه به مایکروسافت گزارش دادن یعنی با 360 و سخت افزارش مشکل داشته
و برای pc و ps3 قاعدتا مشکلی نبوده

سلام دوست عزیز اینو از کجا باید بگیری ؟ چطور انتقالش بدی ممنون میشم اگه توضیح بدین
دوست عزیز با خوده xbox وصل شو به live بعد تو خوده بازی یه قسمت هست به نام info تو اون جا یه قسمت date pack و تو اون dlc2 تمام
فقط اگه تاحالا به live وصل نشدی مرحله 1 یه چندتا اپدیت داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or