Pro Evolution Soccer 2013 | Xbox 360

دموی اول بازی چه طور بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    42
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام
امروز
30 شهریور=September 20
کونامی رسما اعلام کرده باز ی September 21 در اروپا
منتشر میشه برای کنسول های PC-XBOX- PS3
برای کنسول های PSP (PlayStation Portable), PlayStation 2, Nintendo 3DS به زودی تاریخ انتشارش گفته میشه

منبع
https://www.konami-pes2013.com/en/2012/09/pes-2013-will-be-released-september-20th-in-europe/

بنده تست های لازم رو انجام دادم و میدونم باگ زیاد داره .دیگه تصمیم با خودتون

یک مشکل دیگه هم هست توی این بازار شیر تو شیر ایران تشخیص دادن این دو بازی که بشه فهمید کدام نسخه منتشر شده خود کونامی هست . سخته ....
خوب معمولا بازی ها چند روز زودتر از ریلیز رسمیشون لیک میشن.
اینی هم که الان لیک شده نسخه اصلی هست.البته نسخه pc رو نمیدونم

آخرین ویرایش:
باووو بیخیال نسخه تقلبی چیه از خودتون در اوردید ، برید بازی رو بگیرید با خیال راحت بازی کنید:d

اره منم خریدم باگ زیاد داره گمون کنم همون دمو هست:(

نسخه دمو از لحاظ تیم و بخش های بازی زمین تا زیر زمین با نسخه اصلی فرق داره !!!!:|

یه نیم ساعت بازیش کردم
بدک نبود
به نظرم تازه شده یه چیزی نزدیک به فیفا 11 !! تازه نزدیکــــا!!
گیم پلی یک مقدار روون تر شده
پاس ها همچنان با سرعت نور!!!!
شوت ها همچنان افتضاح!!!
کنترل بازیکنا بدک نیست
یه قابلیت جدید هم هست تو بازی که وقتی LTرو میگیری،یه فلش میاد زیر پایه بازیکن که میتونی با LSکنترلش کنی و هرجا که دوست داری پاس بدیو شوت بزنی که به نظرم یک مقدار دیر به بازی اضافه شده!!البته وقت میبره که آدم بهش عادت کنه
قسمت تمرین و آموزش به نظر من خوب کار نشده،بدتر گیج میشی!!
با اینکه از رونالدو خوشم نمیاد ولی با کاورش حال کردم
4.gif

faceهای بازیکنا خوب کار شده ولی موقعی که داد میزنن،اسکنی بودنشون خیلی به چشم میاد!!
در کل بدک نیست!!
ارزش امتحان کردنو داشت!!
با تمام این اوصاف،به نظر من که FIFAمثل همیشه برنده میشه از رقیبش!
چون این pes،بازم کامل نیست!

اره منم خریدم باگ زیاد داره گمون کنم همون دمو هست:(
این باگی که میگی دقیقا کجاست ؟؟؟
بازی از حالت اماتور خارج شده
هر سال بازی دو سه روز زودتر میاد
یکی از دوستان گفت این نسخه اسرایلیه , که دمش گرم جوک قشنگی بود
یه جورایی بازی شبیه فیفا شده

برای اولین بار که وارد بازی شدم اهنگ ملیسا(فکر کنم) که ویوا هم نشون میده رو به عنوان اولین اهنگ واسم پخش کرد.حالم بهم خورد.من از اون اهنگ متنفرم.اخه اهنگ قحط بود؟
بعد چرا در قسمت اب و هوا ، غروب رو حذف کردن؟من همیشه تو غروب بازی میکردم.
در کل بدک نبود.از لجاظ بصری که همون 2012 هست.
حس میکنم الکی 6.5 پولش رو دادم.

دوستان من قبلا xbox داشتم ولی الان ps3 "رفتم گفتم بیاد سابق بیام فروم x360
من چی بگم که 170 دادم واسه بازی لامصب هنوز لایسنس ها خرابه
دفاع ها قوی تر شده
تکنیک های بیشتری توش هست ولی انلاینش متاسفانه قطع هست
ولی در کل خیلی بهتر از 11 هست

بازی ها 30 - 40 روز قبل از تاریخ عرضه رسمیشون - کار ساختشون به طور کامل تموم میشه .

بعدش فایلهای نهایی بازی میره کارخونه و روی دی وی دی و بلوری گلد میشه . ( رایت میشه با لیزر و میزارنش تو پک و بسته بندی و ...)

یعنی عملا حدود 1 ماه قبل از عرضه بازی آمادس .

---خوب تا اینجا قضیه خیلی خیلی جدیه ، تقریبا امکان تک زدن بازی نزدیک به صفر هست ....

-------------------

از این جا به بعد نظارت کمتر میشه :

حالا یک یا دو هفته مونده به تاریخ عرضه رسمی ، بازیها رو میفرستن فروشگاه های رسمی سراسر دنیا تا روز فروش همه چیز آماده باشه .

اونا هم بازی رو انبار میکنن تا روز عرضه . تا قبل اونم حق فروش ندارن .

حالا این وسط یه آدم خیر خواهی پیدا میشه !! توی یکی از این فروشگاه ها ، یکی ااز این بازیها رو میزاره رو اینترنت !! همین !

پس همونطور که متوجه شدید ، این همون بازی اصلی هست و کوچکترین فرقی نداره ...

آخرین ویرایش:
خب بنده امروز نسخه PCش رو خریدم.در یک کلام باید بگم که آشغال به تمام معنا بود.حیف اون 4 تومنی که دادم بالای همچین زباله ایی.

خب بنده امروز نسخه PCش رو خریدم.در یک کلام باید بگم که آشغال به تمام معنا بود.حیف اون 4 تومنی که دادم بالای همچین زباله ایی.
آره خدایی ، 4 تومن پولت پرید ، اونی که 170 تومن پول بازی PS3 رو داده دیگه چی باید بگه.
خواهشا تاپیک رو به گند نکشید.کسی مجبور نکرده که برید بازی رو بخرید و این طوری بیایید مطلب بنویسید
لطفا دوستان رعایت کنید و در مورد معایب و یا بهتر شدن بازی مطلب بنویسید تا افراد دیگه رو به بی راهه نبرید

دوستان من خودم یه فیفا بازه قدیمیم ول دیگه اینقدر الکی از رو تعصب نظر ندید! من بازیو گرفتمو در عین تعجب دیدم بالاخره pes هم روون شده و به نظرم رشد خوبی نسبت به سری های قبل داشته. اگه شما مثله من طرفدار لالیگا باشین از بازی لذت میبرین چون هم همه ی تیما لایسنس شدن و هم اینکه همه ی ورزشگاهای لالیگا لایسنس شدن حتی آلفونسو پرز زمین ختافه..گرافیک بازی بهتر شده ولی نه زیاد گیم پلی فرقی نکرده ولی فیسها مثله همیشه عالی بود.این بهترین pes سه چهار سال اخیره من که خوشم اومد.در کل من یه فیفا بازم ولی همیشه نباید مغرضانه قضاوت کرد باس خوبیارم دید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or