19Rodar
کاربر سایت
مسخره ها ، هی می گفتند که چلسی لایسنس شده ، رفتم با عشق چلسی این بازی رو خریدم باز زده London FC![]()
شما خب مجبور نبودی بری بخری! چرا چند روز دندون رو جیگر نمیذاری فیفا 13 بیاد.اون وقت چلسی رو با لایسنس کامل ببین و حالشو ببر

مسخره ها ، هی می گفتند که چلسی لایسنس شده ، رفتم با عشق چلسی این بازی رو خریدم باز زده London FC![]()

دوستان توجه!!!!!!!!!!!!!!! يكي از تغيرات بزرگ بازي اين هست كه در قسمتي كه بازيكن مي سازي ، مي توني يه بازيكن واقعي هم انتخاب كني! بالاخره اين اضافه شد. دوستان تمرينات بازي هم جالب هست. ديريبل دو طرفتش خيلي باحاله!!!

زبان بازی انگلیسی هست یا مثل پارسال نسخه آلمانی و ... نیست که ؟ چون پارسال یادمه اول نسخه آلمانیش اومده بود بیرون .
بچه ها من نسخه برنر مکس بازی رو سفارش دادم پست واسم بیاره 6200 تومن شد واقعا میارزه یا بیخود خریدم؟فیفا خیلی بهتره؟
بچه ها من نسخه برنر مکس بازی رو سفارش دادم پست واسم بیاره 6200 تومن شد واقعا میارزه یا بیخود خریدم؟فیفا خیلی بهتره؟
ممنون دوست عزیز برنر مکس واسه نصب رو هارد گرفتم.فيفا شايد بهتر باشه، ولي به نظر من اين يخ لذت ديگه اي داره. مبه نظر من كه مي ارزه. البته اگه نسخه هاي قبليش رو بازي كرده باشي. حالا چرا برنر مكس گرفتي ؟ معمولي مي گرفتي.
آقا ما هم دانلود کردیم همه چی تکمیله فقط نمیدونم چرا منوهام موزیک نداره.واسه آنلاین هم آنلاین پس میخاد
مطمئنی انلاین پس میخاد؟اخه برای 12 نمیخاست.اگر اینجوری باشه 800 پوینت رفته تو پاچمون