Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
..............
من تا ماه پیش بیشترین گلایی که میزدم عمق فرستادن از جناحین بود ، RS خیلی کمکم کرد ( روی هیگی یا بنزما کلیک میکردم و یه پاس کافی بود تا تک به تک بشن ) اما حالا بیشتر با پاسای کوتاه تیم رو جلو میبرم اینم ترکیب جدیدمه ( متاسفانه تا الآن به ترکیب ایده آل نرسیدم )
ترکیب سمت راست وقتی که تیمم عقب میفته یا برای زدن گلای بیشتر استفاده می کنم

- یه سوال دیگه از اساتید ، شما از کدوم پچ استفاده میکنین ؟ pesedit , jenky patch , smoke یا .. و یا اصلا توصیه نمیکنین
سلام
اول سوال آخر رو جواب میدم:بهترین پچ غیر رسمی،pesedit هستش که مشکل لایسنس تمام لیگهای مهم رو برطرف میکنه و چند لیگ اروپایی دیگه اضافه میکنه.اسامی بازیکنان،تیمها،لوگوها،استادیومها و.... به بهترین نحو ویرایش میشه و کلا pes از این رو به اون رو میشه.هر چند هفته یکبار نسخه جدیدش ارائه میشه که با یه شرچ میتونی پیداش کنی.
اما در رابطه با ترکیب:
اولا که نمیشه یک نسخه برای همه پیچید هر کس نقطه قوت و ضعف خودش رو داره و دوما اگه با هوش مصنوعی بازی میکنی روی چه درجه سختی هست؟با شخص بازی میکنی آیا حرفه ای هست؟
اما عکسهایی که گذاشتی نشون میده یک بازی هجومی دوست داری.اون عکس صفحه قبل که اصلا ترکیب ایده آلی نیست چون با یک ترکیب کمی دفاعی،هم جلوی حمله هات رو میشه گرفت و هم با ضد حمله،تیمت رو از پای درآورد.در رابطه با این عکسهای آخر هم بگم که فاصله بین دفاع با آلونسو زیاده و برای توپ گیری از حریف و انتقال اون به جلو مسافت زیادی رو باید بدوی.ضمنا کلا آلونسو یه هافبک دفاعی محسوب میشه.
هر ترکیبی بالاخره نقطه ضعف داره ولی باید با بازیهای زیاد به ترکیبی که بیشترین قدرت و کمترین ضعف رو داره برسی.

با سلام به تمامی دوستان. میخواستم ببینم احیاناً کدی، رمزی یا ترینری برای بازی Pro Evolution Soccer 2013 وجود نداره که بشه همین آفساید مزخرف رو حذفش کرد. آخه تازه مستر لیگ و شروع کردم؛ البته با تیم اورجینال. به هر زحمتی بود تا الان خودمو به وسطای فصل رسوندم. ولی خیلی داره سخت میشه. اگه دوستان لطف کنن ممنون میشم!

سلام دوستان
من ابدا نمیدونم چطور میشه دریبل زد.معمولا با پاس های کوتاه و عمقی گل میزنم.اما یه پسرخاله ی سیریش دارم که با یه بازیکن تمام بازیکنان منو دریبل میزنه.جوری که فکر کردم سرعت بازیکناش رو بالا برده.اما توی خونه ی خودمون هم همین جوریه.کرنرها رو با پاس کوتاه میرسونه به بازیکنش و 90% گله! :(
خواهش میکنم ازتون که لطف کنین و کمکم کنین.ممنون از لطف تون
(من PS2013 بازی میکنم)

سلام دوستان
من ابدا نمیدونم چطور میشه دریبل زد.معمولا با پاس های کوتاه و عمقی گل میزنم.اما یه پسرخاله ی سیریش دارم که با یه بازیکن تمام بازیکنان منو دریبل میزنه.جوری که فکر کردم سرعت بازیکناش رو بالا برده.اما توی خونه ی خودمون هم همین جوریه.کرنرها رو با پاس کوتاه میرسونه به بازیکنش و 90% گله! :(
خواهش میکنم ازتون که لطف کنین و کمکم کنین.ممنون از لطف تون
(من PS2013 بازی میکنم)
دوست عزیز من بازی شما رو ندیدم اما چند نکته دفاعی رو خدمتت میگم ایشالا که به دردت بخوره. همیش توی دفاع کردن ها سعی کن اول بازیکنهای میانیت دنبال توپ باشن و زود از مدافع استفاده نکنه. زمانی که از دفاع استفاده میکنی دقت کن که دفاع رو توی پای مهاجم نبر یعنی رو به بازیکن باش و به سمت دروازه خودت برو و توی موقعیت مناسب برو توی پاش یا تکل بزن این روش رو برای مقابله با کسایی که زیاد دریبل میکنند با تمرین میتونی انجام بدی. چون زمانی که دفاع شما میاد توی پای مهاجم به راحتی دریبل میخوره. گرفتن سرعت و ضربدر برای بازی کردن با این افراد یعنی خود کشی. نکته اینکه شما با گرفت ال 2 هم میتونی این حرکت رو انجام بدی البته یادت باشه زمانی که ال 2 رو میگیری دفت کن که دفاعت زیاد هم فضا به مهاجم نده و به موقع ول کن. و مورد بعدی اینکه سعی کن با این افراد از 2 هافبک دفاعی استفاده کنی و یکی رو مهار بازیکن تارگت کن. پیشنهاد میکنم از اون هافبک دفاعی ها یکیشون رو مامور این کار کن و دفاع وسط ها رو دست نزن
ویرایش: در مورد کرنر هم زمانی که داره بازیکنش رو سلکت میکنه که کرنر رو کوتاه بش بده شما هم دفاعت رو سلکت کن و روی بازیکنی که میخواد پاس رو بش بده پرس کن به همین سادگی.

- - -ویرایش - - -

با سلام به تمامی دوستان. میخواستم ببینم احیاناً کدی، رمزی یا ترینری برای بازی Pro Evolution Soccer 2013 وجود نداره که بشه همین آفساید مزخرف رو حذفش کرد. آخه تازه مستر لیگ و شروع کردم؛ البته با تیم اورجینال. به هر زحمتی بود تا الان خودمو به وسطای فصل رسوندم. ولی خیلی داره سخت میشه. اگه دوستان لطف کنن ممنون میشم!
والا من همچین چیزی ندیدم البته شاید دلیلش این بوده که دنبالش نرفتم. به نظرم زیبایی فوتبال به همین هست که با فکر میتونی بازی کنی اینکه مهاجمت جلو باشه و با پاس چیپ اون رو تک به تک کنی که دیگه میشه گل بال. قدیما توی سگا این امکان بود جتی میزدی خطا رو هم دیزیبل میکردی:d

آخرین ویرایش:
سلام به همگی

13629930061.png

اساتید نظرتون راجب ترکیب من چیه

کلا از همه ی بازیکنا استفاده می کنم اما کریس پای ثابته ،
دنبال یه ترکیبم که ضدحمله توش حرف اول رو بزنه

دوستان من از گزینه ی preset tactices و mark settings اصلا استفاده نمیکنم ازتون میخوام برای ترکیب من یا ترکیب پیشنهادیتون اینم قید کنین آخه مثه اینکه حیاتیه
- ممنون
این ترکیب که واقعا از نظر دفاعی ایراد داره. شما pepe رو گذاشتی سنتر اون هم تنها و اون هم بدون رعایت دفاع خطی پاس چیپ از کناره ها و فرار از اونجا کارت رو میسازه. ببینید دوستان اینکه شما همه بازیکنهاتون رو بچپونید توی زمین حریف باعث نمیشه که نشون داده بشه شما تیمتون هجومی هست. این بازی شما هست که سبکش باید هجومی باشه. ترکیب مهم هست اما مهمتر از اون تفکرات و توانایی شما هست

سلام يه سوال داشتم بازي pes 13 اگه دقت كردين هر چند ماه يك بار pes edite براش بيرون مياد كه آخرين تغييرات و حل مشكلات اين بازي هستش و اونهايي كه pc دارن pes edite نصب ميكنن و آخرين تغييرات ، نقل انتقالات و مشكلات بازي حل ميشه حالا اين چنين چيزي هم براي xbox 360 وجود داره كه بتونيم روي xbox بريزيم تا بازي رو با آخرين آپديت داشته باشيم در ضمن كنسول Jtag هستش

myPES Patch 2015 v1

• Included Data Pack 6.00
• Included PES 2013 Patch 1.04
• Updated relegated & promoted teams for all leagues (2014-2015)
• Added FULL Bundesliga (18 teams with correct kits, faces, squads & lineups)
• Updated Liga Sagres (18 teams with correct kits, faces, squads & lineups)
• Corrected leagues names, leagues balls and emblems
• Updated summer transfers
• Updated 2014 FIFA World Cup National teams (squads & lineups)
• Added new 2014-15 kits
• Added 2014 World Cup kits
• Added new faces
• Corrected fake player names for unlicensed National Teams
• Added new ballpacks

LEAGUES
• Added new emerging clubs in all European leagues

2nd LEAGUE
• Added myPES League (18 teams from Spain, Italy, England, Germany and France)
All the teams downlink in 2014 season like : Real Betis, Fulham and Bologna

GRAPHICS
• Added new menu and wallpapers
• Added new font
• Added new position icon

دانلود با حجم 1.1 گیگابایت
Download PES Com Patch 2015 rar

این مشکل تاخیر در پاس و تاخیر در دریبل رو چجوری حل کنیم؟
و همچنین مدام افساید شدن و مدام پاس اشتباه دادن بازیکنان عزیز رو؟
پچی چیزی وجود نداره بازی رو به PES 12 تبدیل کنه که مشکل تاخیر و پاس اشتباه و افساید حل بشه؟

این مشکل تاخیر در پاس و تاخیر در دریبل رو چجوری حل کنیم؟
و همچنین مدام افساید شدن و مدام پاس اشتباه دادن بازیکنان عزیز رو؟
پچی چیزی وجود نداره بازی رو به PES 12 تبدیل کنه که مشکل تاخیر و پاس اشتباه و افساید حل بشه؟
با نصب پچ 6.0 گروه pesedit تمام مشکلات مذکور برطرف شد :-o:|:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or