Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
من پچ 760mb پچ 2.2 پیس ادیت را ریختم حالا میروم توبازی هر چند دقیقه می پره بیرون!!!
مشکل چیه؟!
وقتی میخواهم سیو کنم این جوری میشه!!

آخرین ویرایش:
من قبلا با پلی استیشن بازی مستر لیگ آنلاین را انجام میدادم و مدتی است که روی کامپیوتر هم نصب کردم و لی تفاوتهایی با پلی استیشن داره مثلا نمیدونم که چجوری میشه با حریف چت کرد و جواب چتها در کجا میرود . آیا کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ؟ مرسی

لپ تاپ دارم. با گراف یک nVidia سی پی یو Core i5 sandy brigde رم 4 ولی وقتی میخوام تنظیمش کنم با گرافیکه دوم لپ تاپ یعنی Intel اجرا میکنه(شناسایی میکنه
)و واسه همینم نمیتونه بازی رو نشون بده اگه بلدین کمک کنین. لطفاً

---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست کمک کنه؟

لپ تاپ دارم. با گراف یک nVidia سی پی یو Core i5 sandy brigde رم 4 ولی وقتی میخوام تنظیمش کنم با گرافیکه دوم لپ تاپ یعنی Intel اجرا میکنه(شناسایی میکنه
)و واسه همینم نمیتونه بازی رو نشون بده اگه بلدین کمک کنین. لطفاً

---------- نوشته در 09:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:45 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست کمک کنه؟

1-کلیک راست کن رو تنظیمان و روی run with graghic processor گزینه nvidia رو اجرا کن .ببین تو تنظیمات کارتو می شناسه یا نه
اگه شناخت همین کارو با ایکون بازی انجام بده
2-اگه 1 نشد برو تو ایکون nvidia control panel بقلsetting ساعت توی 3d setting گزینه manage 3d انتخاب کن .2 تا تب داره
تب program setting ایکون exe بازی رو add کن زیرشم بزار رو high performance nvidia
3- چون لپتاپ داری ممکنه کارتت باید اپدیت شه
بههترین چیزی که خودم تجربه کردم بهتر از الاف تونت چرخیدن واسه اپدیت کارت اینه که بزاری خود ویندوز اپدیت کندش
امیدوارم حل شه

دوستان من آپدیت 1.03 و دیتا پک 3 رو دانلود کردم..اما موقع نصب پچ ارور میده که بازی اصلا نصب نیست...حدس میزنم مشکل از رجیستری ای چیزی باشه چون قبلا با دو سه تا بازی این مشکلو داشتم!..کرک هم Reloaded هست...
میشه کاریش کرد؟؟
:)

پ.ن :

با عرض پوزش از کادر اجرایی و ناظمین عزیز...اون تذکرتون اون بالا رو بعد از ارسال پست دیدم.
sry my bad.

سلام به همگی

13629930061.png

اساتید نظرتون راجب ترکیب من چیه

کلا از همه ی بازیکنا استفاده می کنم اما کریس پای ثابته ،
دنبال یه ترکیبم که ضدحمله توش حرف اول رو بزنه

دوستان من از گزینه ی preset tactices و mark settings اصلا استفاده نمیکنم ازتون میخوام برای ترکیب من یا ترکیب پیشنهادیتون اینم قید کنین آخه مثه اینکه حیاتیه
- ممنون

سلام
سیستم من اینه:
cpu:Intel pentium d 3.40 ghz,3.40ghz
main:gigabyte p41t-d3
graphic card:asus nVidia gt220 1gb ddr2
power:veira 380 watt
monitor LED ASUS VS197d contrast 50000000:1
بازی pes2013 رویک بازی میکنم بعدش تیک تیک های شدید میزنه هرچی گرافیکش روروی low میارم بدتر میشه(موقع انتخاب تیم ها گیرمیکنه بعدش یکم روون میشه) علتش چی میتونه باشه از pesبازها میخوام که منوکمک کنن(رزولوشن روکه میارم پایین بازم درست نمیشه) .6ماه پیش pes11 خوب بود اونم همینجوریه چیکارکنم؟

با سلام دوستان میشه یکی لطفا راهنمایی کنه که من کدام data pack باید نصب کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم البته الان آنلاین بازی میکنم ولی می خواهم آپدیت بشه و نقل و انتقالات هم بروز بشه مثلا بکام به پاریسنژرمن اضافه بشه فقط data pack اصلی میخواهم زیرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد و بعد از چند درصد که دانلود میشه ارور میدهد

سلام به همگی

13629930061.png

اساتید نظرتون راجب ترکیب من چیه

کلا از همه ی بازیکنا استفاده می کنم اما کریس پای ثابته ،
دنبال یه ترکیبم که ضدحمله توش حرف اول رو بزنه

دوستان من از گزینه ی preset tactices و mark settings اصلا استفاده نمیکنم ازتون میخوام برای ترکیب من یا ترکیب پیشنهادیتون اینم قید کنین آخه مثه اینکه حیاتیه
- ممنون
به نظر من حملت بهترین شکل رو داره ولی دفات راحت جا میمونه
زیاد گل میزنی و زیادم گل میخوری

با سلام دوستان میشه یکی لطفا راهنمایی کنه که من کدام data pack باید نصب کنم تا بتونم آنلاین بازی کنم البته الان آنلاین بازی میکنم ولی می خواهم آپدیت بشه و نقل و انتقالات هم بروز بشه مثلا بکام به پاریسنژرمن اضافه بشه فقط data pack اصلی میخواهم زیرا از طریق خود بازی نمیشه آپدیت کرد و بعد از چند درصد که دانلود میشه ارور میدهد

داداش مال منم همینجور بود ولی در واقع من نمی خواستم آنلاین بازی کنم.
فقط نقل و انتقالات رو می خواستم. با چیز بی پن کریو جدیدا دانلود کردم شد.

ارسال شده توسط گوشی سونی اکسپریای من

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:47 PM ارسال شده بود ----------

اگر یکم از گرافیک فیفا میومد رو pes و یکم از سرعت pes و سبکش میومد روی فیفا بهترین بازی میشدن هر دوشون

ارسال شده توسط گوشی سونی اکسپریای من

سلام دوست عزیز من ترکیبم اندکی متفاوت از شما است و خوب نتیجه هم گرفتم من کریس را دقیقا پشت سر بنزما در 18 قدم میگذارم و جای خدیرا مودریچ یا اسین بازی میدم و جای دیماریو . کونترائو را در سمت چپ قرار میدم

به نظر من حملت بهترین شکل رو داره ولی دفات راحت جا میمونه
زیاد گل میزنی و زیادم گل میخوری

دقیقا همینطوره مخصوصا توی ضد حملات

سلام دوست عزیز من ترکیبم اندکی متفاوت از شما است و خوب نتیجه هم گرفتم من کریس را دقیقا پشت سر بنزما در 18 قدم میگذارم و جای خدیرا مودریچ یا اسین بازی میدم و جای دیماریو . کونترائو را در سمت چپ قرار میدم

سمت راست بازیکنی نمیزارین ؟ برای سانتر از جناجین ؟ بیشتر تمرکز بازیتون هدف گرفتن عمق حریفه ؟ اگه میشه از ترکیبتون یه عکس بزارین
____

من تا ماه پیش بیشترین گلایی که میزدم عمق فرستادن از جناحین بود ، RS خیلی کمکم کرد ( روی هیگی یا بنزما کلیک میکردم و یه پاس کافی بود تا تک به تک بشن ) اما حالا بیشتر با پاسای کوتاه تیم رو جلو میبرم اینم ترکیب جدیدمه ( متاسفانه تا الآن به ترکیب ایده آل نرسیدم )

13668459141.png

ترکیب سمت راست وقتی که تیمم عقب میفته یا برای زدن گلای بیشتر استفاده می کنم

- یه سوال دیگه از اساتید ، شما از کدوم پچ استفاده میکنین ؟ pesedit , jenky patch , smoke یا .. و یا اصلا توصیه نمیکنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or