Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
سلام...
من بازي رو بيرون تهيه كردم ( عصر بازی ) و بازي ميكردم ولي پچ 1.2 رو كه دانلود كردم نصب كردم الا وارد بازي نميشه و ارور pro evolution soccer 2013 has not been installed
ميده.
frown.png

این رو هم بگم بازی برای عصر بازی هست و کرک اصلی که تو سایت هم ریختم همون reloaded ...
ولی مشکل وقتی ایجاد شد که من پچ 1.2 رو نصب کردم بازی کلاً ایرادی نداشت

سلام...
من بازي رو بيرون تهيه كردم ( عصر بازی ) و بازي ميكردم ولي پچ 1.2 رو كه دانلود كردم نصب كردم الا وارد بازي نميشه و ارور pro evolution soccer 2013 has not been installed
ميده.
frown.png

این رو هم بگم بازی برای عصر بازی هست و کرک اصلی که تو سایت هم ریختم همون reloaded ...

اغلب بازیایی که ستاپشون دستکاری میشه دیگه نمیشه روش پچ اینا ریخت!!!
باید دوباره نصبش کنی !!!

سلام...
ميده.
frown.png

حتما kitserver13 را از محل نصب بازی پاک کنید.

لیگ داره یا نه ؟

با سلام خدمت دوستان گرامی ، من میخواستم بپرسم بازی pro 2013 لیگ داره یا نه ؟ چون من هرچی توی بازی منوها رو گشتم چیزی به اسم لیگ ندیدم که مثل سابق بشه یه تیم از لیگ یه کشور رو انتخاب و توی لیگ اون کشور باری کنیم!!! یعنی میشه لیگ رو حذف کرده باشن؟ لطفا اگر کسی در این خصوص اطلاعاتی داره یا میتونه راهنمایی کنه منو ، ممنون میشم.

با سلام خدمت دوستان گرامی ، من میخواستم بپرسم بازی pro 2013 لیگ داره یا نه ؟ چون من هرچی توی بازی منوها رو گشتم چیزی به اسم لیگ ندیدم که مثل سابق بشه یه تیم از لیگ یه کشور رو انتخاب و توی لیگ اون کشور باری کنیم!!! یعنی میشه لیگ رو حذف کرده باشن؟ لطفا اگر کسی در این خصوص اطلاعاتی داره یا میتونه راهنمایی کنه منو ، ممنون میشم.
اگه منظورتون مستر لیگ هست که شما واقعا به اون گندگی نمیبینیدش؟:دی
بدی نسخه 2012 ـش این بود که مستر لیگ انتخاب میکردی خودش با پلیر های قدیمی میاورد اما هیچ وقت از PES حذف نشده

لیگ نه مستر لیگ

دوست عزیز من خیلی واضح کفتم لیگ نه مستر لیگ که بقول شما به اون گندگی همه میبیننش.لیگ کشورهای مختلف که میشه مثلا میلان رو از لیگ ایتالیا انتخاب کنیم و بازیهاشو توی لیگ کامل انجام بدیم تا پایان مسابقاتش.دقت کنین توی بازی امسال توی منوی اصلی خبری از لیگ نیست.

دوست عزیز من خیلی واضح کفتم لیگ نه مستر لیگ که بقول شما به اون گندگی همه میبیننش.لیگ کشورهای مختلف که میشه مثلا میلان رو از لیگ ایتالیا انتخاب کنیم و بازیهاشو توی لیگ کامل انجام بدیم تا پایان مسابقاتش.دقت کنین توی بازی امسال توی منوی اصلی خبری از لیگ نیست.
من که یادم نمیاد همچین چیزی داشته باشه
لیگ خالی ندیده بودم ولی لیگ کاپ و مستر لیگو ... اینا هست فقط

بچه ها دو تا سوال داشتتم شاید ابتدایی باشه اخه من تازه فوتبال بازی می کنم:

چطوری با چه کلیدهایی میشه ی بازیکن دیریبل کرد ؟

دوم این که چطوری میشه زد تو سر توپ ؟

با تشکر.

چرا اینقدر بازی نسبت به 2012 کند و آرومه ؟ پاس ها خیلی کنده اصلا حال نمیده
سرعت بازی رو روی +2 گذاشتم اما اصلا قابل مقایسه نیست با 2012
بازی خیلی نرم و روون تر شده حرکت بازیکن ها بهتر شده اما در کل کند و خسته کننده اس
دائم هم هی از بازی میپره بیرون باید دوباره رفت تو بازی هر چی کرک و پچ هم بوده ریختم بازم درست نشد !!

دوستان این بازی خیلی برام لک میزنه
چه کار کنم خیلی ناراحتم گرافیکم 6850 است
رم 2 گیگ سی پی یو دو هسته ای اینتل
بازی های سنگین و گرافیکم مثل هلو انجام میده
هر دو نسخه این بازی رو نصب کردم باز لک داره چه کار کنم

آخرین ویرایش:
سلام...
ميده.
frown.png

از تو این لینک تو قسمت کامنتا یه لینکی پیدا میکنی که دانلودش که کردی دو تا فیل رجیستریه ، اونا رو که اجرا کنی حله !
http://www.pesbaz.com/pes2013-full-patches/808-peseditcom-2013-patch-10.html#comments

آخرین ویرایش:
دوستان این بازی خیلی برام لک میزنه
چه کار کنم خیلی ناراحتم گرافیکم 6850 است
رم 2 گیگ سی پی یو دو هسته ای اینتل
بازی های سنگین و گرافیکم مثل هلو انجام میده
هر دو نسخه این بازی رو نصب کردم باز لک داره چه کار کنم
بازی برام لرزش داره
حرفه ای ها باید بلد باشن
کمک کنید لطفا

سلام من بازی pes 2013 رو دارم تو بازی لیگ کشورها رو نداره ( لیگ انگلیس . اسپانیا ......) یکی گفت که کلا pes 2013 لیگ نداره درسته یا نه؟؟؟؟
تو بازی من فقط مستر لیگ و جام یوفا و چمپیونز لیگ رو داره وخبری از لیگ کشورها نیست . ورزن بازی 1.0.0.0 هست حجم بازی 5.81 GB هست
اونایی که بازیرو دارن لطفا بگن بازی شون لیگ داره یا نه ؟؟؟؟
ببخشید اگه سریع پاسخ بدید ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or