Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
منم دمو رو دانلود كردم. متاسفانه بايد بگم تفاوت هايي كه با بازي سال قبل داره بسيار جزيي و نامحسوسه. انيميشنها بزرگترين تقطه ضعف اين بازي هستن و هنوز در حد نسل پيش هستن. خشك و غير طبيعي. تعدادشون هم كمه. هنگام بازي احساس ميكنيد دوست داريد جهت هاي دسته رو بيشتر فشار بديد تا بلكه اين بازي كنا كمي نرم تر حركت كنن.

در كل بازي كمي بهتر از قبل شده اما اگه توقع زياد داريد بايد بگم كه چيزي جز سرخوردگي نصيبتون نميشه!

تنها سوالي كه بعد از بازي اين دمو به ذهن ميرسه اينه كه واقعا كونامي اين مدت يه سال چيكار ميكرده؟ ديگه برام كاملا واضحه كه كونامي بدنبال بازي خوب نيست فقط ميخواد حداكثر سود رو ببره.

اين نسل هم تموم شد و حسرت يه پرو اولوشن درست و حسابي به دل ما موند.

من هم دموی شماره 2 رو همین امروز دانلود کردم !
و خواستم نظرم رو بدم که دیدم عین همون چیزی رو که میخواستم بگم توی این پست دوستمون گفته ! :

منم دمو رو دانلود كردم. متاسفانه بايد بگم تفاوت هايي كه با بازي سال قبل داره بسيار جزيي و نامحسوسه. انيميشنها بزرگترين تقطه ضعف اين بازي هستن و هنوز در حد نسل پيش هستن. خشك و غير طبيعي. تعدادشون هم كمه. هنگام بازي احساس ميكنيد دوست داريد جهت هاي دسته رو بيشتر فشار بديد تا بلكه اين بازي كنا كمي نرم تر حركت كنن.

در كل بازي كمي بهتر از قبل شده اما اگه توقع زياد داريد بايد بگم كه چيزي جز سرخوردگي نصيبتون نميشه!

تنها سوالي كه بعد از بازي اين دمو به ذهن ميرسه اينه كه واقعا كونامي اين مدت يه سال چيكار ميكرده؟ ديگه برام كاملا واضحه كه كونامي بدنبال بازي خوب نيست فقط ميخواد حداكثر سود رو ببره.

اين نسل هم تموم شد و حسرت يه پرو اولوشن درست و حسابي به دل ما موند.

آقا من توی سایتا خوندم نوشته بودن PES 13 با انجین استاد کوجیما میخواد درست بشه یعنی همون FOX ENGINE خوب مگه قبلا با چی درست میشده؟؟؟
پس اگه میخواد تغیر کنه چرا گیم پلیش توی دمو هیچ فرقی نکرده!!

در رابطه با اون خبری که میگن این نسخه از موتور فکس انجین استفاده میکنه شاید داخل دمو ها از موتور قدیمی استفاده کردند و میخوان یه دفعه سورپرایز کنن واسه انتشارذ نهایی محصول نهایی رو با فاکس انجین معرفی کنن!!! دلیل این موضوع هم این که امسال پرو خیلی خوب تر از سال های قبل تبلیغ کرده و نسخه های ویژه ای هم قرار داده و تاریخ انتشارش رو هم آورده جلوتر!!!!! به هر حال اینها نشانه های خوبی واسه ما پرو باز ها هست که منتظر یه نسخه ی خوب باشیم!!!
Just Pro Evolution Soccer:x

خب بازی تقریبا تا 12 روز دیگه عرضه میشه ! تاپیک رو مهم میکنم.

خواهشا هم هیچ بحثی توی این تاپیک راجب به FIFA 13 نکنید. هر دو بازی تاپیک دارن و هر کدوم از یه سرکتی دیگه ای هستن . هر کس هم فن هر کدومشون هست بره تو تاپیک خودش نظر بده .

دوستان من نسخه دمو ریختم بعد این ارور میده. the program cant start because d3dx9-30.dll is missing from your computer.try reinstaling the program to fix this problem.از چیه؟
اینو توی تاپیک مشکلات هر بازی میگفتی ولی:
باید DirectX رو که مخصوص بازی هست بریزی که فکر کنم تو پوشه Redist توی پوشه نصب بازی هست

Last edited by a moderator:
خب دوسانی که دمو ارو گرفتن چرا در بارش بحث نمی کنن؟!
درسته 2012 رو نزدم ولی خب تستش که کردم!

نصبت به 12 تفاوت های خوبی داشته
مزایا:
-توپ الکی نمیتونی رد کنی ببری جلو (مثلا کریس رونالدو و مسی تو 12 هیچ کس نمیتونست به این راحتی متوقفش کنه واگه کاملا اماده بودن که دیگه قول وسط میدون میشدن)
-هوش مصنوعی پیشرفت عالی داشته مخصوصا تو دفاع دیگه از کامپیوتر گل مفت نمیخوری
-هوش دروازه بانها خوب شده مخوصوصا در ضربات پشت 18 بسیار عالی عمل میکنند تو pes12 اگه رو تاپ پلیر بازی میکردی 99% پشت 18 هاگل میشدن
البته این 3 مورد یکیه وهمش درباره بهبود گیم پلی هست
-همچنین طبیعی تر شدن چهرها

معایب:
-متاسفانه گرافیک بازی تغییر خواصی نکرده و هنوز بازی مصنوعی هست (البته به نظر من)
-پاسکاری/شوت/سانت کمی مصنوعی هست مثلا شوت هایی میزنی به راحتی اب خوردن که تو واقعیت زدنشون واقعا سخته

در کل بهتر شدن گیم پلی این بازی نشون از اینه که در نسخه بعد که موتور گرافیکی کاملا عوض میشه شاهد شبیه سازی فوق العاده ای خوهیم بود!!!

نصبت به 12 تفاوت های خوبی داشته
مزایا:
-توپ الکی نمیتونی رد کنی ببری جلو (مثلا کریس رونالدو و مسی تو 12 هیچ کس نمیتونست به این راحتی متوقفش کنه واگه کاملا اماده بودن که دیگه قول وسط میدون میشدن)
-هوش مصنوعی پیشرفت عالی داشته مخصوصا تو دفاع دیگه از کامپیوتر گل مفت نمیخوری
-هوش دروازه بانها خوب شده مخوصوصا در ضربات پشت 18 بسیار عالی عمل میکنند تو pes12 اگه رو تاپ پلیر بازی میکردی 99% پشت 18 هاگل میشدن
البته این 3 مورد یکیه وهمش درباره بهبود گیم پلی هست
-همچنین طبیعی تر شدن چهرها

معایب:
-متاسفانه گرافیک بازی تغییر خواصی نکرده و هنوز بازی مصنوعی هست (البته به نظر من)
-پاسکاری/شوت/سانت کمی مصنوعی هست مثلا شوت هایی میزنی به راحتی اب خوردن که تو واقعیت زدنشون واقعا سخته

در کل بهتر شدن گیم پلی این بازی نشون از اینه که در نسخه بعد که موتور گرافیکی کاملا عوض میشه شاهد شبیه سازی فوق العاده ای خوهیم بود!!!

هنوز هم همون خشکی رو دارن بازیکنا؟

من دموی اول بازی رو گرفتم راستش اگه میخواد گیم پلی و گرافیکش مثل دموش باشه اصلا ارزش بازی نداره!

گیم پلی که فقط یکم پاس کاری تغیر کرده بود
گرافیک نیم درصد هم تقویت نشده بود!

الان KONAMI خودش فهمیده ر سال داره هی گند میزنه
باید صبر کنیم برای PES 2014 ببینیم اون با فاکس کوجیما چیکار میکنه!!!

PES به تغیر جزئی نیاز نداره!
با این کارا نه میتونه طرفداراشو بر گردونه نه میتونه طرفداراشو نگه داره!
من نمیخوام اینو با فیفا مقایسه کنم فقط میگم PES الان در شرایطی نیست که بتونه از روی نسخه قبل کپی کنه و یکم تغیرات توش بده
بعد بده بیرون!

باید یک تغیر کلی بده که خودش فهمیده و میخواد روی PES 14 اینکارو بکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or