Pro Evolution Soccer 2013 | PC

582083_10150688603599327_280573964326_9414272_1735109521_n-580x213.jpg

خوب بازی چند روزی هست برای pcتایید شد
این هم سیستم مورد نیاز بازی
The taster will first arrive of PC. We have the PC system requirements for PES 2013 demo below.
  • System: XP , Vista and Windows 7
  • CPU : Intel Core 2 Duo 1.8 GHz or equivalent AMD processor
  • RAM : 1 GB or more
  • Graphic Card : Nvidia Geforce 6300 or ATI Radeon x1200 or Intel HD graphics 3000
  • SOUND: Any sound card which supports DirectX 9.0
  • DIRECT X : Direct X 9.0 or more
  • RESOLUTION : 800×600 or more

تصاویر منتشر شد !

بیشتر
تریلر منتشر شد !
Pro Evolution Soccer 2013 Official Trailer

• Konami
  • Release: Nov 1, 2012 (US)
  • ESRB: E

آخرین ویرایش:
احتمالا شما این نسخه بازی نکردید یا دارید فن بازی در میارید
با اینکه این نسخه دمو هست ولی گیم پلی بسیار بسیار پیشرفت کرده و بسیار گیرا و روان شده
همه چی در این نسخه دسته گیمر هست
ولی یه سری مشکلات مثل افساید گیری زیاد از حد و قرار گرفتن بازی کن خودی در مسیر حرکت و .... وجود داره که براحتی قابل حل میباشد در نسخه اصلی :)
واقعا ایده جدیدی کونامی بکار برده و دریبل زدن جذاب شده

احتمالا شما این نسخه بازی نکردید یا دارید فن بازی در میارید
با اینکه این نسخه دمو هست ولی گیم پلی بسیار بسیار پیشرفت کرده و بسیار گیرا و روان شده
همه چی در این نسخه دسته گیمر هست
ولی یه سری مشکلات مثل افساید گیری زیاد از حد و قرار گرفتن بازی کن خودی در مسیر حرکت و .... وجود داره که براحتی قابل حل میباشد در نسخه اصلی :)
واقعا ایده جدیدی کونامی بکار برده و دریبل زدن جذاب شده
عزیزم فن بازی چیشه ! من خودم فن این بازیم از اول تا حالا فقط ساکر بازی کردم ولی باور کن این نسخه هیچ تغییری نکرده شما که این همه تعریف و تمجید میکنی یه تغییر عمئه رو بهم بگو !

با زدن دکه L2 میتونی در هر جهت پاس یا شوت بزنی یا سانتر کنی
برای شروع بازی با دروازبان میشه به هرکسی پاس داد
حرکت توپ بسیار طبیعی شده
حرکت بازی کن تو فضای خالی و موقعیت سازی خیلی بهتر شده
کار تیمی خیلی بیشتر شده
دریبل زدن جذاب و روان شده
دفاع کردن و دفاع تیمی بهتر شده
دروازبان دیگه سوتی های قبل را نمیده
شوت زدن طبیعی تر شده
و .......................

آخرین ویرایش:
يك عمر دلم ميخواهد كه pes هر سال يك بازي بهتر بده بيرون كه البته pes12 بد نبود!
اميد وارم اين سري هم خوب از اب در بياد! بعد يك عمر pes بازي كردن دلم لك زد واسه
يك مستر ليك طبيعي تر بعد از كلي ايميل از 2011 تا الان به كونامي اميد وارم مسترش
درست بشه(من فقط مستر ليك ميرم!)

---------- نوشته در 03:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:52 PM ارسال شده بود ----------

يك عمر دلم ميخواهد كه pes هر سال يك بازي بهتر بده بيرون كه البته pes12 بد نبود!
اميد وارم اين سري هم خوب از اب در بياد! بعد يك عمر pes بازي كردن دلم لك زد واسه
يك مستر ليك طبيعي تر بعد از كلي ايميل از 2011 تا الان به كونامي اميد وارم مسترش
درست بشه(من فقط مستر ليك ميرم!)

بازی از نظر ظاهری زیاد تغییری نکرده و این چیز خوبیه تقریبا از PES 2011 نیومدن بازی رو کاملا متحول کنن بلکه ایرادات نسخه قبل رو گرفتن اینجوری نکات مثبت نسخه قبلی حداقل باقی میموند کاری که از 2008 تا 2010 نکردن،بیشترین پیشرفت بازی هم در حرکت توپ هست به نظر من که خیلی روش کار کردن و انیمیشن شوت،پاس و سانتر ولی باز مشکلات بزرگی داره که فکر کنم سال بعد اگه اونا رو رفع کنن بتونه با فیفا رقابتش رو نزدیک تر کنه البته اگه تو این زمان باقی مونده این کار رو نکنه چون زمان زیادی تا اومدن نسخه کامل باقی هست و دمو خیلی زود اومد، اگه درگیری بازیکنا رو با هم بیشتر کنن و بازیکنایی که دریبل میخورن اینقدر بیتفاوت نباشن خیلی خوب میشه.همونطور که دوستان گفتن حرکت بازیکنا تو فضا ها و کلا کار تیمی بهتر شده ،یه پا دوپا هم اضافه شده که به ما ایرانیا خیلی حال مید.

راستي كسي از لايسانس تيم ها خبر داره؟ كامله يا نه؟!
فعلا که فقط جام باشگاهای اروپا و آمریکای جنوبی لایسنس شده و تو نسخه دمو فقط 4 تا تیم آمریکای جنوبی و چهار تا تیم ملی هست ولی فکر نکنم این مشکل کامل حل بشه و باید با پچ این مشکلو حل کرد مثل گذشته ;)

لیست تیم های لایسانس شده و رقابت ها.
AFC, CAF, CONCACAF, CONMEBOL, UEFA and FIFA, the FIFA Club World Cup, the UEFA Champions League, the UEFA Europa League, the Copa Santander Libertadores, the AFC Champions League, the CAF Champions League, the Copa Sudamericana, and the Recopa Sudamericana are fully licensed in Pro Evolution Soccer 2013

Leagues and Teams

National Teams

1. Fully licensed teams
  2. New teams added for 2011
  3. Teams players are fictional

[TABLE="class: cms_table"]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD="class: cms_table_font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, align: center"][/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[TD="class: cms_table_font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[/TR]
[/TABLE]

یعنی ایندفعه هم ایرانو با همون چهره های الکی و اسم های الکی میبینیم؟ چه مسخره.
بله همین طوره.
تا وقتی کونامی نتونه تمام لیگ های معتبر و تیم ها رو درست لایسنس کنه بازیش ارزشی نداره مخصوصا با این راهی که پیش گرفته و از دوران اوجش فاصله گرفته!

سلام. با اینکه از پارسال رفتم تو خط فیفا بازم رفتم دموی ساکرو گرفتم ببینم کونامی چیکار کرده. متاسفانه ارزش 1500 تومان که دادم هم نداشت.از همون شروع بازی میشه فهمید که تفاوت زیادی با پارسال نداره. بازیکنا مثل قبل یکم خشک حرکت میکنن و اصلا حس واقعی بودن نمیده. درگیری بازیکنا زیاد نیست. یعنی بازی فیزیکی ای زیاد وجود نداره. شوت ها اکثرا تو چهارچوبه و گل میشه، چه شوت کامپیوتر، چه شوت خودمون. دروازبانم که دقیقا نقش کیک یزدی رو ایفا میکنه. موقع بازی کردنم من یاد بازیا و استادیوم های عربی میفتم. هیچ روحی نداره. اطراف زمین خلوت و تماشاگرام جنب و جوش ندارن. کلا حس یه فوتبال مهیج رو نمیده. در کل فرق زیادی با پارسال نداره و حتی نمیتونه با FIFA 12 رقابت کنه چه برسه به FIFA 13.تنها و تنها برتریش نسبت به فیفا طراحی چهره ی بازیکناست.خیلی با فیفا فاصله گرفته. درحالی که کونامی گفته بود که این نسخش با فیفا رقابت میکنه و از اون سرتره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or