Pro evolution soccer 2012 | XBOX 360

دوستان توی ability setting بازیکنا کدوم گزینه رو زیاد کنیم نفس کم نمیارن,من stamina رو زیاد کردم تاثیری نداشت واقعا این موضوع خیلی رو اعصاب هست اخه من نمیدونم بازیکنی مثل رونالدو که 90 دقیقه که هیچی 120 دقیقه هم رو انگار بوگاتی میدوه چه جور ساختن که نفس کم میاره نه رونالدو تمام بازیکنا این جورین!!!!!

سلام برهمه من می خواهم پچ پس 12 را بخرم اما پوینت ندارم
ازتون خواهش می کنم از طریق لینک توضیحاتم وارد بینگ شوید بهم ریوارد می ده
ممنون عزیزانم

دوستان توی ability setting بازیکنا کدوم گزینه رو زیاد کنیم نفس کم نمیارن,من stamina رو زیاد کردم تاثیری نداشت واقعا این موضوع خیلی رو اعصاب هست اخه من نمیدونم بازیکنی مثل رونالدو که 90 دقیقه که هیچی 120 دقیقه هم رو انگار بوگاتی میدوه چه جور ساختن که نفس کم میاره نه رونالدو تمام بازیکنا این جورین!!!!!
از همون قسمت abbility اگر Form رو هم 8 بگزارید تقریبا بهتر میشه

واقعا متاسفم.همه توتاپیک فیفا فعالن اما این تاپیک خبری نیست.یعنی هیچکس تا حالا پچ خود کونامی رو دانلود نکرده؟یه کپی بگیره بزاره ما هم استفاده کنیم؟

دوستان ایا راهکاری برای جلو نیامدن دروازه بان موقع تک به تک شدن هست؟به طور عجیبی این دروازه بان خنگ جلو میاد و سریع دریبل میخوره

دوستان ایا راهکاری برای جلو نیامدن دروازه بان موقع تک به تک شدن هست؟به طور عجیبی این دروازه بان خنگ جلو میاد و سریع دریبل میخوره

دوست عزیز تک به تک که بشه خود دروازبان اتومات میاد جلو تا زاویرو تنگ کنه وگرنه خوب دروازه به اون بزرگی گل میخوره منطقی شم خوب همینه و روشی نیست نیاد جلو و بمونه رو خط تکون نخوره . موفق باشی .

---------- نوشته در 02:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 AM ارسال شده بود ----------

از دوستان کسی ال تی 3 زده و با همون سی دی قبلی تونسته بره تو لایو؟

من lt3 زدم ولی فیفارو بازی می کنم . شما برا اینکه برین لایو از همون بازیتون یه ایمیج بگیرین بعد پچش کنین با خیال راحت برین لایو البته جدیدترین فریمور و داشتبورد یادتون نره .

جواب سوال zest در مورد دروازبان:
البته یه راهی هست که خودت بتونی کنترل دروازبان رو در دست بگیری و نگزاری بیاد جلو(با زدن دکمه های LB و (شک سمت راست) رو یک بار فشار بدین(R)اما باز هم به نظرم این کار رو نکنید بهتره.همون جوری که خود دروازبان میاد جلو و زاویه رو تنگ میکنه بهتره

با سلام ..و جخسته نباشید ..برای سوکر 2012 xbox و انتقال یا بروز رسانی بازیکن ها در تیم های خودشمن باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ یعنی اگه هر راهی دارین بیزحمت بگین به من مرسی با تشکر .بروز رسانیش چه جوریه ؟

با سلام ..و جخسته نباشید ..برای سوکر 2012 xbox و انتقال یا بروز رسانی بازیکن ها در تیم های خودشمن باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ یعنی اگه هر راهی دارین بیزحمت بگین به من مرسی با تشکر .بروز رسانیش چه جوریه ؟

دوست عزیز صفحه های قبلو بخونین دوستان پچ اپدیتو گذاشتن میتونین راحت اپدیت کنین ولی اگه لایو وصل میشین برین لایو وراحت اپدیتش کنین با خیال راحت موفق باشین . باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا بیشتر کمکتون کنم .

دوست عزیز صفحه های قبلو بخونین دوستان پچ اپدیتو گذاشتن میتونین راحت اپدیت کنین ولی اگه لایو وصل میشین برین لایو وراحت اپدیتش کنین با خیال راحت موفق باشین . باز سوالی داشتین پ.خ کنین تا بیشتر کمکتون کنم .

خوب من رفتم اما انگاری لینکا مورد داری دانلود نمیده اگه امکانش هست امیل بدین بتونم بیشتر در ارتباط باشم omid_cheshmak2000
امیل من اگه میشه اد کنین تا بیشتر از راهنماییهاتو استفاده کنم با سپاس

آپدیت آن لاین بازی pes 12

سلام دوستان.اگر من آن لاین باشم.و pes 12 رو اجرا کنم.
می تونم برم تو قسمت آپدیت؟
یعنی میشه pes 12 رو آپدیت کرد؟
خطر بن یا هر چیز دیگه نداره؟
و اینکه خود بازی آپدیت میشه یا نه؟
با تشکر از شما دوستان

با تشکر از شما دوستان

در این مورد نمیشه قطعی نظر داد
ولی اگر آخرین آپدیت ( LT3 ) رو بریزید
دیسکتون هم استیلث باشه
و با رعایت این نکات میشه گفت احتمال بن و فلگ بسیار پایین میاد ولی صفر نمیشه

با تشکر از شما دوستان

دوست عزیز اول از همه شما بازیتونو با اموزشی که دوستان گذاشتن تو قسمت اموزش برا استیل پچ کردن ، بازیهاتون استیل پچ کنین بعد جدیدترین اپدیت داشتبورد و فریمورم بریزین بعد راحت برین اپدیت کنین ، هم بازیو هم نقل انتقالات . موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or