Leonard Cohen
کاربر سایت
انصافا بره من چه فیفا چه pes فرقی نداره ولی باید قبول کنیم.پیشرفت داشته دیروزم شبکه 7 تو برنامه صفر. یک کارشناسه همینو میگفت یه دمو هم نشون داد:d..الان 3 ساله فیفا میزنم.دلم خیلی بره pes تنگ شده..مخصوصا بره لیگش...نمیدونم با چه رویی جولوش بازی کنم.مجبورم اورجینالشو بخرم....نمیدونم چجوری با حهت ها بازی کنم...:dخب دمو رو بازی کردم خیلی نمیخوام ریز بشم روی چیزی اما اولین نکته جالبش دریبل خوردنهای مکررم جلوی هوش مصنوعی بود توپ مثل همیشه چشم نوازه هم حرکتش هم صداش و .... انواع و اقسام انیمیشن جدید توی شوت زدن برگردون چکشی یه چیزیکه خیلی باهاش حال کردم نوع کرنر زدن و ضربات ازاد بود خیلی زیباس لذت بردم یه دوربین جدیدم اضافه شده به بازی که داداشم تا اومد توو گفت مسعود فیفاس؟گفتم نه.
واقعا نسبت به شماره قبلی پیشرفت داشته مطمعنم طفدارای pes رو راضی میکنه.اینکه دو نفر رو کنترل کنی توی بازی واقعا کار راه بندازه و این اورلپ هم که اضافه شده خیلی خوب شده تنوع توی حمله بی داد میکنه اینم خوشم اومد با اینکه بازم زوده و 4 دست بیشتر بازی نکردم اگه بخوام امتیاز بدم واقعا 8.8 رو میگیره سوای ایراداییم که داره واقعا خوشم اومد این نظر شخصی من بود واقعا انتظار نداشتم همین کارارم بکنه کونامی