Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

یه سوال داشتم.من موندم اینو بگیرم که همیشه طرف دارشم یا فیفا.
دوستان گرافیک امسالش از گرافیک امسال فیفا بیشتره؟
گیم پلیش بهتره؟
حوش مصنوعیش بیشتره؟
و در کل چیش بهتره؟
با تشکر:cheesygri

یه سوال داشتم.من موندم اینو بگیرم که همیشه طرف دارشم یا فیفا.
دوستان گرافیک امسالش از گرافیک امسال فیفا بیشتره؟
گیم پلیش بهتره؟
حوش مصنوعیش بیشتره؟
و در کل چیش بهتره؟
با تشکر:cheesygri

دوست عزیز به نظره من اگر بینه این 2 تا موندی ، هر دوش رو بگیر
چون جمع مبلغشون = هست با یک دهمه یه بازیه اورجینال:biggrin1:

گرافیکش خیلی بهتر شده
ولی سرعت بازی خیلی کم شده
دیگه نمیشه از اون دریبل ریز ها زد و کمتر میشه از این دسته کار ها رو انجام داد....بیشتر باید تاکتیکی کار کرد
خیلی سرعت اومده پایین

دقیقا....منظورم از کند....مصنوعیه.....یعنی اصلا مثل سری قبل نیست....شاید بخوان بگن حرکت بازیکنا تو واقعیت اینقدر سریع نمیشه ولی به نظر من اون PES خیلی بهتر بود

10

خوب امروز نسخه كامل پال بازي امد ! من كه هنوز وقت نكردم برم بازي و بگيرم ! اونايي كه بازي و خريدن بيان بگن چه جوري ياست ؟ ولي درست نظر بدين ! نشيند با فيفا مقايسه كنيد كه وقت تلف كردني بيش نيست !
يا حق

من تو 2 پست قبلیم گفتم......توی این نسخه که من گرفتم از نظر من رو تاتکتیک بیشتر از تکنیک کار کردن
ولی چیز جالبی که بیشتر بهش توجه شده توانایی های هر بازیکن توی یک حرکت رو میتونید بفهمید
مثلا چون من بارسلونا رو بر میدارم....تو قسمت زلاتان نوشته که توانایی شوت سر ضربش خیلی بهتر از بقیس(اینهارو به صورت یک کارت نشون داده)یا برای مسی و هانری تک به تکشون خیلی بهتره
چیزهای جزئی باحالی داره
و همچنان لیگ انگلیس و آلمان لیسانس نشده
لودینگ هاش هم خوب شده و دیگه وای نمستی یک صفحه رو نگاه کنی تا بری تو بازی....یکراس میری تو ورزشگاه و اونجا با نشون دادن پرچم باشگاه ها به سرعت لود میشه و آماده ی بازی

من تو 2 پست قبلیم گفتم......توی این نسخه که من گرفتم از نظر من رو تاتکتیک بیشتر از تکنیک کار کردن
ولی چیز جالبی که بیشتر بهش توجه شده توانایی های هر بازیکن توی یک حرکت رو میتونید بفهمید
مثلا چون من بارسلونا رو بر میدارم....تو قسمت زلاتان نوشته که توانایی شوت سر ضربش خیلی بهتر از بقیس(اینهارو به صورت یک کارت نشون داده)یا برای مسی و هانری تک به تکشون خیلی بهتره
چیزهای جزئی باحالی داره
و همچنان لیگ انگلیس و آلمان لیسانس نشده
لودینگ هاش هم خوب شده و دیگه وای نمستی یک صفحه رو نگاه کنی تا بری تو بازی....یکراس میری تو ورزشگاه و اونجا با نشون دادن پرچم باشگاه ها به سرعت لود میشه و آماده ی بازی
يعني مي خوايي بگي توش تيماي انگليسي نسيت ؟ شوخي ميكني ؟ :(

يعني مي خوايي بگي توش تيماي انگليسي نسيت ؟ شوخي ميكني ؟ :(
هستن . ولی اکثرشون لایسنس شده نیستند . یعنی به جای اینکه بنویسن chelsea . نوشن blue london !! البته یه سری تیم ها مثل منچستر یونایتد و لیورپول که لایسنس شده هستن .

من امروز نسخه 360 بازی رو امتحان کردم . مکانیزم بازی همونه منتهی یه مقدار بازی سنگین تر شده . یعنی دیگه اینجوری نیست که مسی 10 نفرو دریبل بزنه و بعدم گل ! کار تیمی اهمیت بیشتری پیدا کرده . و دریبل زدن و چرخیدن های سریع و پیاپی ( که قبلا توی این بازی زیاد جواب می داد ) دیگه جواب نمی ده ! ضمن اینکه تیم رئال مادرید از نظر من قوی ترین تیم حاضر در بازی هست . رونالدو فوق العادست !! بنزما و کاکا هم همینطور !

در کل اگه قبلا با pes حال می کردید . با این نسخه هم حال خواهید کرد :biggrin1:

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or