Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

این بسیار وحشناک بود بسیار زیاد چقدر زیبا خلق کردن این تصاویرهارا من که لذت صد چندان می برشم تجه کنید می برشم
تازه اگه گیم پلیشو تجربه کنی لذتت چند برابر میشه.واقعا گیم پلی بی مانندی طراحی کردن.اصول تاکتیکی و گستردگیه تاکتیکی برای گل زدن در اون دمویی که من بازی کردم خیلی نیاز بود.واقعا نظیر نداره.انتظارمونو بی پاسخ نزاشتن.

بچه ها تاريخ عرضه بازي 3 nov نيست اخه من ديروز تو جريان بازي پرتغال مجارستان اون تابلو هاي تبليغاتي گوشه ورزشگاه را ديدم نوشته بود 22 oct پس زياد به اين سايت هاي خارجي توجه نكنيد عين قضيه fifa 10

آخرین ویرایش:
بچه ها تاريخ عرضه بازي 3 nov نيست اخه من ديروز تو جريان بازي پرتغال مجارستان اون تابلو هاي تبليغاتي گوشه ورزشگاه را ديدم نوشته بود 22 oct پس زياد به اين سايت هاي خارجي توجه نكنيد عين قضيه fifa 10
نه دوست عزیز اون NOV 3 تاریخ عرضه بازی در امریکا هست و OCT 22 تاریخ عرضه بازی در اروپاست همونطورم که میدونی بازی چند روز زودتر وارد ایران میشه:biggrin1:

من امروز جمهوری بودم یارو میگفت با بار بعدیم داره میاد یعنی هفته دیگه بازی رو میاره که پیش فروش هم میکرد به قیمت 80000
هر کی اگه خواست اسم مغازه رو بدونه پ.خ بده

آخرین ویرایش:
اگه بر طبق روالی که رایج هست بخوایم حساب کنیم بازی تا 2 یا 3 روزه دیگه باید بیاد چون همیشه بازیهای 360 حدود دو هفته قبل از ریلیز در ایران بازی میشه و تموم میشه و نقدشم تموم میشه.خدا کنه زودتر بیاد چون دیگه واقعا صبر ندارم.فعلا که مجبوریم خودمونو با فیفا سرگرم کنیم.

البته برای کسای که پال دارن
من که یو سی دارم دقیقا سره وقت دستم میرسه هر سال
حتی دیر ترم میاد
بازیهای پال کلا چون اروپا شیر تو شیره ، معمولا زود لو میره ولی یو سی نه:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or