Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

MeHrDaD BAYERN جان خودت رو حالا ناراحت نکن شاید هم این تیمهای معمول بازی باشن و جام قهرمانان به صورت کامل لیسانس شده باشه درسته winningelevenblog یک سایت معروف هست و هر ساله از pes طرفداری میکنه ولی هنوز هیچ چیز معلوم نیست - لیسانس شدن تیم ملی آلمان میتونه یک نوید بزرگ باشه .
البته اینم بگم که pescorner هر ساله ایمیج یک dvd رو برای دانلود قرار میده که در اون لیگهای آلمان و انگلستان کامل شدن . درسته حجم فایل بالاست ولی ارزش دانلود و رایت کردن رو داره

Aliph جان امیدوارم همین طور باشه که تو می گی
واقعا من موندم برای چی از PES 2008 به بعد دیگه بایرن را نگذاشت
واقعا اعصابم خورد می شه که می بینم باز هم باید برم سراغ FIFA :(

ایول منم طرفدار بایرنمو مجبورم pes رو با کامپیوتر بازی کنم تا آپشنشو عوض کنم و لیگ آلمانو توش داشته باشم
ولی حالا هنوز زوده
شاید امسال غافلگیر بشیم و حداقل تیمهای جام باشگاهای انگلیس و آلمان لیسان گرفته باشن

پچ اگه فقط اسم تیمها و بازیکن ها رو درست کنه خوب میشه ولی اگر بخواد تو همه چی دست کاری کنه و تنظیمات دیگه رو (مثل قدرت بازیکن ها ) عوض کنه به درد نمیخوره

تو سایت pescorner بعد از 1 یا 2 ماه دو نوع فایل قرار داد اولی save بازی بود که لیگ آلمان و انگلستان درست شده بود . دومی یک ایمیج کامل بود از بازی که بایت رایت میشد . توی این ایمیج بعلاوه وارد شدن اسامی بازیکنان و تیمها چهره اونها هم اضافه شده بود ولی نه در خود بازی بلکه به وسیله برنامه های جانبی و لباس ها هم بطور کامل وارد شده بودند و لیگ قهرمانان کامل شده بود - چنتا تیم درپیت حذف شده بود و تیمهای زیادی مثلا به آسیا اضافه شده بود.
خلاصه این پچ که حجمش خیلی زیاد بود ارزش دانلود داشت

سلام دوستان
konami اعلام کرد دموی قابل بازی PES2010 فردا ، 17 سپتامبر برای Pc , 360 , PS3 عرضه خواهد شد .
در ضمن بازی اصلی روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد .
در این دمو میتونید تیم های لیور پول ، بارسلونا و تیم های ملی المان ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه رو انتخاب کنید و در بازیهای 5 دقیقه ای با CPU یا دوستانتون مقابله کنید .

منبع

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
konami اعلام کرد دموی قابل بازی PES2010 فردا ، 17 سپتامبر برای Pc , 360 , PS3 عرضه خواهد شد .
در ضمن بازی اصلی روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد .
در این دمو میتونید تیم های لیور پول ، بارسلونا و تیم های ملی المان ، اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه رو انتخاب کنید و در بازیهای 5 دقیقه ای با CPU یا دوستانتون مقابله کنید .

منبع

عزیز اومد رو لایو خبر بده . ممنون ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or