Pro Evolution Soccer 2010 - XBOX 360

همونطور که قبلا گفتن موتور گرافیکی تغییر خاصی نکرده و فقط با توجه به نوع نور پردازی باعث میشه که صورت بازیکن ها واقعی تر بنظر برسه..

تو این سری بیشتر روی تاکتیک ها کار شده که بازی رو از حالت مصنوعی به سمت واقعیت میکشونه.، که میشه گفت مشکل اصلی سری های قبلی و کلا بازیهای فوتبالی رو حل میکنه..

من به عنوان یک طرفدار PES به غیر از اصلاح قسمت آنلاین هیچ انتظار خاصی ندارم..

حالا خوبه خودتون گفتید که یه PES 10 برای 1 سالمون بسه!...:biggrin1::-":confused:
اینم مدرکش::biggrin1:

اینم پست اصلیش:biggrin1:
من اعتراف کردم که اشتباه کردم:biggrin1:ژاپنیها واقعا فریبکارن.دیگه ببین چقدر استادن که منو فریب دادن با اون حرفاشون:-"ولی بازم یه 3ماهه دیگه صبر میکنیم شاید فرجی شد:(

میگم تو این شماره دیگه باید رونالدینیو رو لاغرتر و سرعت و قدرت بدنیشو بیشتر کنن از اون گامبو و بی سرعت و قدرت بدنی که تو 2009 ساخته بودن چون واقعاً یه بازی ازش دیدم خیلی بهتر شده بود وضعیتش ولی فکر نکنم این کارو کنن واقعاً تو 2009 خیلی ضعیفش کردن نسبت به 2008

هر چقدرم بازی real و با استراتژی شده باشه ولی اگه گرافیکش تغییر خوبی نکرده باشه(حداقل قابل رقابت با فیفا) از ارزش بازی خیلی کم میکنه.حالا بعضی دوستان میگن گیم پلی مهمه.ولی باید گفت که بعضی زمانها باید بازی با گرافیک خیره کننده همراه باشه.
مثلا همین heavy rain یا gow3 اگه هرچقدرم گیم پلیشون زیبا باشه ولی گرافیک خوبی نداشته باشن اصلا به حساب نمیان.
شایسته یه بازیه زیبا نیست که با گرافیک پیش پا افتاده عرضه بشه مخصوصا بازیهایی که ادعا دارن real هستند.

مثلا همین heavy rain یا gow3 اگه هرچقدرم گیم پلیشون زیبا باشه ولی گرافیک خوبی نداشته باشن اصلا به حساب نمیان
یا مثلا همین هیلو3! بخاطر گرافیک خیلی بالاشه که داره رکوردارو درو میکنه! اگه گرافیکش کم بود که عمرا فروش نمیکرد!:biggrin1:
حرفایه جالب میشنویم:) تو فوتبال گرافیک مهمتر شده از گیم پلی!:laughing:

به قول اقای khaste -tanha برای بازیهای real یک گرافیک خوب لازمه.اگه این بازیا گرافیک خوب نداشته باشن که فانتزی میشه. بعدشم هیلو کجاش real هست؟.بعدشم بعد از اینهمه ادعا بازم گرافیک مسخره میدن.واقعا مسخرست.
از این دلیلای مسخره نیارید هیچوقت گرافیک نقش مهمی تو موفقیت بازیها نداشته! فقط noob ها هستن که بازیرو بخاطر گرافیکش میپسندن!

عنوانی نظیر aw با اون داستان و گیم پلی رو من با گرافیک نسل قبل هم دوست دارم و فنشم!
شما هم fact ها رو زیر سوال نبر! گرافیک چیز مهمی نیست که اینقدر روش مانور میدین! pes هم برای فروش بیشتر نیاز به گیم پلی بهتر داره نه گرافیک!

به نظر منم تو PES تا الان گرافیک نبوده که باعث موفقیتش بوده گیم پلی و روونیه بازی بوده
البته یه کم اگر گرافیک رو بهتر کنن بد نیست ولی نکنه کلیدی نیست

عجیبه شما دوستان مثل این که اصلا اخبار این بازی رو دنبال نمیکنین این ویدیویی که دیدین ساخت 50 دصد از مرحله ساخت بازی بود وهیچ حرکت موشن کاپچر و حتی تمام قدرت گرافیک بازی در بازی گنجانده نشده بود و این ویدیو فقط تمام تمرکزش درباره کارهای تاکتیکی جدید بازی بود که ما رو آشنا بکنه درضمن سایت های IGN - Eurogamer وقتی مرحله ساخت 50 درصدی بازی رو دیدن گفتن که بازی خیلی شبیه شماره 2009 هستش ولی وقتی چند روز پیش مرحله ساخت 70 درصدی بازی رو دیدن گفتن کاملا یک بازی جدید و شگفت انگیز هستش و اعلام کردن امسال از FIFA 10 جلو میزنه در ضمن این سایت ها سالهای قبل از منتقدین اصلی شماره 2009 بودن .

عجیبه شما دوستان مثل این که اصلا اخبار این بازی رو دنبال نمیکنین این ویدیویی که دیدین ساخت 50 دصد از مرحله ساخت بازی بود وهیچ حرکت موشن کاپچر و حتی تمام قدرت گرافیک بازی در بازی گنجانده نشده بود و این ویدیو فقط تمام تمرکزش درباره کارهای تاکتیکی جدید بازی بود که ما رو آشنا بکنه درضمن سایت های IGN - Eurogamer وقتی مرحله ساخت 50 درصدی بازی رو دیدن گفتن که بازی خیلی شبیه شماره 2009 هستش ولی وقتی چند روز پیش مرحله ساخت 70 درصدی بازی رو دیدن گفتن کاملا یک بازی جدید و شگفت انگیز هستش و اعلام کردن امسال از FIFA 10 جلو میزنه در ضمن این سایت ها سالهای قبل از منتقدین اصلی شماره 2009 بودن .
خدا کنه همینطور باشه که شما میگی.فکر میکنم بعد از چند سال دیدن یک گرافیک تکراری چیزه زیادی نباشه که بخوایم یه گرافیک ایده ال و درخور تحسین برای این بازی تدارک ببینن که اگر باز هم در این مورد کاهلی کتن شایستهء هر مواخذه ای هستن.

با سلام

درباره صحبت و بحث شما درباره گرافیک یا گیم پلی که یکی میگه این باشه بهتره یا اون به نظر شخصی من درست نیست هر دو این موضوع مکمل همدیگه هستن و کیفیت بازی رو بالا میبرن حتی صدا گذاری و.... در ضمن PES تا قبل از نسخه 2008 در نسل قبل از گرافیک خوب و قابل قبولی برخوردار بود یک موضوع جالبی رو که باید اشاره کنم مجله PSM3 وقتی ماه پیش مرحله 50 درصدی بازی رو کرده بود گفته بود گرافیک بازی از دور یعنی حالت گیم پلی تا این مرحله از ساخت هم عالیه و از FIFA Nextgen حتی در بعضی از زمینه ها هم بهتره مانند چمن بازی و تماشاگران ولی ایرادی که گرفته بود گفته بود حالت انیمشن بازیکنان هستش که مثل نسخه قبلی هستش و در جواب گفته بود که چون کونامی داره سخت بر روی حرکات MO-CAP که قسمتی در اسپانیا و قسمتی هم در خود ژاپن صورت میگیره داره انجام میشه و بعد همه رو به صورت کامل در بازی قرار میدن و مثل اینکه در قسمت مرحله ساخت 70 درصد بازی این کار انجام شده و وقتی بازی کردن خیلی شگفت زده شده بودن و گفته بودن شکل بازی کامل عوض شده . در این ویدیو هایی که شما دیدین حتی حرکات موشن کپچر مسی هم توش گنجانده نشده بود
دیگه چیز زیادی نمونده و تا 3 روز دیگه در آلمان به تمام این شک ها و سوالات پاسخ داده میشه در نمایشگاه آلمان و بازی به نمایش در میاد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or