Pro Evolution Soccer 2010 | PC

Galerie_Pro_Evolution_Soccer_2010_Galeria_1_17215_1009_08042009.jpg

Pro Evolution Soccer 2010

boxart_default.jpg

سازنده: Konami
ناشر: Konami
پلتفرم: PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل
تاریخ انتشار: پاییز 2009
ژانر: Soccer Simulator
درجه: ESRB:Rating Pending

مقدمه

کونامی امروز Pro Evolution Soccer 2010 را رسماٌ announce کرد و به طرفداران PES قول داد که تغییرات مهمی را در گیم پلی بازی اعمال کرده و آن را به واقعی ترین شبیه ساز مسابقات فوتبال بدل سازد.
به گفته ی کونامی گیم پلی،گرافیک،اتمسفر،انمیشن ها و حرکات جدیدی در بازی وجود خواهد داشت.
Naoya Hatsumi تهیه کننده ی بازی در این باره گفته است:"ما بازخوردها و نظرات هواداران را درباره ی تغییر و تحول سری PES در این چند وقت اخیر دنبال کرده ایم و در PES 2010 ایده ها و درخواست های هوادران را اعمال خواهیم کرد.ما می خواهیم که PES 2010 بیشتر باب طبع فوتبال دوستان باشد و در عین حال از تجربه ی گیم پلی بازی های قبلی این سری که عامل موفقیت این سری بوده نیز استفاده کند.PES 2010 ظاهر بهتری خواهد داشت،گیم پلی بهتری خواهد داشت و تا جایی که دستگاه های امروزی توان داشته باشند از قدرت آنها استفاده خواهد کرد."
PES 2010 در پاییز امسال برای PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل عرضه خواهد شد.کونامی هنوز عرضه ی نسخه ی Wii بازی را تأیید نکرده است.

نکات

گیم پلی: دفاع فشرده ی منطقه ای بازی و بستن فضا سبب می شود که به فکر راه های تازه ای برای گلزنی باشید.بازی مبتنی بر شبیه سازی واقعی فوتبال است و به همین دلیل برای پیروزی نیاز به یک استراتژی صحیح و عکس العمل هایی سریع دارید.دروازه بان ها در PES 2010 باهوش تر خواهند بود و توانایی شوت گیری آنها ارتقا خواهد یافت.سیستم کنترل داوران بازی بهبود یافته است و داوران از هوش مصنوعی بهتری برخوردار خواهند بود و تصمیمات سنجیده تری را در طول بازی خواهند گرفت.

گرافیک بهبود یافته: گرافیک بازی دستخوش تغییر بزرگی شده است.چهره و انیمیشن های بازیکنان بیشتر از قبل به واقعیت نزدیک شده است.از جمله اینکه با استفاده از یک سیستم نورپردازی پیشرفته که سبب ایجاد تفاوت در شرایط مختلف می شود بیان احساسات بازیکنان طبیعی تر به نظر خواهد رسید.جزئیات استادیوم ها نیز پیشرفت چشم گیری کرده است و هم چمن ورزشگاه و هم تماشاگران بهتر نمایش داده می شوند.

انیمیشن ها و حرکات جدید: مهارت های فردی بیشتری در PES 2010 وجود دارد که از جمله ی آنها حرکات فریب دهنده ی جدید است که بر روی جریان بازی تأثیرگزار خواهد بود.المان های بسیاری از نو ساخته شده اند؛انیمیشن های دریبل زدن،چرخیدن و شوت زدن به طور قابل ملاحظه ای ارتقا یافته اند و تفاوت فاحشی بین سرعت یک پاس هنگامی که از یک بازیکن ایستاده فرستاده می شود و زمانی که یک بازیکن در حال دویدن آن را می فرستد وجود دارد.

جو ورزشگاه: واکنش تماشاگران به اتفاقاتی که در داخل زمین رخ می دهد متنوع تر از قبل است و تشویق ها و سرودهای جدیدی اضافه شده است.میهمان و میزبان بودن نیز تأثیر بیشتری نسبت به قبل دارد و تماشاگران نسبت به شرایط خاص بازی واکنش پر رنگ تری از خود نشان می دهند.به عنوان مثال رضایت یا ناراحتی خود را نسبت به وقوع خطا یا به ثمر رسیدن گل به گونه ای طبیعی تر نشان می دهند.گزارش بازی هم جذاب تر و کامل تر خواهد بود.

هوش مصنوعی: کونامی توکیو برای ارتقای هوش مصنوعی بازی تلاش فراوانی کرده است و Teamvision 2.0 را برای استفاده در این بازی تکمیل کرده است.همکاری مدافعین و خط میانی برای پوشش دادن فضاهای خالی و خنثی کردن حملات بهتر از قبل است و پوشش اعمال شده توسط بازیکنان خط میانی برای مدافعین سطح پایین تر بیشتر از مدافعین سطح بالا خواهد بود.به این ترتیب احتمال خوردن گل های آسان کاهش پیدا کرده است و PES 2010 بیش از پیش به واقعیت نزدیک شده است.در هنگام حمله بازیباز قادر است بازیکنان بیشتری را به سمت دروازه ی حریف بفرستد و آنها را در فضاهای مختلف پخش کند که منجر به افزایش احتمال گلزنی می شود.در PES 2010 طرح ریزی به اندازه ی دادن پاس های سریع اهمیت خواهد داشت و سیستم جدید به بازیباز اجازه می دهد که کنترل بیشتری روی بازیکنانش داشته باشد.به عنوان مثال در هنگام زدن ضربات ایستگاهی،بازیباز قادر است حرکات بازیکنانش را که در محوطه ی جریمه در انتظار توپ هستند تنظیم کند.

خصوصیان فردی: در PES های قبلی،team formation حرکات بازیکنان را در زمین تعیین می کرد.PES 2010 سیستم جدیدی را معرفی می کند که در آن طبیعت فردی حمله و دفاع بازیکنان به نحوه ی بازی آنها بستگی دارد.هر بازیکن در مورد توانایی های برجسته اش از یک هوش مصنوعی مخصوص به خود بهره می برد که در عملکرد هم تیمی هایش انعکاس پیدا می کند؛به عنوان مثال وقتی بازیکنی که سانترهای خوبی به روی دروازه می فرستد صاحب توپ می شود بازیکنان بیشتری برای دریافت سانتر وارد محوطه ی جریمه می شوند.

استفاده از استراتژی: یک سیستم سنجش قدرت جدید به بازیبازها اجازه می دهد که قبل از شروع بازی استراتژیشان را با استفاده از یک روش سریع اما جامع تعیین کنند.تمامی المان ها(تناوب پاس ها،حرکت،خطی که مدافعین روی آن حرکت می کنند،عمق بازی و جایگاه خط حمله) را می توان بسته به شرایط تیم مقابل اصلاح کرد: به عنوان مثال یوونتوس تورین در ضد حمله خطرناک است و بارسلونا در زمان حمله از عمق به فراوانی استفاده می کند که با استفاده از این سیستم جدید می توان تاکتیک های موثرتری را برای کنترل بهتر تیم مقابل اتخاذ کرد.

پنالتی ها: سیستمی کاملاٌ جدید استفاده شده است که کنترل،جایگیری و دقت بهتری را امکان پذیر می سازد.

---------------
منبع:
Code:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550

منبع اصلی:
Code:
http://www.vg247.com/2009/04/08/konami-pes-2010-will-recreate-real-football-as-closely-as-the-current-hardware-will-allow/#more-29466

آخرین ویرایش:
واقعا این همه افتضاح و باگ رو نمیبینید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

دربازه بان ها مثل مرغ عمل میکنن. این که میخوای استوپ کنی توپ 10 متر میره جلو خوبه ؟! این که 6 تا بازیکن در یه لحظه میتونن در 1 متر مربع جمع شن خوبه ؟! این بازی غیر قابل بازیه . اتفاقا هر کی میگه خوبه اصلا از PES و فوتبال هیچ چی نمیدونه . بازی در حد FIFA هستش و غیر قابل بازی .

در ضمن این فجایع اسمش سختی در بازی نیست اینا باااااااااااااااااااااااااااگه !

واقعا این همه افتضاح و باگ رو نمیبینید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

دربازه بان ها مثل مرغ عمل میکنن. این که میخوای استوپ کنی توپ 10 متر میره جلو خوبه ؟! این که 6 تا بازیکن در یه لحظه میتونن در 1 متر مربع جمع شن خوبه ؟! این بازی غیر قابل بازیه . اتفاقا هر کی میگه خوبه اصلا از PES و فوتبال هیچ چی نمیدونه . بازی در حد FIFA هستش و غیر قابل بازی .

در ضمن این فجایع اسمش سختی در بازی نیست اینا باااااااااااااااااااااااااااگه !
دوست من این بازی مشکلات خودش را داره ولی به هرحال بازی خوبیه و البته یه چیز دیگه هم براتون بگم باگ موقعی بیشتر میشه که شخص چندان حرفه ای بازی نکنه .بنده ساکر را از سری 3 بازی میکردم و می تونم بگم خوب ساکر را میشناسم با اینکه بهترین سری بازی شماره 5 بود ولی بعد از مشکلات مختلف سری های قبلی میتونم بگم pes 2010 تا حدی تونست به یه ثباتی برسه.به هرحال من مشکلات بی حسی شوت و دروازه بان و غیره را قبول دارم ولی بازم تاکید دارم بازی خوبیه

هیچ بازیی تا به حال ساخته نشده که ناقص نباشه.هر چیزی مشکل خودشو داره.اگه یکم دروازبان هوش بالاتری داشت خیلی بازی بهتر میشد.ولی این اصلا نمیتونه پیشرفت خیلی زیاد بازی رو نسبت به 2009 انکار کنه.
یه نکته هم این که این بازی رو با نسخه دربو داغون fifa10 که رو pc دادن مقایسه نکنین که کفری میشم.:cheesygri

تورو خدا اونایی که میگن باگ نداره اینو دانلود کنن . خودم گرفتم .

منم این بازی رو از سری 3 بازی کردم و در تمام مسابقات هم شرکت میکنم توی کرج خودمون من چهارم شدم پس شک نکنید که که بازیم خیلی خوبه ولی تورو خدا اینو ببینید . فاجعس !
http://rapidshare.com/files/298961697/Movie.wmv.html

تورو خدا اونایی که میگن باگ نداره اینو دانلود کنن . خودم گرفتم .

منم این بازی رو از سری 3 بازی کردم و در تمام مسابقات هم شرکت میکنم توی کرج خودمون من چهارم شدم پس شک نکنید که که بازیم خیلی خوبه ولی تورو خدا اینو ببینید . فاجعس !
http://rapidshare.com/files/298961697/Movie.wmv.html
دوست من باورت میشه این مشکل یه بار هم برای من پیش نیومده و این باگ ها دلایل مختلفی داره که همش هم مربوط به بازی نمیشه مثلا یکیش هم طرز بد بازی کردن است و دلیل نمیشه هرکس بازیش خوبه و کسی نمیتونه شکستش بده روش بازی کردنش خوبه.(مثلا یکی با پاس کاری حرفه ای یک گل هم نمی تونه بزنه و یکی هم با یه بازیکن شروع میکنه به دریپل زدن و این ور ان ور کردن بازیکن و 4 تا گل میزنه این شخص بازیش خوبه ولی طرز بازی کردنش خوب نیست)

آخه مرد مومن این حرف میزنی !

اصلا حرفتون علمی نیست. باگ چه ربطی به نوع بازی داره ؟ به هر حال من نمیخوام بحث کنم . انتخاب با شماست .

آخه مرد مومن این حرف میزنی !

اصلا حرفتون علمی نیست. باگ چه ربطی به نوع بازی داره ؟ به هر حال من نمیخوام بحث کنم . انتخاب با شماست .
برادر من اتفاقا خیلی علمی هست شما وقتی یه بازیکن را صد بار پایین بالا میکنی معلومه هوش مصنوعی حریف قاطی میکنه و همه بازیکنان تو یه نقطه جمع میشوند چون سازنده یه سری رفتاری را برای بازیکن شما پیش بینی کرده که بازیکن حریف در اجرا اون حرکات از خودش عکس عمل نشون بده وقتی شما چندتا حرکت را یه جا و یا بی مورد چندین بار انجام میدی بازیکن حریف هم عکس العمل هاش باهم مورد پیدا میکنه و میشه باگ این خیلی قضیه مهمی هست.شما دسته بازی را بده به یه بچه 5 ساله همه دکمه ها را باهم فشار میده و این قضیه باعث میشه هوش مصنوعی بازیکن و بازی دچار سردرگمی بشه.شما اگه میخوای بازیت باگ نداشته باشه باید طبق رفتارهایی که سازنده پیش بینی کرده عمل کنی تا عکس العمل های مناسب را ببینی چون تیم حریفت cpu هست و بر اساس حرکات پیش بینی شده عکس العمل نشون میده.دوست من فهمیدی چی میگم یا بازم توضیح بدم؟؟؟

برادر من اتفاقا خیلی علمی هست شما وقتی یه بازیکن را صد بار پایین بالا میکنی معلومه هوش مصنوعی حریف قاطی میکنه و همه بازیکنان تو یه نقطه جمع میشوند چون سازنده یه سری رفتاری را برای بازیکن شما پیش بینی کرده که بازیکن حریف در اجرا اون حرکات از خودش عکس عمل نشون بده وقتی شما چندتا حرکت را یه جا و یا بی مورد چندین بار انجام میدی بازیکن حریف هم عکس العمل هاش باهم مورد پیدا میکنه و میشه باگ این خیلی قضیه مهمی هست.شما دسته بازی را بده به یه بچه 5 ساله همه دکمه ها را باهم فشار میده و این قضیه باعث میشه هوش مصنوعی بازیکن و بازی دچار سردرگمی بشه.شما اگه میخوای بازیت باگ نداشته باشه باید طبق رفتارهایی که سازنده پیش بینی کرده عمل کنی تا عکس العمل های مناسب را ببینی چون تیم حریفت cpu هست و بر اساس حرکات پیش بینی شده عکس العمل نشون میده.دوست من فهمیدی چی میگم یا بازم توضیح بدم؟؟؟

اینم از اون حرفا بود اخه کجا شنیدین برای اینکه بازی دچار باگ نشه باید طبق دستور العمل بازی کرد(حالا این دستور العمل از کجا میشه پیدا کرد)
شما همش میگین بازی سخت شده وخیلی هم خوب شده هرکی هم بگه نه میگین بازیش خوب نیست اخه عزیز من خودم از اینکه توی هر بازی 7 گل بزنم بدم میاد از اینکه همه رو بشه با دریپ جا گذاشت متنفرم ولی توی 2010 کونامی بجای اینکه این مسائل حل کنه زده صورت مسئله رو پاک کرده اخه شما کجا دیدی مسی وقتی توپو استپ میکنه توپ 3 مت بیفته اونور تر اخه کجا دیدی کریس رونالدو موقع دویدن توپو 3 متر بندازه جلو که خودشم بهش نرسه این اشتباهات باعث سختی بازی شده نه اینکه ما بازی بلد نیستیم و کار تیمی نمیکنیم

اینم از اون حرفا بود اخه کجا شنیدین برای اینکه بازی دچار باگ نشه باید طبق دستور العمل بازی کرد(حالا این دستور العمل از کجا میشه پیدا کرد)
شما همش میگین بازی سخت شده وخیلی هم خوب شده هرکی هم بگه نه میگین بازیش خوب نیست اخه عزیز من خودم از اینکه توی هر بازی 7 گل بزنم بدم میاد از اینکه همه رو بشه با دریپ جا گذاشت متنفرم ولی توی 2010 کونامی بجای اینکه این مسائل حل کنه زده صورت مسئله رو پاک کرده اخه شما کجا دیدی مسی وقتی توپو استپ میکنه توپ 3 مت بیفته اونور تر اخه کجا دیدی کریس رونالدو موقع دویدن توپو 3 متر بندازه جلو که خودشم بهش نرسه این اشتباهات باعث سختی بازی شده نه اینکه ما بازی بلد نیستیم و کار تیمی نمیکنیم
دوست من شما منظور بنده را درست نفهمیدی ببین دستور العمل منظور حرکات معمول تو فوتبال هست که سازنده پیش بینی کرده مثلا حرکت سانتر توپ از گوشه ها که بازیکن حریف بر اساس این عمل عکس العمل نشون میده از جمله پرش روی هوا یا زدن توپ یا غیره اما مثلا شما توپ دستته 5 بار دور خودت دور میزنی این چیزی نیست که پیش بینی شده باشه نمیگم مثلا این جور کار ها تو فوتبال پیش نمیاد ولی تو بازی پیش بینی نشده و ممکنه بازیکن حریف ازت توپ را بگیره یا ممکنه بازی باگ پیدا کنه 5 تا بازیکن یه جا بهت حمله کنند.منظور من اینه حریف شما cpu هست و بر اساس یه سری قوانین و دستور العمل ها تیمش را کنترل میکنه و اگر یک جاهایی باگ پیدا میکنه دلایل مختلفی داره و مهم ترینش هم طرز بازی هست.سازنده که نمیتونه تمام عکس العمل هایی ممکن را توی بازی جای بده یک سری را قرار داده که معمول هست که یک بازیکن انجام بده.شما به من بگید چرا این باگ ها برای من پیش نمیاد و برای یکی پیش میاد؟شما فکر میکنی تفاوت من با دوستمون تو چیه؟بازی هامون فرق داره؟مهم ترین تفاوت طرز بازی هست

Become a legend که بازی میکنم باور کنید چند کیلو لاغر میشم!!!! :mad:
به خدا افتضاحه! هوش مصنوعیه فوتبال سگا از اینا بیشتره! بخدا بعضی وقتها 1کارایی میکنن که میمونم بخندم یا از عصبانیت فحش بدم! کارهای واقعآ کودکانه ای میکنن که آدم میمونه واقعآ این بازی اصلآ هوش مصنوعی داره یا نه! حالا بعضی ها میاد با 1تعصب خاصی ازش دفاع میکنن رو کاری ندارم ولی اگر 1کم منطقی باشید مطمئنم که قبول میکنید این بازی از افتضاح هم افتضاحتره!
داوری هم که به افتضاحتر شدن بازی کمک زیادی کرده! من بعضی وقتها از قضد بازیکن حریف رو میزنم ولی داور حتی خطا هم نمیگیره چه برسه به کارت دادن! خودم کلی سیو دارم از صحنه هایی که بازیکن حریف فقط و فقط پامو زده و اصلآ پاش به توپ نخورده ولی داور... :confused:
خلاصه این 1شاهکار از کونامی بود که امیدوارم دیگه این مدل شاهکارها تکرار نشه

یه با مرامی که بازی رو خریده سریال نامبر بازی رو به من بگه(در صفحه اصلی پروفایلم بذاره) چون من دانلود کردم بازی رو در فایل دانلودم نبود....

دوستان کنامی وقتی گفت بهترین سری pes را ساخته درست گفت شما اگر توجه کنین میفهمید انیمشین ها بهترین سری pes هست کیفیت چمن ها بهترین سری pes هست حرکات بازیکن واقع گرایانه ترین سری pesهست دیگه اون مشکلات اسانی و دریپل زنی با یه بازیکن را نداره کیفیت چهره ها بهترین سری pes هست استادیوم ها بهترین سری pes هست تنوع دریپل بهترین سری pes هست سیستم بندی ها و مدیریت سیستم بهتری سری pes هست راون ترین سری و بهترین فریم تو سری pes هست گرافیک بازی بهترین تو سری pes هست و خیلی های دیگه مشکلات اساسی بود که همه فن های بازی میخواستند وکنامی هم عمل کرد ولی این را هم قبول دارم یه سری مشکلات داره اما حرفم اینه این مشکلات مخصوص این نسخه نیست از سری های قبل شروع میشه پس کسانی که سری های قبل را بازی کردند نباید این مشکلات براشون جدید باشه از مشکلات داور و گزارشگر و become a legend و شوت و غیره بگیر تا اخر
در مورد شوت هم دوستان اشکال میگیرند همش یه نوعه و نمیشه با بقل پا زد و کاتی نمیدونم این مورد را میشه اشکال دونست یا نه ولی معمولا شخص از پشت محوطه جریمه شوت قدرتی میزنه که غیر از روپا و نوک پا نمیزنه و معمولا از بقل پا تو محوطه استفاده میشه یا برای ضربه کاتی هم بیشتر به صورت بلند استفاده میشه که اونم نمیدونم دوستان از شوت و دکمه q همزمان محکم استفاده کردن یا نه منظورم چیپ یا یه چیزی شبیهش نیست

دوستان کنامی وقتی گفت بهترین سری pes را ساخته درست گفت شما اگر توجه کنین میفهمید انیمشین ها بهترین سری pes هست کیفیت چمن ها بهترین سری pes هست حرکات بازیکن واقع گرایانه ترین سری pesهست دیگه اون مشکلات اسانی و دریپل زنی با یه بازیکن را نداره کیفیت چهره ها بهترین سری pes هست استادیوم ها بهترین سری pes هست تنوع دریپل بهترین سری pes هست سیستم بندی ها و مدیریت سیستم بهتری سری pes هست راون ترین سری و بهترین فریم تو سری pes هست گرافیک بازی بهترین تو سری pes هست و خیلی های دیگه مشکلات اساسی بود که همه فن های بازی میخواستند وکنامی هم عمل کرد ولی این را هم قبول دارم یه سری مشکلات داره اما حرفم اینه این مشکلات مخصوص این نسخه نیست از سری های قبل شروع میشه پس کسانی که سری های قبل را بازی کردند نباید این مشکلات براشون جدید باشه از مشکلات داور و گزارشگر و become a legend و شوت و غیره بگیر تا اخر
در مورد شوت هم دوستان اشکال میگیرند همش یه نوعه و نمیشه با بقل پا زد و کاتی نمیدونم این مورد را میشه اشکال دونست یا نه ولی معمولا شخص از پشت محوطه جریمه شوت قدرتی میزنه که غیر از روپا و نوک پا نمیزنه و معمولا از بقل پا تو محوطه استفاده میشه یا برای ضربه کاتی هم بیشتر به صورت بلند استفاده میشه که اونم نمیدونم دوستان از شوت و دکمه q همزمان محکم استفاده کردن یا نه منظورم چیپ یا یه چیزی شبیهش نیست
چمن اگه درست یادم باشه تو 2009 3بعدی بود اینجا دوباره به شکل 2008 و قبل از اون برگشته و شده عین پارکت

به نظرم (با اینکه خودمو برای بازی میکشم!:biggrin1:)اما دربازه بانان انگار زیاد کاری نمیکنن چجوریاست؟؟؟!!
تا یه شوت محکم میزنی بیچاره هاجو واج میمونه!:biggrin1:

درسته تو شوت گری مشکل داره! اما هوش مصنوعیش کم نیست!
تویک بازی توپ را انداختم پشت دفاها با کمال تعجب دروازبان امد بیرون و توپ را زد بیرون!!!
قبلا فقط تو 18 می آمدن بیرون! البته رو Top Player

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or