Pro Evolution Soccer 2010 | PC

Galerie_Pro_Evolution_Soccer_2010_Galeria_1_17215_1009_08042009.jpg

Pro Evolution Soccer 2010

boxart_default.jpg

سازنده: Konami
ناشر: Konami
پلتفرم: PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل
تاریخ انتشار: پاییز 2009
ژانر: Soccer Simulator
درجه: ESRB:Rating Pending

مقدمه

کونامی امروز Pro Evolution Soccer 2010 را رسماٌ announce کرد و به طرفداران PES قول داد که تغییرات مهمی را در گیم پلی بازی اعمال کرده و آن را به واقعی ترین شبیه ساز مسابقات فوتبال بدل سازد.
به گفته ی کونامی گیم پلی،گرافیک،اتمسفر،انمیشن ها و حرکات جدیدی در بازی وجود خواهد داشت.
Naoya Hatsumi تهیه کننده ی بازی در این باره گفته است:"ما بازخوردها و نظرات هواداران را درباره ی تغییر و تحول سری PES در این چند وقت اخیر دنبال کرده ایم و در PES 2010 ایده ها و درخواست های هوادران را اعمال خواهیم کرد.ما می خواهیم که PES 2010 بیشتر باب طبع فوتبال دوستان باشد و در عین حال از تجربه ی گیم پلی بازی های قبلی این سری که عامل موفقیت این سری بوده نیز استفاده کند.PES 2010 ظاهر بهتری خواهد داشت،گیم پلی بهتری خواهد داشت و تا جایی که دستگاه های امروزی توان داشته باشند از قدرت آنها استفاده خواهد کرد."
PES 2010 در پاییز امسال برای PSP, Xbox 360, PC, PlayStation 2 , PlayStation 3 و گوشی های موبایل عرضه خواهد شد.کونامی هنوز عرضه ی نسخه ی Wii بازی را تأیید نکرده است.

نکات

گیم پلی: دفاع فشرده ی منطقه ای بازی و بستن فضا سبب می شود که به فکر راه های تازه ای برای گلزنی باشید.بازی مبتنی بر شبیه سازی واقعی فوتبال است و به همین دلیل برای پیروزی نیاز به یک استراتژی صحیح و عکس العمل هایی سریع دارید.دروازه بان ها در PES 2010 باهوش تر خواهند بود و توانایی شوت گیری آنها ارتقا خواهد یافت.سیستم کنترل داوران بازی بهبود یافته است و داوران از هوش مصنوعی بهتری برخوردار خواهند بود و تصمیمات سنجیده تری را در طول بازی خواهند گرفت.

گرافیک بهبود یافته: گرافیک بازی دستخوش تغییر بزرگی شده است.چهره و انیمیشن های بازیکنان بیشتر از قبل به واقعیت نزدیک شده است.از جمله اینکه با استفاده از یک سیستم نورپردازی پیشرفته که سبب ایجاد تفاوت در شرایط مختلف می شود بیان احساسات بازیکنان طبیعی تر به نظر خواهد رسید.جزئیات استادیوم ها نیز پیشرفت چشم گیری کرده است و هم چمن ورزشگاه و هم تماشاگران بهتر نمایش داده می شوند.

انیمیشن ها و حرکات جدید: مهارت های فردی بیشتری در PES 2010 وجود دارد که از جمله ی آنها حرکات فریب دهنده ی جدید است که بر روی جریان بازی تأثیرگزار خواهد بود.المان های بسیاری از نو ساخته شده اند؛انیمیشن های دریبل زدن،چرخیدن و شوت زدن به طور قابل ملاحظه ای ارتقا یافته اند و تفاوت فاحشی بین سرعت یک پاس هنگامی که از یک بازیکن ایستاده فرستاده می شود و زمانی که یک بازیکن در حال دویدن آن را می فرستد وجود دارد.

جو ورزشگاه: واکنش تماشاگران به اتفاقاتی که در داخل زمین رخ می دهد متنوع تر از قبل است و تشویق ها و سرودهای جدیدی اضافه شده است.میهمان و میزبان بودن نیز تأثیر بیشتری نسبت به قبل دارد و تماشاگران نسبت به شرایط خاص بازی واکنش پر رنگ تری از خود نشان می دهند.به عنوان مثال رضایت یا ناراحتی خود را نسبت به وقوع خطا یا به ثمر رسیدن گل به گونه ای طبیعی تر نشان می دهند.گزارش بازی هم جذاب تر و کامل تر خواهد بود.

هوش مصنوعی: کونامی توکیو برای ارتقای هوش مصنوعی بازی تلاش فراوانی کرده است و Teamvision 2.0 را برای استفاده در این بازی تکمیل کرده است.همکاری مدافعین و خط میانی برای پوشش دادن فضاهای خالی و خنثی کردن حملات بهتر از قبل است و پوشش اعمال شده توسط بازیکنان خط میانی برای مدافعین سطح پایین تر بیشتر از مدافعین سطح بالا خواهد بود.به این ترتیب احتمال خوردن گل های آسان کاهش پیدا کرده است و PES 2010 بیش از پیش به واقعیت نزدیک شده است.در هنگام حمله بازیباز قادر است بازیکنان بیشتری را به سمت دروازه ی حریف بفرستد و آنها را در فضاهای مختلف پخش کند که منجر به افزایش احتمال گلزنی می شود.در PES 2010 طرح ریزی به اندازه ی دادن پاس های سریع اهمیت خواهد داشت و سیستم جدید به بازیباز اجازه می دهد که کنترل بیشتری روی بازیکنانش داشته باشد.به عنوان مثال در هنگام زدن ضربات ایستگاهی،بازیباز قادر است حرکات بازیکنانش را که در محوطه ی جریمه در انتظار توپ هستند تنظیم کند.

خصوصیان فردی: در PES های قبلی،team formation حرکات بازیکنان را در زمین تعیین می کرد.PES 2010 سیستم جدیدی را معرفی می کند که در آن طبیعت فردی حمله و دفاع بازیکنان به نحوه ی بازی آنها بستگی دارد.هر بازیکن در مورد توانایی های برجسته اش از یک هوش مصنوعی مخصوص به خود بهره می برد که در عملکرد هم تیمی هایش انعکاس پیدا می کند؛به عنوان مثال وقتی بازیکنی که سانترهای خوبی به روی دروازه می فرستد صاحب توپ می شود بازیکنان بیشتری برای دریافت سانتر وارد محوطه ی جریمه می شوند.

استفاده از استراتژی: یک سیستم سنجش قدرت جدید به بازیبازها اجازه می دهد که قبل از شروع بازی استراتژیشان را با استفاده از یک روش سریع اما جامع تعیین کنند.تمامی المان ها(تناوب پاس ها،حرکت،خطی که مدافعین روی آن حرکت می کنند،عمق بازی و جایگاه خط حمله) را می توان بسته به شرایط تیم مقابل اصلاح کرد: به عنوان مثال یوونتوس تورین در ضد حمله خطرناک است و بارسلونا در زمان حمله از عمق به فراوانی استفاده می کند که با استفاده از این سیستم جدید می توان تاکتیک های موثرتری را برای کنترل بهتر تیم مقابل اتخاذ کرد.

پنالتی ها: سیستمی کاملاٌ جدید استفاده شده است که کنترل،جایگیری و دقت بهتری را امکان پذیر می سازد.

---------------
منبع:
Code:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=310550

منبع اصلی:
Code:
http://www.vg247.com/2009/04/08/konami-pes-2010-will-recreate-real-football-as-closely-as-the-current-hardware-will-allow/#more-29466

آخرین ویرایش:
چمن اگه درست یادم باشه تو 2009 3بعدی بود اینجا دوباره به شکل 2008 و قبل از اون برگشته و شده عین پارکت
درسته 3 بعدی به نظر میرسید ولی کیفیت و رنگ چمن الان خیلی خیلی بهتره شما اگه چمن 2009 را نگاه کنید تو همه ورزشگاه ها یکیه و غیر واقعی هست ولی الان خیلی عالی شده.الان چمن فیفا 2010 هم 3 بعدی هست ولی تو بازی افتضاحه

دوستان کسی تا حالا تو بازی تمارض کرده برای اینکار دگمه های r1 +l1+l2 رو با هم فشار دهید یا هنگام دویدن کلید های l1 +l2 برای pc هم کلید های Q +Q +C

دوستان کسی تا حالا تو بازی تمارض کرده برای اینکار دگمه های r1 +l1+l2 رو با هم فشار دهید یا هنگام دویدن کلید های l1 +l2 برای pc هم کلید های Q +Q +C

این حرکت رو چه وقتی باید انجام بدی من هر وقت این کار رو کردم بهم کارت داد

یه جوک توی هوش مصنوعی دروازبان :

برای بازیکنم پاس عمقی فرستادم دروازه بان حریف هم اومده بود جلو ، توپ رسید به دروازه بان و بازیکنم موفق نشد به تو پ برسه اما در کمال تعجب دروازه بان به جای گرفتن توپ به طرف دروازه خودش برگشت و توپ :flowers: شد

این حرکت رو چه وقتی باید انجام بدی من هر وقت این کار رو کردم بهم کارت داد

یه جوک توی هوش مصنوعی دروازبان :

برای بازیکنم پاس عمقی فرستادم دروازه بان حریف هم اومده بود جلو ، توپ رسید به دروازه بان و بازیکنم موفق نشد به تو پ برسه اما در کمال تعجب دروازه بان به جای گرفتن توپ به طرف دروازه خودش برگشت و توپ :flowers: شد
به خوب نکته ای اشاره کردید دوست عزیز به نظر منم دربازه بانان انگار یول! شدن!:biggrin1:
نمیدونم چرا؟اصلا تا یه شوت میزنی سمت دربازه همینطور مثل .. میمونه!!:biggrin1::biggrin1:

درسته تو شوت گری مشکل داره! اما هوش مصنوعیش کم نیست!
تویک بازی توپ را انداختم پشت دفاها با کمال تعجب دروازبان امد بیرون و توپ را زد بیرون!!!
قبلا فقط تو 18 می آمدن بیرون! البته رو Top Player

حرفمو پس می گیرم! هوش مصنوعی دروازبان ها کمه!
ولی یک چیزی... برای در وازه بان ها دسکش طراحی کردند!!!:laughing:
(به نوعی هوش مصنوعی فدای دستکش!:-")

کسایی که از فوتبال و شوت چیزی نمیفن در باره شوت نظر ندن اگه مدرک دارین که شوت کات میگیره و همیشه یکسان حرکت نمیکنه یه فیلم بگیرین و یه جایی آپلود کنید.در ضمن ما از پشت کوه نیومدیم که به ما داری میگی بغل پا با چی میزنن(مربع و R2). من خودم یه مقایسه ای تو یوتوب گذاشتم که ادرشو پیدا میکنم میذارم.
فکرکنم شما ریپلی رو نگاه نمیکنید و فکر میکنید که توپ کات گرفته لطفا تو تصویر آهسته ببینید بعد نظر بدید.

آخرین ویرایش:
کسایی که از فوتبال و شوت چیزی نمیفن در باره شوت نظر ندن اگه مدرک دارین که شوت کات میگیره و همیشه یکسان حرکت نمیکنه یه فیلم بگیرین و یه جایی آپلود کنید.در ضمن ما از پشت کوه نیومدیم که به ما داری میگی بغل پا با چی میزنن. من خودم یه مقایسه ای تو یوتوب گذاشتم که ادرشو پیدا میکنم میذارم.
فکرکنم شما ریپلی رو نگاه نمیکنید و فکر میکنید که توپ کات گرفته لطفا تو تصویر آهسته ببینید بعد نظر بدید.
دوست من شما که فهمیده ای چرا اومدی پست میدی پس;)شرمنده نمیدونستم شما خدای فوتبال هستید وگرنه اظهار نظر نمیکردم
ولی نمی فهمم شما میخواهید چی را نشون بدید یعنی شما بیشتر تیم کنامی سرتون میشه یا برای اونا سخته شوت کاتی بزارند(شما اصلا اصل را ول کردی فرع را گرفتی)
حالا گیریم توپ یکسان حرکت میکنه خیلی ناراحتی برو فیفا پی سی بزن شوت هاش یکسان نیست.
درسته من از فوتبال و شوت سرم نمیشه ولی شما که خدای فوتبالی نمیدونستی که این یکسان بودن شوت به قول شما از سری 2008 تا الان بوده چجوره که خدای فوتبال این مشکل را نمیدونسته.
راستی قضیه پشت کوه هم جالب بود:biggrin1:

دوست من شما که فهمیده ای چرا اومدی پست میدی پس;)شرمنده نمیدونستم شما خدای فوتبال هستید وگرنه اظهار نظر نمیکردم
ولی نمی فهمم شما میخواهید چی را نشون بدید یعنی شما بیشتر تیم کنامی سرتون میشه یا برای اونا سخته شوت کاتی بزارند(شما اصلا اصل را ول کردی فرع را گرفتی)
حالا گیریم توپ یکسان حرکت میکنه خیلی ناراحتی برو فیفا پی سی بزن شوت هاش یکسان نیست.
درسته من از فوتبال و شوت سرم نمیشه ولی شما که خدای فوتبالی نمیدونستی که این یکسان بودن شوت به قول شما از سری 2008 تا الان بوده چجوره که خدای فوتبال این مشکل را نمیدونسته.
راستی قضیه پشت کوه هم جالب بود:biggrin1:
شما که از بازی راضی هستید نباید نظر بدید نه من که انتقاد دارم.
یعنی شما از هیچ قسمت هیچ بازی نمیتونی ناراضی باشی چون تیم سازنده ازت بیشتر میفهمه.
خود کونامی یه چنین جوابی بهم نداده که برم فیفا بازی کنم اگه شوت این بازی مشکل داره
من از we3 طرفدار این بازی هستم فیفا هم بازی میکنم چرا نکنم
اتفاقا 2008 شوت هاش خیلی بهتر از 2009 و 2009 خیلی بهتر از 2010
مشکل ما تحمل نداشتن در برار انتقاد است.

شما که از بازی راضی هستید نباید نظر بدید نه من که انتقاد دارم.
یعنی شما از هیچ قسمت هیچ بازی نمیتونی ناراضی باشی چون تیم سازنده ازت بیشتر میفهمه.
خود کونامی یه چنین جوابی بهم نداده که برم فیفا بازی کنم اگه شوت این بازی مشکل داره
من از we3 طرفدار این بازی هستم فیفا هم بازی میکنم چرا نکنم
اتفاقا 2008 شوت هاش خیلی بهتر از 2009 و 2009 خیلی بهتر از 2010
مشکل ما تحمل نداشتن در برار انتقاد است.
دوست من کی گفته منم انتقاد ندارم؟اگه بخوام مشکلات بازی را برات لیست کنم حداقل 50 تا مشکل اساسی برات نام میبرم که حتی یه لحظه هم بهش فکر نکردی.منم نگفتم شوتش مشکلی نداره شما اگه پست های قبلی من را مشاهده میکردی میفهمیدی. من میگم این مشکلی نیست که جدید باشه و از pes 2008 این بی روحی شوت ها شروع شد و رسیده به این سری اما بازم بازی خوبی خودش را هم داره شما باید یه بازی را با سبک و سنگین کردن موارد مثبت و منفی که هر کدوم بیشتر بود لقب خوب یا بد بودن بدی.درمورد جمله اخر من جنبه انتقاد دارم ولی شما یه نگاه به پست خودت بندازی میفهمی چرا من به این شکل جواب دادم ;)شما هم باید یکم جنبت را بالا ببری صفحه قبل را نگاه کنی من با چند نفر بدون مشکل بحث و تبادل نظر کردیم

من به این خاطر نوشتم نظر ندن چون من در بحث های بازی های دیگه میبینم که دوستان تخصص بیشتری دارن و واردترن نظر نمیدم و دوستانی هم که بازی فوتبال بازی اصلیشون نیست و هر یه مدت یکبار بازی میکنن بیان و بگن هیچ مشکلی نیست ما هر سال منتظر رفع عیوب این بازی هستیم ولی بعضی ها که در این بازی کم تجربه ترن این عیوب رو نادبیده میگیرن و ما رو عصبانی میکنن.

به هرحال دارم بازم به همه دوستان میگم این مشکلات 90 درصدش به خاطر موتورپایه بازی هست که هر بازی باید موتورپایش با مرور زمان و پیشرفت تکنولوژی تو صنعت بازی اپدیت و تغییر اساسی پیدا کنه متاسفانه کنامی هنوز وقت این کار را نکرده البته موتورپایه بازی تو سری pes 2008 تغییر پیدا کرد ولی تغییر اساسی نبود ولی الان سال 2010 که میاد کنامی باید یه موتورپایه بهتر یا اپدیت شده تر استفاده کنه اگه شما توجه کنین تا چندسال پیش نسخه کنسولی فیفا مثل موتورپایه افتضاح فیفا پی سی بود ولی ea تو سال 2007 به بعد روی موتورپایش خیلی کار کرد و یه تغییر اساسی ایجاد کرد که الانم بازیش فوق العاده شده. به نظر من کنامی باید از اول شروع کنه و یه جور مثل این میمونه که pes یه ساختمانی هست که کج شده و هرچی طبقه اضافه کنی کج تر میشه و تنها راهش اینه بکوبی از اول بسازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or