Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم شما چجوری از وسط زمین گل میزنید من هرچی تلاش میکنم چیزی پیدا نمی کنم...!

منظورت از گیم پلی چی بود..؟!!! یعنی گیم پلی PES ضعیفه..!!!:eek: 99درصد کسانی که PES میخرند بخاطر گیم پلی بازی هست .. بعد شما میایی میگی.....!!!!:eek:

بعد هم نسخه جدید (PES 09) بسیار کامل شده و دوستانی هم که دمو رو گرفتند راضی هستند..؟

من همیشه میگم کسانی که دنبال گرافیک و منو های زیبا و ... هستند میرن FIFA میخرند...

کلا تازه واردها .............................................. :laughing:

از وسط زمین گل زدن در هر دو گیم FIFA & PES وجود دارد و خود من هم این راه را بلدم.در ضمن این کار باگ نیست و خود سازنده بازی این امکان را بوجود آورده.
البته این کار بسیار سخته( به خصوص در لایو )

راستشو بخواهاهین PES خیلی بوقه:دی
از وسط زمین میشه گل زد دیگه ضربه ازادش وگیم پلی و .......

درکل FIFA :دی
نظر هر کس قابل احترامه و محترم
ولی آدم باید همیشه حرف حق را بزنه
درسته داوری توی PES خیلی باگ داره و همش دچار اشتباه توی خطاها، نشون دادن کارت و مهمتر از همه افساید میکنن
ولی کجا از وسط زمین میشه گل زد؟من که هر چی تلاش کردم نشد
خداییش از بازی PES من شبیه سازی ضربه های کاشته واقعی و طبیعی تر ندیدم

پ.ن: اون فوتبال گذارشی تو سگا بود که میشد از وسط زمین گل زد
پ.ن2: تاپیک فیفا یه 2 تا کوچه پایینتره

نوید جان میشه گل زد چون خودم با کریس رونالدو گل زدم تو مستر لیگ البته یه ذره توپ از قوس دایره وسط زمین جلو تر بود
اصلا هم باگه نیست و چیزی هست که تو فوتبال واقعی هم میشه اتفاق بیافته
لازم نیست هرکس در مورد چیزی که ازش اطلاع نداره اظهار نظر کنه

درسته داوری توی PES خیلی باگ داره و همش دچار اشتباه توی خطاها، نشون دادن کارت و مهمتر از همه افساید میکنن
من به داوری یکی از ویژگیهاش میگم ! بازی را واقعی تر میکنه مکس کردن تو افساید یعنی داره با داورد تماس میگیره و داور اشتباه میکنه خطا میگیره همه این ها بازی را جذاب میکنه !:d
من یک بار توی ps1 با برادرم نمیئونم الون چند بود بازی میکردیم یهو با برزیل با روبرتوکارولس یه حمله کرد از سمت چپ داخل شد تپو از اون طرف گل اومد داخل گل یعنی تور را سوراخ کرد و باختم! و یک بارم دشاتیم 98 میزیدم الون 3 توپ ترکید !:d

نوید جان میشه گل زد چون خودم با کریس رونالدو گل زدم تو مستر لیگ البته یه ذره توپ از قوس دایره وسط زمین جلو تر بود

من نگفتم از وسط زمین گل زدن باگ هستش
میشه از وسط زمین گل زد ولی نه به این آسونی که دوستمون گفت ( بوق بودن بازیکنین و بازی) یعنی مدام میشه از وسط زمین توی گل زد

نظر هر کس قابل احترامه و محترم
ولی آدم باید همیشه حرف حق را بزنه
ولی کجا از وسط زمین میشه گل زد؟من که هر چی تلاش کردم نشد
خداییش از بازی PES من شبیه سازی ضربه های کاشته واقعی و طبیعی تر ندیدم

پ.ن: اون فوتبال گذارشی تو سگا بود که میشد از وسط زمین گل زد
پ.ن2: تاپیک فیفا یه 2 تا کوچه پایینتره

از وسط زمین گل زدن در هر دو گیم FIFA & PES وجود دارد و خود من هم این راه را بلدم.در ضمن این کار باگ نیست و خود سازنده بازی این امکان را بوجود آورده.
البته این کار بسیار سخته( به خصوص در لایو )

تو PES2008 یه اچیومنت داره که اگر بتونی از داخل زمین خودت به حریف گل بزنی آزاد میشه
من این اچیومنت رو که گرفتم اینو فهمیدم و تقریبا شانسی هم بود

دوستان به نظر من بیایم راجع به نکات و مواردی که قبلا ضعف داشت و الان بهتر شده
البته با توجه به نسخه دمو با هم بحث کنیم و از این حرفا ... دست برداریم

Last edited by a moderator:
لازم نیست هرکس در مورد چیزی که ازش اطلاع نداره اظهار نظر کنه

من فیفا رو بازی کردم و میدونم چه هست ..:laughing:

شما خودت یک آدم تازه وارد رو بیار و FIFA و بعد PES رو براش بگذار بعد میبینی کدوم رو انتخاب میکنند ..:-"

من خودم چند بار امتحان کردم..:biggrin1:

چون کسایی که تازه این باز ها رو میبیند بیشتر روی محیط واقعیتر یا گرافیک یا جذابیتهای گرافیکی توجه میکنند و هیچ وقت نمیان ببینند گیم پلی و ... چه میگند ..!!! چون زیاد سر درنمیارن..

کلا همه ما اینطوری هستیم .. و اول جلو چشمون رو نگاه میکنیم و بد به اصل میرسیم..

ولی خوب کسانی که از قدیم بازی کردند و حالا به فیفا رسیدند قضیشون فرق میکنه و ما هم فقط به اون ها جسارت کردیم..:(

من فیفا رو بازی کردم و میدونم چه هست ..:laughing:

شما خودت یک آدم تازه وارد رو بیار و FIFA و بعد PES رو براش بگذار بعد میبینی کدوم رو انتخاب میکنند ..:-"

من خودم چند بار امتحان کردم..:biggrin1:

چون کسایی که تازه این باز ها رو میبیند بیشتر روی محیط واقعیتر یا گرافیک یا جذابیتهای گرافیکی توجه میکنند و هیچ وقت نمیان ببینند گیم پلی و ... چه میگند ..!!! چون زیاد سر درنمیارن..

کلا همه ما اینطوری هستیم .. و اول جلو چشمون رو نگاه میکنیم و بد به اصل میرسیم..

ولی خوب کسانی که از قدیم بازی کردند و حالا به فیفا رسیدند قضیشون فرق میکنه و ما هم فقط به اون ها جسارت کردیم..:(
دوست من مطمئن باش فیفا چه در گیم پلی چه در گرافیک الان یه سروگردن جلوتره مخصوصا با اون افتضاح ساله پیش پرو و اون پیشرفت قابل توجه فیفا.
درسته که پرو از اولش قابل قیاس با فیفا نبوده ولی از ساله پیش که فیفا به طور کامل انجینش رو عوض کرد و پرو فقط تکرار مکررات فاصله ی پرو با فیفا رو نه تنها از بین برد بلکه این فاصله انقدر زیاد شده که حالا پرو باید دنباله فیفا بدوه..
البته پرو در این نسخش یه کارایی کرده که جایه امیدواریه ولی تا انجینه بازی رو از نو نسازه خیلی نمیشه امیدوار بود.
من و خیلی از دوستانی که طرفه فیفا رو میگیریم پروباز بودیم ولی حقیقت رو نمیشه انکار کرد و باید طرفداره بازیه پیشرفته تر و زیباتر بود و بدون تعصب به این قضیه نگاه کرد.
البته باید گفت که گیم پلی افسانه ایه پرو داره به فیفا راه پیدا میکنه(سرعت بهتر گردش توپ روی زمین راه رفتن روی زمین و فیزیک بهتره توپ در بازی)
و تاسف پروبازها اینه که چرا پرو با اون رونده رو به پیشرفتش به اینجا رسید.
امیدوارم این نسخه پرو واقعا زیبا باشه و در نسخه بعد با یک فوتبالی با انجین جدید و نسل جدید مواجه شویم:love:

امیدوارم یه تغییراتی در درجه سختی ایجاد کنند و هوش مصنوعی رو بهتر کنند.چون من همشون برام آسون بود.نمی خوام از خودم تعریف کنم آخه نسخه های قبلی اینطور نبودن.
یه چیزی رو دقت کردین؟روح pes یا همون eleven از زمان ps1 تا الان تغییر نکرده و ساختار کلیش همونه.من خودم دیدم کسی رو که زمان ps1 الون می زده و بعد از یکی دو بازی کاملا با گیم پلی الون این نسل عادت کرده.

دوست من مطمئن باش فیفا چه در گیم پلی چه در گرافیک الان یه سروگردن جلوتره مخصوصا با اون افتضاح ساله پیش پرو و اون پیشرفت قابل توجه فیفا.
درسته که پرو از اولش قابل قیاس با فیفا نبوده ولی از ساله پیش که فیفا به طور کامل انجینش رو عوض کرد و پرو فقط تکرار مکررات فاصله ی پرو با فیفا رو نه تنها از بین برد بلکه این فاصله انقدر زیاد شده که حالا پرو باید دنباله فیفا بدوه..
البته پرو در این نسخش یه کارایی کرده که جایه امیدواریه ولی تا انجینه بازی رو از نو نسازه خیلی نمیشه امیدوار بود.
من و خیلی از دوستانی که طرفه فیفا رو میگیریم پروباز بودیم ولی حقیقت رو نمیشه انکار کرد و باید طرفداره بازیه پیشرفته تر و زیباتر بود و بدون تعصب به این قضیه نگاه کرد.
البته باید گفت که گیم پلی افسانه ایه پرو داره به فیفا راه پیدا میکنه(سرعت بهتر گردش توپ روی زمین راه رفتن روی زمین و فیزیک بهتره توپ در بازی)
و تاسف پروبازها اینه که چرا پرو با اون رونده رو به پیشرفتش به اینجا رسید.
امیدوارم این نسخه پرو واقعا زیبا باشه و در نسخه بعد با یک فوتبالی با انجین جدید و نسل جدید مواجه شویم:love:
دوست عزیز خواهش میکنم دست از این مقایسه هایه بیفایده بردارید
امیدوارم یه تغییراتی در درجه سختی ایجاد کنند و هوش مصنوعی رو بهتر کنند.چون من همشون برام آسون بود.نمی خوام از خودم تعریف کنم آخه نسخه های قبلی اینطور نبودن.
یه چیزی رو دقت کردین؟روح pes یا همون eleven از زمان ps1 تا الان تغییر نکرده و ساختار کلیش همونه.من خودم دیدم کسی رو که زمان ps1 الون می زده و بعد از یکی دو بازی کاملا با گیم پلی الون این نسل عادت کرده.

درست میگی
برایه منم همینطور شده بود
ولی دموی این شماره رو که بازی کردم احساس کردم یه جورایی شده رو تاپ پلیر که بازی میکنی به سختی میتونی توپ رو تو نیمه زمین حریف نگه داری و دیگه نمیشه اونجوری مانور داد
البته این نسخه دمو هست و 5 دقیقه بیشتر فرصت نداری و ممکن هم هست بهش عادت کنیم آسونتر بشه
ولی در کل سخت تر شده و شما اصلا نمیتونی با یه بازیکن یه مسافت طولانی رو با توپ بدوی
احساس میکنم خیلی بهتر و فوتبال تر از نسخه هایه قبلی شده

دوستان به نظر من بیایم راجع به نکات و مواردی که قبلا ضعف داشت و الان بهتر شده
البته با توجه به نسخه دمو با هم بحث کنیم و از این حرفا ... دست برداریم
منم موافقم.اما یه مشکلی هست که من نسخه دمو رو ندارم:biggrin1: پس خودت زحمت بکش و همه نکات رو بگو تا ما هم استفاده کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or