خو پس واس چي اسم بازي رو عوض كردن , خو همون با اسم PES 2008 بدن بيرون ديگهاخه همش كه گرافيك نيستش كه ؛شايد در بخش آنلاين يه تغييرات اساسي داده يا شايد....... گيم پلي....البته گرافيك كه پيش رفت خوبي داشته و اگر به نور پردازي و ... دقت كنيد متوجه ميشيد.
ولي چيزي كه مهم اين كه با اين حال كه به نظرم گرافيكش يك كم بهتر از اين گندي كه روي 2008 بالا آورد بهتره ولي ترجيه ميدم FIFA بخرم چون ديگه همين PES 2008 هست! PES 08 - 2 رو چرا بايد بخرم؟

.)
باید قبول کرد زحمتی که کونامی برای mg,sh میکشه اصلا برای پرو اینکارو انجام نمیده..اخه همش كه گرافيك نيستش كه ؛شايد در بخش آنلاين يه تغييرات اساسي داده يا شايد....... گيم پلي....
مابايد قوي باشيم و به خودمون اميدواري بديم كه ......:laughing::laughing:
به نظرمن از روي عكس نميشه قضاوت كرد ولي اگه همين عكس هاي نهايي بازي باشه بايد گفت كه كونامي از روي دل سيري كار كرده (البته گفتم اگه.....)
"گفته :بچه ها حالا كه دور هميم!!! بياين يه 2009 رو هم بديم بيرون :cheesygri
پ.ن:جون جدتون دوباره بحث گيم پلي رو نكشين وسط كه "دعوا ميشه وا"![]()

آخه وحيد جان يك بازي فوتبال وقتي نميتونه گرافيكش رو برسونه به اين نسل چطور ميشه ازش انتظار گيم پلي و... بهتري داشت؟اخه همش كه گرافيك نيستش كه ؛شايد در بخش آنلاين يه تغييرات اساسي داده يا شايد....... گيم پلي....
مابايد قوي باشيم و به خودمون اميدواري بديم كه ......:laughing::laughing:
به نظرمن از روي عكس نميشه قضاوت كرد ولي اگه همين عكس هاي نهايي بازي باشه بايد گفت كه كونامي از روي دل سيري كار كرده (البته گفتم اگه.....)
"گفته :بچه ها حالا كه دور هميم!!! بياين يه 2009 رو هم بديم بيرون :cheesygri
پ.ن:جون جدتون دوباره بحث گيم پلي رو نكشين وسط كه "دعوا ميشه وا"![]()
خوب میثم جان باید عرض کنم خدمتت که ستاره ها باید 8 تا باشه نه 9 تا حالا چرا؟ چون این 8ـــمین نسخه از PES و اون ستاره ها هم به همین دلیل گذاشته شده و قرار نیست که چون اسم این شماره PES 2009ــــه 9 تا ستاره اونجا گذاشته بشهاين عكسا هرچي هست يك چيزيش ميلنگه آخه اون ستاره ها 8 تاس نه 9 تا ...
شما MGS و SH رو با PES مقایسه میکنی و انتظار داری اون جوری بهش برسن ؟!باید قبول کرد زحمتی که کونامی برای mg,sh میکشه اصلا برای پرو اینکارو انجام نمیده..
اگر به اندازه متال وقت و هزینه کنه همث چی درست میشه اما مشکل همون نداشتن رقیبه که کونامی هم خوب داره حال میکنه![]()
خب بنظر میرسه دوباره PES گوی سبقت رو از فیفا ربوده.فکر کنم با اون کاری که EA کرده و میخواد فوتبال با موس بده بیرون فروش PES بیشترم بشه.