Pro Evolution Soccer 2009

• Thread starter Thread starter tourk
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

tourk

کاربر سایت
سلام دوستان
اینم تصاویر جدید از بازی PES 2009 ببینید:arrowd:
pro-evolution-soccer-2009-20080806034622894_640w.jpg
pro-evolution-soccer-2009-20080806034626753_640w.jpg
pro-evolution-soccer-2009-20080806034630956_640w.jpg
pro-evolution-soccer-2009-20080806034634972_640w.jpg
pro-evolution-soccer-2009-20080806034638753_640w.jpg
first-pes-2009-screens-20080623031500958_640w.jpg
موفق باشید.....

Last edited by a moderator:
البته گرافيك كه پيش رفت خوبي داشته و اگر به نور پردازي و ... دقت كنيد متوجه ميشيد.
ولي چيزي كه مهم اين كه با اين حال كه به نظرم گرافيكش يك كم بهتر از اين گندي كه روي 2008 بالا آورد بهتره ولي ترجيه ميدم FIFA بخرم چون ديگه همين PES 2008 هست! PES 08 - 2 رو چرا بايد بخرم؟

البته گرافيك كه پيش رفت خوبي داشته و اگر به نور پردازي و ... دقت كنيد متوجه ميشيد.
ولي چيزي كه مهم اين كه با اين حال كه به نظرم گرافيكش يك كم بهتر از اين گندي كه روي 2008 بالا آورد بهتره ولي ترجيه ميدم FIFA بخرم چون ديگه همين PES 2008 هست! PES 08 - 2 رو چرا بايد بخرم؟
اخه همش كه گرافيك نيستش كه ؛شايد در بخش آنلاين يه تغييرات اساسي داده يا شايد....... گيم پلي....
مابايد قوي باشيم و به خودمون اميدواري بديم كه ......:laughing::laughing:;)
به نظرمن از روي عكس نميشه قضاوت كرد ولي اگه همين عكس هاي نهايي بازي باشه بايد گفت كه كونامي از روي دل سيري كار كرده (البته گفتم اگه....:mad:.)
"گفته :بچه ها حالا كه دور هميم!!! بياين يه 2009 رو هم بديم بيرون :cheesygri

پ.ن:جون جدتون دوباره بحث گيم پلي رو نكشين وسط كه "دعوا ميشه وا" ;)

اخه همش كه گرافيك نيستش كه ؛شايد در بخش آنلاين يه تغييرات اساسي داده يا شايد....... گيم پلي....
به نظرمن از روي عكس نميشه قضاوت كرد ولي اگه همين عكس هاي نهايي بازي باشه بايد گفت كه كونامي از روي دل سيري كار كرده (البته گفتم اگه....:mad:.)

باید قبول کرد زحمتی که کونامی برای mg,sh میکشه اصلا برای پرو اینکارو انجام نمیده..
اگر به اندازه متال وقت و هزینه کنه همث چی درست میشه اما مشکل همون نداشتن رقیبه که کونامی هم خوب داره حال میکنه:((

اين عكسا هرچي هست يك چيزيش ميلنگه آخه اون ستاره ها 8 تاس نه 9 تا ...
بعدش هم بحث Fanboy بازي در نياريد. ولي من نميفهمم چرا هي ميگيد PES رقيب نداره!؟ FIFA اينجا چيكاره بيده؟

آخه وحيد جان يك بازي فوتبال وقتي نميتونه گرافيكش رو برسونه به اين نسل چطور ميشه ازش انتظار گيم پلي و... بهتري داشت؟

اين عكسا هرچي هست يك چيزيش ميلنگه آخه اون ستاره ها 8 تاس نه 9 تا ...
خوب میثم جان باید عرض کنم خدمتت که ستاره ها باید 8 تا باشه نه 9 تا حالا چرا؟ چون این 8ـــمین نسخه از PES و اون ستاره ها هم به همین دلیل گذاشته شده و قرار نیست که چون اسم این شماره PES 2009ــــه 9 تا ستاره اونجا گذاشته بشه

باید قبول کرد زحمتی که کونامی برای mg,sh میکشه اصلا برای پرو اینکارو انجام نمیده..
اگر به اندازه متال وقت و هزینه کنه همث چی درست میشه اما مشکل همون نداشتن رقیبه که کونامی هم خوب داره حال میکنه:((
شما MGS و SH رو با PES مقایسه میکنی و انتظار داری اون جوری بهش برسن ؟!
=====================
من خودم یکی از طرفدارای سرسخت PES هستم و اصلا رقیبش رو قبول ندارم و.لی خداییش بازی به نظر من یکم نوآوری بیشتری میخواد .... هرسال دارن تقریبا همون نسخه ی قبل رو تکرار میکنند .... اه ... .

دیگه دوستان دارن شدید تو سر این بازی میزنن!!به نظر من 2008 هم خوب بود فقط چندتا مشکل داشتش که باعث میشد بازی خیلی اسان بشه!!
البته شما بازی فوتبال را نباید به صورت یک نواخت بازی کنید یعنی سعی کنید گلها و حرکات تکراری و یکنواخت انجام ندید چون باعث میشه زیاد از بازی لذت نبرید!!
واقعا تعجب داره دوستان میگن با PES 4 هیچ فرقی نداره:confused:شما این عکس از کریس رونالدو ببینید بعد بگید فرقی داره یا نه چون عکس زیباست
pic2.jpg

این بازی جوری که یه طرف مخالف میشن ویه طرف موافق.(من طرف دومم)
توی بازی باید بطونی از فوتبال لذت ببری که به نظر من توی این بازی میشه این کارو کرد(جون ندی یه گل بزنی)
من چون فقط PC دارم هیچ وقت دوباره یه اشتباهو نمیکنم و اون یکی فوتبالرو نمیگیرم(گفتم رو PC جنجال نکنین)

خب بنظر میرسه دوباره PES گوی سبقت رو از فیفا ربوده.فکر کنم با اون کاری که EA کرده و میخواد فوتبال با موس بده بیرون فروش PES بیشترم بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or