Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام
اقا من مانیتورم CRT هست
رفرش ریت تو بازی رو 60 هست تو آپشن هم که تنظیمات نداره البته این بازی تنها نیست من با خیلی بازیا همین مورد رو دارم
چشم آدمو له میکنه کسی راه حلی داره؟

تو اپشن بازی تنظیمات نداره ولی در کل جاییرو دارهبراتنظیمات گرافیک
خواستی بگو تا راهنمایی بشی

برو تو فولدر لانچر تو بازی .یه فایل به همین نام هست اونجا تنظیمات رو تغییر بده.

به به به این میگن راهنمایی کیف کردم :baby:
من میگم مانیتورم CRT هست و Refresh Rate بازی رو 60 هست تصویر بد فرم میلرزه که کورت میکنه
بعد ایشون میاد به ما میگه برو تو تنضیمات بازی اونجا درستش کنه خودت برو ببین یه همچی چیزی میبینی :dozing:

تو اپشن بازی تنظیمات نداره ولی در کل جاییرو داره برا تنظیمات گرافیک
خواستی بگو تا راهنمایی بشی
خو بگو تا راهنمایی شم:biggrin1:
برو تو فولدر لانچر تو بازی .یه فایل به همین نام هست اونجا تنظیمات رو تغییر بده.
به به به این میگن راهنمایی کیف کردم :baby:
من میگم مانیتورم CRT هست و Refresh Rate بازی رو 60 هست تصویر بد فرم میلرزه که کورت میکنه
بعد ایشون میاد به ما میگه برو تو تنضیمات بازی اونجا درستش کنه خودت برو ببین یه همچی چیزی میبینی :dozing:
دوست عزیز qqqqq کاملاً درست راهتمایی کردن ( با توجه به چیزی که شما درخواست کردی. ) پس لطفاً درست بر خورد کن...
منم مانیتورم CRT هست ولی مشکلتو ندارم...
برو تویه تنظیمات گرافیکی که دوستان اشاره کردن اگر Vertical Sync تیک داشت ، تیکشو وردار...

سلام :

اونجا که مادر، دختره رو تبدیل به چند تا میکنه چه باید کرد . هر چی میزنم بازم یه جا دیگه ظاهر میشوند و 3 تاشون هی از این ور به اونور میرن . دیگه سرم گیج رفت :cheesygri

سلام :

اونجا که مادر، دختره رو تبدیل به چند تا میکنه چه باید کرد . هر چی میزنم بازم یه جا دیگه ظاهر میشوند و 3 تاشون هی از این ور به اونور میرن . دیگه سرم گیج رفت

من كه بازي رو نگرفتم ميدونم! ظاهرا بايد بپري پايين تا اصليه بياد نجاتت بده!:biggrin1:

سلام
آقا من جای اون غول یخی شکل که حتما باید از بالای سرش بهش حمله کرد گیر کردم
فکر کنم چهارمین غول از اول بازی باشه....
هر چی میزنم حتی یه ذره هم از خونش کم نمیشه

سلام
بهزاد جان برای از بین بردن اون غولی که میگی:
شما باید ببریش به کناری ترین نقطه ای که داری میجنگی و اونجا همراه با کلیک چپ که شمشیر میزنه E رو هم برنی و همراه با الیکا پرتش کنید داخل گدازه ها;)
یا علی مدد

درود دوستان
اول از همه ورود خودم به این انجمن به همتون تبریک میگم:laughing:
ببخشید من یه سوالی دارم ؟
چرا گرافیک پرنس اینقدر اشغاله ؟
انگار کاغذیه ! کارتونیه ! ضایست ! افتضاحه ! حالم به هم خورد !
دوستم گرفته بود زنگ زد گفت بیا ببین کارت من چش شده این طور نشون میده رفتم گفتم پسر این بازی این طوریه به خدا حالم به هم خورد ! صد رحمت به گرافیک میکرو با ماریو ! حال میکردی . اگرم 2 بعدی بود باز قشنگ بود . یک ادم کاغذی ساختم با فتوشاپ هم چند تا عکس ساختم گذاشتن بک گراند .
داشتم اونجا به پدر و مارد یوبی سافت فوش میدادم .
پرنس 3 یادتونه ؟
معرکه بود
زیباترین بازی که تو عمرم انجام دادم پرنس 3 بود هنوزم تو کفشم 20 با تا اخر رفتمش
نه به AS نه به این کارتون:evil::sick::sick::sick:

درود دوستان
اول از همه ورود خودم به این انجمن به همتون تبریک میگم:laughing:
ببخشید من یه سوالی دارم ؟
چرا گرافیک پرنس اینقدر اشغاله ؟
انگار کاغذیه ! کارتونیه ! ضایست ! افتضاحه ! حالم به هم خورد !
دوستم گرفته بود زنگ زد گفت بیا ببین کارت من چش شده این طور نشون میده رفتم گفتم پسر این بازی این طوریه به خدا حالم به هم خورد ! صد رحمت به گرافیک میکرو با ماریو ! حال میکردی . اگرم 2 بعدی بود باز قشنگ بود . یک ادم کاغذی ساختم با فتوشاپ هم چند تا عکس ساختم گذاشتن بک گراند .
داشتم اونجا به پدر و مارد یوبی سافت فوش میدادم .
پرنس 3 یادتونه ؟
معرکه بود
زیباترین بازی که تو عمرم انجام دادم پرنس 3 بود هنوزم تو کفشم 20 با تا اخر رفتمش
نه به AS نه به این کارتون:evil::sick::sick::sick:

نظر من و بخوای میگم خیلی هم زیبا هستش . با وجود همین گرافیک به قول خودت کاغذی اما من که دارم لذت میبرم . مگه باید همه بازیها گرافیک خفن باشن اگه گرافیک اینجوری باشه ایرادی در بازی نباشه خیلی هم عالیه

نمیدونم دوستان تا حالا به این موضوع اشاره کردن یا نه ولی اگه متوجه شده باشید طوی بازی ایلیکا فارسی حرف میزنه ( وقتی میخواد راه رو نشون بده میگه (( راهنمایی ام کن )) یا میگه (( راه را نشان بده)) )کلا با لهجه با حالی میگه ولی همین کار خودش نشون دهنده اینه که یوبیسافت فهمیده زبون ایرانی با عربی فرق داره :blushing::love::biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or