Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام سلام سلام
دقیقا مثل این میمونه که تیم Hitman یک بازی دیگه هم بسازند که شخصیتش کچل باشه×!!!
از هیچ لحاظ دیگه این ها شبیه نیستند
پس حرمت پرنس رو پایین نیارید چون ممکن هست بازی به قشنگی تریلر ها نباشه و در هر حال اگه پرنس بود اسمش Assassin's Creed نبود×!!!
ممکن هست این بازی هم یک بازی فوق العاده محبوب بشه و طرفداران پرنس رو اندکی ارضا کنه (اونم به خاطر نو آوری هاش و سبک و شمای شبیه به پرنسش) اما برای پرنس جدید خیلی زود هست;)

نه نمی تونه هیچ شباهتی به این بازی داشته باشه...چرا که تقلید از سبکی که قبلا خودش خلق شده باعث شکست پروژه اون بازی میشه
پس اصلا نمیشه انتظار داشت که حتی 1 درصد هم شبیه بازی پرنس باشه.....چرا که عاقلانه هم همین خواهد بود

نوشته شده توسط behzadr:
خوب هر گردی که گردو نیست!!!!
این بازی هم کاملا داستانی مستقل و جدا از شاهزاده پارسی داره و اصلا هم نمی شه به هم ربطش داد .......حالا هم فکر میکنم برای اینکه داستان و جریان این بازی جدید هم به نظر بازی بازها تکراری نیاد کاملا متفاوت با بازی شاهزاده هست....پس بهتره اصلا منتظر ظهور نشانه هایی از شاهزاده نباشیم

درست اصلا نميشه هيچ ربطي به بازي پرينس داد ولي به قول رهام ميتونه مارو ارضا کنه فقط خدا کنه شخصيتش عرب نباشه چون من از اين اعراب جاهل بدم مياد

درست اصلا نميشه هيچ ربطي به بازي پرينس داد ولي به قول رهام ميتونه مارو ارضا کنه فقط خدا کنه شخصيتش عرب نباشه چون من از اين اعراب جاهل بدم مياد
خوب الان یکی می اد و می گه نژاد پرستید.....
ببینم این بازی مگه کی قراره بیاد؟

به نظر من که خیلی اشتباه که او نبازی رو با شاهزاده پارسا مقایسه کنیم
من یک چیز جالب پیدا کردم نمی دونم تو یکی از دمو های پرنس که تو قسمت 3 بازی تو گالری بود الان یادم نیست دقیقا کجاش بود
که پرنس درحال دویدن هست درست مثل ترایلر اول شاهزاده پارسا 1 ولی یک تغییر هست همین طور که میدونید قیافه شاهزاده پارسا 1 با 3 خیلی فاصله هست و خود سازندگاه هم این رو می دونن پس اگر بخوان ترایلر از یک رو نمایش بدن با همون شکل شمایل که شاهزاده در نسخه اول داشت نمایش میدادن ولی حالا این دو تصویر رو تماشا کنید:

این عکس اولی هست که از همون ترایلر براتو نمایش میدم
قیافه پرنس رو نگاه کنید دقیقا قیافه پرنس 3 هست نه 1 اما حالا یک عکس دیگه از همان ترایلر

مشاهده میکنید دقیقه صورت شاهزاده هیچ بویی از شماره 1 بازی نبورده در صورتی که تمام ریخت شمایل دمو مانند دموی اول شاهزاده پارسا 1 هست حالا مقایسه
من دوتا عکس از شاهزاده 2 و شاهزاده 3 که نمایانگر چهره ان ها هست قرار میدم و قضاوت رو به شما میسپارم تا بگید این تصویر به کدوم یک شبیه تر است
شاهزاده پارسا 2:

حالا یک عکس از
شاهزاده پارسا 3:

بهتون بگم من می تونستم عکسای بهتری از بازی گیر بیارم ولی چون فعلا شاهزاده 3 رو روی دستگام ندارم و می خواستم عکس هایی باشه که از توی خود بازی هست این عکس رو قرار میدم
نظر خودم رو هم بگم:
به نظر من اون عکس سریع بعد شاهزاده هست و خیلی هم بیشتر به شاهزاده پارسا 3 میخوره تا 2 و هیچ شباهتی هم به 1 این بازی نداره
ممنون میشم دراین باره شما هم یک نظر بدید شاید من اشتباه میکنم;)

ببینید. شخصیت بازی "پرنس" رو تیم سازنده POP میسازن. پس میتونن هرشکلی که عشقشون کشید درش بیارن. کسی هم نمیتونه چیزی بهشون بگه !
میتونن مثلا بجای پرنس در POP4 (که قرار نیست بیاد!!!) شخصیت بازی Buger Man (شما نمیشناسینش ... ) رو بذارن ;) و کسی هم حق نداره بگه چرا !

دقیقا بهزاد جان من میگم چرا تغییر کرده این یک دمو تبلیغاتی نبوده یا یک دموی طنز و البته اگر اشتباه نکنم تو بخش پرنس 3 هم بود
اگر اشتباه نکنم
و اقا شایان فکر میکنم این حرفی که شما میزنید و میگید ما حق نداریم یک حرف واقعا مزخرفی هست چون اگر سازندگان می خواستن بگن ما حق نداریم درباره ی بازی چیزی بگیم انجمنی رو در این باره درست نمیکردن که نظر دوستاران پارسی زبان و دیگر کشور هارو بشنون

میتونن مثلا بجای پرنس در POP4 (که قرار نیست بیاد!!!) شخصیت بازی Buger Man (شما نمیشناسینش ... ) رو بذارن و کسی هم حق نداره بگه چرا !
این دیگه از اون حرف ها بود:eek:
مثلا بیان توی بازی متال گیر به جای اسنک شخصیت ماریو رو بذارن....یعنی اون موقع هیچکی نمی تونه چیزی بگه
مگه به غیر بازی باز ها کسی دیگه ای می تونه مشتری و نظر دهنده نهایی بازی ها باشه

این دیگه از اون حرف ها بود
مثلا بیان توی بازی متال گیر به جای اسنک شخصیت ماریو رو بذارن....یعنی اون موقع هیچکی نمی تونه چیزی بگه
مگه به غیر بازی باز ها کسی دیگه ای می تونه مشتری و نظر دهنده نهایی بازی ها باشه
خب من منظورم این بود که اونا میتونن قیافه پرنس رو هرچقدر که بخوان عوض کنن !
یعنی قیافه پرنس رو عوض کردن! شخصیتشو که عوض نکردن.
میثم تو یه مدت گیر داده بودی به دماغ پرنس ! حالا هم که ...
اصلا این بحث چه فایده ای داره؟ ;) بیخیال

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or