به نظر من که خیلی اشتباه که او نبازی رو با شاهزاده پارسا مقایسه کنیم
من یک چیز جالب پیدا کردم نمی دونم تو یکی از دمو های پرنس که تو قسمت 3 بازی تو گالری بود الان یادم نیست دقیقا کجاش بود
که پرنس درحال دویدن هست درست مثل ترایلر اول شاهزاده پارسا 1 ولی یک تغییر هست همین طور که میدونید قیافه شاهزاده پارسا 1 با 3 خیلی فاصله هست و خود سازندگاه هم این رو می دونن پس اگر بخوان ترایلر از یک رو نمایش بدن با همون شکل شمایل که شاهزاده در نسخه اول داشت نمایش میدادن ولی حالا این دو تصویر رو تماشا کنید:

این عکس اولی هست که از همون ترایلر براتو نمایش میدم
قیافه پرنس رو نگاه کنید دقیقا قیافه پرنس 3 هست نه 1 اما حالا یک عکس دیگه از همان ترایلر

مشاهده میکنید دقیقه صورت شاهزاده هیچ بویی از شماره 1 بازی نبورده در صورتی که تمام ریخت شمایل دمو مانند دموی اول شاهزاده پارسا 1 هست حالا مقایسه
من دوتا عکس از شاهزاده 2 و شاهزاده 3 که نمایانگر چهره ان ها هست قرار میدم و قضاوت رو به شما میسپارم تا بگید این تصویر به کدوم یک شبیه تر است
شاهزاده پارسا 2:

حالا یک عکس از
شاهزاده پارسا 3:

بهتون بگم من می تونستم عکسای بهتری از بازی گیر بیارم ولی چون فعلا شاهزاده 3 رو روی دستگام ندارم و می خواستم عکس هایی باشه که از توی خود بازی هست این عکس رو قرار میدم
نظر خودم رو هم بگم:
به نظر من اون عکس سریع بعد شاهزاده هست و خیلی هم بیشتر به شاهزاده پارسا 3 میخوره تا 2 و هیچ شباهتی هم به 1 این بازی نداره
ممنون میشم دراین باره شما هم یک نظر بدید شاید من اشتباه میکنم