نوشته شده توسط behzadr:یه نکته رو بگم در نسخه 2 اصلا خبری از فرح نبود
در نسخه 3 مدال رو همون طوری که دیدید پرنس به درون آب انداخت تا همه چیز رو فراموش کنه
به شرط اینکه تاپیک رو منحرف نکنید.....
استدلال عجيب جالبي است ولي بحث خيلي پيچيده شد ولي بهتره تمام بحثها جواب منطقي داشته باشه بس بهتره به ترتيب جلو بريم اونم از نسخه يک اميدوارم همتون هم عقيده باشيدنوشته شده توسط SHvIRUS:سلام
خوشحالم میبینم که این تاپیک بعد چند وقت یه تغییر اساسی کرد ! :cheesygri
ببینید. درنسخه یک وقتی فرح خنجر پرنس رو دزدید گردنبندش رو هم برای پرنس گذاشت. نه برای اینکه یه وقت Infect نشه !
مثلا میخواست بگه که من خنجرو برداشتم.
همین یه تیکه بازی باعث شد تا شما فکر کنید اون گردنبند خیلی مهم بوده ! یا اینکه باعث میشده تا هرکس اون رو داشته باشه Infect نشه !
درصورتی که نه خنجر باعث Infect نشدن پرنس هست. نه گردنبند باعث Infect شدن فرح !
اون مدال پرنس هم در نسخه دوی بازی گردنبند فرح نیست. چون درنسخه یک پرنس زمانو برگردوند به بجایی که هنوز گردنبند رو از فرح نگرفته بود !
اون مدال وقتی پرنس با Sand Creatur ها روبرو میشه. تبدیل میشه به طلسم The Amullet ...
و سازندگان بازی فقط میخواستن یه وسیله باشه که پرنس بتونه توسطش زمانو انگولک کنه !
دریکی از تریلر های بازی به نام PoP Hestory میگه که Prince Created The Dahaka by Rewinding The time شاهزاده با دستکاری زمان داهاکا را آفرید !
و نظر راوی اون تریلر دقیقا مثل نظر منه. شاهزاده در نسخه دو به نظر من در وجودش مبارزه میکرده با توجه به اسمش Warrior Within
او در توهم و خیال و رویا شخصیتی رو خلق میکنه که خود مرگشه ! این شخصیت انقدر در درون پرنس رشد میکنه تا وجود فیزیکی پیدا کنه.
جزیره زمان رو هم نمیشه باور کرد که واقعا وجود داشته باشه !
چطور ممکنه که پرنس بیهوش در اقیانوسی طوفانی زیر آب غرق بشه ! اما توی یک جزیره که اصلا وجود خارجی نمیتونه داشته باشه بهوش بیاد !
...
من چیزی نمیتونم بگم دیگه. یا داستان بازی یه چیزی تو این مایه ها بوده یا اینکه سازندگان بازی یه کم ... :exclaim:
:cheesygri
به نظر من هیچ اتصالی از نسخه یک به دو وجود ندارد !شما منظور منو متوجه نشديد ببين منظور اتصال نسخه يک بازي با دو چند چيز اين کارو ميکرد صحبتهاي پيرمرد -مداليون فرح که در نسخه يک بود-وشنهاي زمان
اتفاقا هدف من و بقیه از گمراهی دراوردن پرنس باز هایی است که داستانو به غلط متوجه شده اند.بعد هم خواهشا بیراه نرید که داستانی تخیلی سر هم کنید
این مدال یک مدال معمولیه. که وقتی پرنس با کشتی Monster ها روبرو میشه تبدیل به طلسم میشه ...خوب یعنی شما می گید که این مدال از کجاست؟
خوب فکر می کنید وجود این مدال از کجا پیدا شده؟ین مدال یک مدال معمولیه. که وقتی پرنس با کشتی Monster ها روبرو میشه تبدیل به طلسم میشه ...درضمن در دموی اخر بازی (پایان زاغارت!) پرنس مدالشو The Amullet طلسم صدا میزنه !
خب همونطور که گفتم این مدال میتونه یه مدال معمولی باشه که وقتی پرنس با کشتی آنها مواجه شد مدالش درخشید و تبدیل شد به طلسم! یا اینکه سازندگان بازی فقط میخواستن وسیله ای در اختیار پرنس باشه تا بتونه زمان رو به عقب بکشه ! بیشتر از این نه در بازی گفته شده نه در هیچ سایت و ... من هم نمیتونم خالی ببندم یا اینکه از خودم دربیارم !وب فکر می کنید وجود این مدال از کجا پیدا شده؟
در ضمن قبل از اینکه با کشتی به اصطلاح هیولاها مواجه میشه روی سینه پرنس بود
می تونید توی دموی آغازین بازی یعنی صحنه فرار ببینید
من فکر کردم داستان و جریان خاصی پشت این نگاه تیز بینانه هستخب همونطور که گفتم این مدال میتونه یه مدال معمولی باشه که وقتی پرنس با کشتی آنها مواجه شد مدالش درخشید و تبدیل شد به طلسم! یا اینکه سازندگان بازی فقط میخواستن وسیله ای در اختیار پرنس باشه تا بتونه زمان رو به عقب بکشه