Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

نوشته شده توسط behzadr:
یه نکته رو بگم در نسخه 2 اصلا خبری از فرح نبود

در نسخه 3 مدال رو همون طوری که دیدید پرنس به درون آب انداخت تا همه چیز رو فراموش کنه

به شرط اینکه تاپیک رو منحرف نکنید.....

دستت درد نکنه بهزاد جانحداقل بازيهاي پرنس رو من هر کدوم رو ۵و۶باري رفتم اخر شايد شما منظور منو متوجه نشديد ببين منظور اتصال نسخه يک بازي با دو چند چيز اين کارو ميکرد صحبتهاي پيرمرد -مداليون فرح که در نسخه يک بود-وشنهاي زمان

درسته براي اين که تا زندگي جديدي رو شروع کنه

ديگه شرط نداشتيم:cheesygri

سلام
وحید جون یکم بازترش کن......
در مورد شرط هم اگه یه چند صفحه ای برگردی یه بحثی بود سر پست های بیهوده این تاپیک
کمی منحرف شده بود...برای همین هم من یاد آوری کردم

نوشته شده توسط SHvIRUS:
سلام
خوشحالم میبینم که این تاپیک بعد چند وقت یه تغییر اساسی کرد ! :cheesygri

ببینید. درنسخه یک وقتی فرح خنجر پرنس رو دزدید گردنبندش رو هم برای پرنس گذاشت. نه برای اینکه یه وقت Infect نشه !
مثلا میخواست بگه که من خنجرو برداشتم.
همین یه تیکه بازی باعث شد تا شما فکر کنید اون گردنبند خیلی مهم بوده ! یا اینکه باعث میشده تا هرکس اون رو داشته باشه Infect نشه !
درصورتی که نه خنجر باعث Infect نشدن پرنس هست. نه گردنبند باعث Infect شدن فرح !
اون مدال پرنس هم در نسخه دوی بازی گردنبند فرح نیست. چون درنسخه یک پرنس زمانو برگردوند به بجایی که هنوز گردنبند رو از فرح نگرفته بود !
اون مدال وقتی پرنس با Sand Creatur ها روبرو میشه. تبدیل میشه به طلسم The Amullet ...
و سازندگان بازی فقط میخواستن یه وسیله باشه که پرنس بتونه توسطش زمانو انگولک کنه !

دریکی از تریلر های بازی به نام PoP Hestory میگه که Prince Created The Dahaka by Rewinding The time شاهزاده با دستکاری زمان داهاکا را آفرید !
و نظر راوی اون تریلر دقیقا مثل نظر منه. شاهزاده در نسخه دو به نظر من در وجودش مبارزه میکرده با توجه به اسمش Warrior Within
او در توهم و خیال و رویا شخصیتی رو خلق میکنه که خود مرگشه ! این شخصیت انقدر در درون پرنس رشد میکنه تا وجود فیزیکی پیدا کنه.
جزیره زمان رو هم نمیشه باور کرد که واقعا وجود داشته باشه !
چطور ممکنه که پرنس بیهوش در اقیانوسی طوفانی زیر آب غرق بشه ! اما توی یک جزیره که اصلا وجود خارجی نمیتونه داشته باشه بهوش بیاد !
...
من چیزی نمیتونم بگم دیگه. یا داستان بازی یه چیزی تو این مایه ها بوده یا اینکه سازندگان بازی یه کم ... :exclaim:
:cheesygri
استدلال عجيب جالبي است ولي بحث خيلي پيچيده شد ولي بهتره تمام بحثها جواب منطقي داشته باشه بس بهتره به ترتيب جلو بريم اونم از نسخه يک اميدوارم همتون هم عقيده باشيد

ببین وحید جان
اول اینکه سعی کنید بحث تکراری نباشه(به یه نتیجه منطقی واقعا برسید)
بعد هم خواهشا بیراه نرید که داستانی تخیلی سر هم کنید
در آخر هم من هم مث شما دوست دارم بحث کنم ولی فقط حول محور خود بازی

سلام
شما منظور منو متوجه نشديد ببين منظور اتصال نسخه يک بازي با دو چند چيز اين کارو ميکرد صحبتهاي پيرمرد -مداليون فرح که در نسخه يک بود-وشنهاي زمان
به نظر من هیچ اتصالی از نسخه یک به دو وجود ندارد !
درضمن برای اینکه ثابت کنم اون مدال نسخه دو گردنبند فرح نیست این اسکرین شات رو از دموی یکی مونده به آخر نسخه یک میذارم
wmplayer%202006-04-02%2019-56-27-73.jpg

ببینید. گردنبند دست خود فرح است
پس مدال نسخه دو نمیتونه این گردنبند باشه ... اصلا شباهتی بینشونم نیست !
بعد هم خواهشا بیراه نرید که داستانی تخیلی سر هم کنید
اتفاقا هدف من و بقیه از گمراهی دراوردن پرنس باز هایی است که داستانو به غلط متوجه شده اند.
درضمن شاید این تئوری من کمی تخیلی و عجیب به نظر برسد ! اما از اونی که اکثرا فکر میکنند معقول تر است !:exclaim:

دقیقا من هم موافقم از عکس هاتم ممنونم بهزاد جام شماهم مقاله هات رو لطفا بعد از بحث بزار وحید جون که اختلالی پیش نیاد
همون طور که شنیدیم نظر های شایان خیلی با نظر های من و همه فرق داره اما تو چت که توضیح می داد درست از آب در می آند:exclaim:
پس بهتر می دونم به ترتیب هر کس داستان رو خلاصه تعریف کنه و بهزاد جان که پیش کسوت ما هستند اگر زحمتی نداره هر سه نسخه رو چیزی رو که دریافت کرده رو لطفا تعریف کنه بعد آقا وحید بعد شایان جان و بعد من و در آخر اگر سوالی باقی موند مطرح می کنیم×!!!!
نظرتون چی هست؟؟؟؟

سلام
ببینبد در مورد مدال و تغییر ظاهری اون من هم عکس هایی نشون می دم که حتی خود سند هم دستخوش تغییرات شده..یعنی شکل ظاهری رو نمیشه ملاک قرار داد که دلیل این تغییر حتما باید منطقی و دارای داستان باشه
ببینم فکر می کنید دلیل اینکه اصلا سند در نسخه 2 بازی استفاده نشد چیه؟
خوب وجود مدال هست که دیگه نیازی نبوده
البته سند هم در پایان نسخه 1 به فرح رسیده و در عوض مدال دست پرنس افتاده که این احتمال هست که پرنس اینو از پدرش یا از مهاراجه گرفته باشه
توی یکی از دمو ها می بینید که پرنس قبل از رسیدن به جزیره زمان مدال رو داره

به این عکس توجه کنید

سلام
منظور من رو مثل اینکه درست متوجه نشدید شما. عکس رو اگه دیده باشید متوجه میشید که پرنس گردنبندی نداره در آخر نسخه یک. بنابراین اون مدال نسخه دو نمیتونه گردنبند فرح باشه
من اصلا با شباهت کاری ندارم !!!

منظور من رو مثل اینکه درست متوجه نشدید شما. عکس رو اگه دیده باشید متوجه میشید که پرنس گردنبندی نداره در آخر نسخه یک. بنابراین اون مدال نسخه دو نمیتونه گردنبند فرح باشهمن اصلا با شباهت کاری ندارم !!!
خوب یعنی شما می گید که این مدال از کجاست؟

اینم چند تا پوستر

خوب یعنی شما می گید که این مدال از کجاست؟
این مدال یک مدال معمولیه. که وقتی پرنس با کشتی Monster ها روبرو میشه تبدیل به طلسم میشه ...
درضمن در دموی اخر بازی (پایان زاغارت!) پرنس مدالشو The Amullet طلسم صدا میزنه !
پس بهتره از این به بعد بجای اینکه بهش بگیم مدال یا گردنبند فرح یا مدالیون و ... بگیم طلسم ! :cheesygri

ین مدال یک مدال معمولیه. که وقتی پرنس با کشتی Monster ها روبرو میشه تبدیل به طلسم میشه ...درضمن در دموی اخر بازی (پایان زاغارت!) پرنس مدالشو The Amullet طلسم صدا میزنه !
خوب فکر می کنید وجود این مدال از کجا پیدا شده؟
در ضمن قبل از اینکه با کشتی به اصطلاح هیولاها مواجه میشه روی سینه پرنس بود
می تونید توی دموی آغازین بازی یعنی صحنه فرار ببینید

وب فکر می کنید وجود این مدال از کجا پیدا شده؟
در ضمن قبل از اینکه با کشتی به اصطلاح هیولاها مواجه میشه روی سینه پرنس بود
می تونید توی دموی آغازین بازی یعنی صحنه فرار ببینید
خب همونطور که گفتم این مدال میتونه یه مدال معمولی باشه که وقتی پرنس با کشتی آنها مواجه شد مدالش درخشید و تبدیل شد به طلسم! یا اینکه سازندگان بازی فقط میخواستن وسیله ای در اختیار پرنس باشه تا بتونه زمان رو به عقب بکشه ! بیشتر از این نه در بازی گفته شده نه در هیچ سایت و ... من هم نمیتونم خالی ببندم یا اینکه از خودم دربیارم !

خب همونطور که گفتم این مدال میتونه یه مدال معمولی باشه که وقتی پرنس با کشتی آنها مواجه شد مدالش درخشید و تبدیل شد به طلسم! یا اینکه سازندگان بازی فقط میخواستن وسیله ای در اختیار پرنس باشه تا بتونه زمان رو به عقب بکشه
من فکر کردم داستان و جریان خاصی پشت این نگاه تیز بینانه هست
خوب رسیدیم به حرف من
که این بازی می تونه دستخوش اشتباهات زیادی باشه و نمی تونیم بگیم که این بازی 100% فاقد اشتباه هست.....یکی از این اشتباهات هم ربط ندادن قضایا بازی در 3 شماره به درستی

سلام
داستان که مشکل زیاد داره اما اگه قضیه ی رسانا نا رسانا رو مطرح مکیم دلیل وجود دارک پرنس و زنجیر معلوم می شه×!!!چون با زنجیر به یک نارسانا متصل بوده و .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or