Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

یک خبر داغ از وحید(vahid_persia)
امروز یک نفر آن شد گفت دوستش هست و وحید الان خدمت سربازی هست و فردا 2 ساعت می تونه آن شه×!!!!
وحید تو این 2-3 ماهه مدام در حال نوشتن مقالات مختلف بوده و اگر ایشون خود وحید نباشه که من رو گزاشته باشه سر کار و واقعا دوستش باشه احتمالا مقالاتش رو می ده به من که من کاملش کنم و از طرفش بزارم×!!!!
وحید 18 ماه دیگه خدمتش تموم می شه
به همتون سلام رسوند مخصوصا به بهزاد×!!!!!
اینم ادامه ی عکس ها:

بقیه ی عکس ها دفعه ی بعد فعلا خیلی خسته شدم چون همرو باید با دایل آپ آپ کنم×!!!!
به مقاله های وحید فکر کنید راجع به Credits کامل بازی و چیز هایی که من از شنیدنشون داغ کردم اگر لینک می خواهید طبق معمول چون می ترسم شایعه باشه چتمون رو کپی نمی کنم همه چیز به 2 ساعت آن شدن فرداش بستگی داره احتمالا 13 به در هم کاملا خونست×!!!!!

سلام
دیدم رهام عکس گذاشت من هم رفتم سر پوشه بازی و یه نگاه کردم یه سری عکس دیدم
خواستم بدونم شماها مث این رو دیدید
اگه بله که هیچ .اگه نه هم که من هم چند تا بذارم که خالی از لطف نباشه

بزار بهزاد جان خیلی عکس قشنگی بود بی زحمت یک عیدی هم به من بدی ممنون می شم×!!!
چیزی که ادماین ها خیلی دوست دارند:razz:
علا وه بر اینکه اون عکس ها رو میزاری یک پی ام هم به من بدی چند تا لینک بهم معرفی کنی که بفهمم این عکس هاییت که من هیچ جا پیدا نمی کنم هر جارو می گردم رو تو از کجا می آری؟؟؟؟

باشه....همشو آپلود می کنم ویکی یکی می ذارم
فکر کنم پس هیچ کدوم رو ندیده باشی....
باور کن نمی دونم از کجا بود.....من الان خیلی وقته که سراغ لینک هام نرفتم

اینم اضافه کنم عکس هایی که می ذارم از این به بعد از هر 3 نسخه اخیر بازی خواهد بود
تا اونجایی که ذهنم یاری کنه حداقل تکراری نمی ذارم...اگه هم شد بگید تا بدونم از کدوم دسته بردارم

سلام
رهام جان ببخشید دیر جواب دادم چون مسافرت بودم و از عکسهایت نمی دونم چه جوری تشکر کنم
از فیلم پرنس چه خبر در صفحات قدیمی تاپیک پرنس در بازیکده عکس شخصیت فرح را گذاشته بود ایا حقیقت دارد؟
امیدوارم 13 بدر خوبی داشته باشید و اگر زودتر رفتید لذت برده باشید و سالی پر از پیروزی

ز فیلم پرنس چه خبر در صفحات قدیمی تاپیک پرنس در بازیکده عکس شخصیت فرح را گذاشته بود ایا حقیقت دارد؟
هنوز هیچ منبع رسمی اینو تایید نکرده.....پس به یه سری شایعات که تو بعضی سایتها هست توجه نکنید

سلام همه بچه اميدوارم حال همتون خوب باشه
من الان از گيم نت محلوم با سر کچل انلاين هستم
از اون موقع که بازي پرين امد بعد از تومو کردنش ما هم اش خور شديم و الان بعد از حدودا ۱ ماه خدمت به خلايق انلاين شدم البته اکنتمو به دوستم واگذار کرده بودم که مثل اينکه ايشون هم کاري نکردند البته دستش درد نکنه چند تا از مقاله هاي منو هم تو اينجا و هم تو بازيکده گذاشته بودند

رهام و بهزاد جان دلم براي براتون تنگ شده بود :((
ميبينم بازم داره راه ميوفته از شانس بد ما مرخصي ما نيمه سوم بود و براي همين من دير رسيدم

راستي دوستم (احمد )امرو زصبح گفت که رهام جان با من کار داشت که اگه فردا جاي نرم حتما انلاين ميشم
راستي همهون طور که رهام فهميده (نميدونم اين اقا احمد چرا جاسوسي کارهاي منو ميکنه )يه چند صفه اي مقاله در مورد سازندگان پرنس دارم کامل کنم ميدم به احمد تا بده به رهام اونم بزاره تو سايت
از عکساتم ممنون بهزاد و رهام
راستي سود فروش بازي پرنس در حدود ۵ مليون دلار بود که اين سود قابل توجه اي اميدوارم حداقل باعث شه نسخه جديدي از بازي با داستان حماسي ديگر ساخته شه

سلام
خیلی خوشحالم که وحید جان باز هم میبینمت(تو سربازی به یاد پرنس بودن هم عالمی داره)
امیدوارم در این چند روزی که هستی فعالیت داشته باشی

برای انکه پست من هم مفید باشه هم می گم
سود خوبی رو بازی داشته و نویدی هست برای دوست داران این بازی
ولی همه چی رو زمان ثابت می کنه

نوشته شده توسط behzadr:
سلام
خیلی خوشحالم که وحید جان باز هم میبینمت(تو سربازی به یاد پرنس بودن هم عالمی داره)
امیدوارم در این چند روزی که هستی فعالیت داشته باشی

برای انکه پست من هم مفید باشه هم می گم
سود خوبی رو بازی داشته و نویدی هست برای دوست داران این بازی
ولی همه چی رو زمان ثابت می کنه
سلام بهزاد جان قربونت برم

اره مخصوصا موقعي که پدرمونو در ميارن
اره بايد منتظر ماند
راستي بهزاد چند تا از اون عکساي بي نظيرت بزار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or