سلام.این عکسو من خیلی وقت پیش تو فروم پرینس دیدم ! فکر کنم همون سندز آف تایم اسپشیال ادیشن یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه
البته اون سایت فرانسوی هستخوب به خاطر اینکه بیشترش روسی بود

این عکسو من خیلی وقت پیش تو فروم پرینس دیدم ! فکر کنم همون سندز آف تایم اسپشیال ادیشن یا یه چیزی تو همین مایه ها باشه
sorryشما میای اینو میگی یه نفر دیگه میگه نه بابا مطمئنی !؟
یه نفر دیگه میاد میگه من که فکر نکنم همچین چیزی باشه و بگیر برو تا آخر
اینجوری میشه که 2 صفحه پست کاملا زائد ارسال میشه
ممنوناين ترجمه همون سايت فرانسوي به انگليسي هست :
Prince of Persia 4 already under development
POP4 should thus be available as of the end of L’year 2006 on the three Next-Gen consoles. In a little more D’one year the consoles of L’old generation will have irremediably died for L’one of the principal editors of planet. One knows absolutely nothing on the screen of this new episode but one can make a confidence quasi-blind man with L’French editor Ubi Soft to be confined D’a marvellous baby with the point of Next-Gen technology.

صفر ! (البته تا وقتی که تایید نشه , میشه به عنوان یه شایعه قبولش کرد)اصلا این لینک اعتبارش چقدره؟
اون کسانی هم که به قول شما توی "سایت و فروم رسمی یوبی" اینا رو اعلام کردن چند تا یوزر مثل من و شما بودن که این لینک رو پیدا کردن.هیچ وقت مسئولین ubi نمیان یه خبر که مربوط به خودشون هست رو از یه سایت دیگه نقل قول کنن که !اعتبار این لینک اینقدر هست که تو سایت و فرم رسمی یوبی اعلام شده باشه

ببین. کلمه ی خبر رو فقط به مطالبی میگن که تمام اونا توسط مسئولین کانفیرم شده باشن.اما مطالبی مثل همینی که شما پیدا کردی رو بهش میگن Rumor (شایعه) که من و شما هم میتونیم از این قبیل مطالب رو درست کنیم و اینا تا زمانی که توسط مسئولین تایید نشن همون Rumor هستند و به نظر من هم تا زمانی که کانفیرم نشن ارزششون همون صفر هست !