Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

سلام

ممنون علي رضا جان...حتما مزاحمت ميشيم....

راستي از تذكر اشكان هم ممنون....ولي وقتي يه گروه از يه بازي طرفداري مي كنن طبيعتا بحثشون هم كه داغ باشه اين جوري ميشه..ولي باز هم مراعات مي كنيم....

سلام بهزاد جان
جواب از علي رسيد بالاخره!!!
اينم متن پيغامش:
سلام رهام جان
ايده بسيار خوب و جالبي هستش و به نوعي يك كار جديد
من به شخصه از اين كار استقبال ميكنم و از بابت استفاده از نام سايت هم در صورت پر محتوا بودن Cd هيچ مشكلي نيست و باعث خوشحالي ما نيز هست.
اما از اونجايي كه اين سايت به صورت گروهي اداره ميشه بايد اين موضوع بين بقيه بچه ها مطرح بشه(اين كارو خودم انجام ميدم) و فكر نميكنم كسي مخالفت كنه.
اما چند سوال براي من پيش امده ممنون ميشم پاسخ بدي
تيراژ اين كار چه مقدار خواهد بود ؟
هزينه كار چگونه تامين ميشه؟
و در صورت تيراژ بالا نحوه بازاريابي چگونه خواهد بود ؟
در اخر يك پيشنهاد هم دارم
بهتره كه در مورد هر 3 نسخه اطلاعاتي جامع جمع اوري بشه و كساني كه حتي 2 شماره قبل بازي رو انجام ندادن كاملا از چند و چون ماجرا باخبر بشن.اين اطلاعات ميتونه شامل نقد و بررسي ها داستان بازي به صورت كامل قرار دادن عكسهايي از 2 نسخه گذشته و همچنين موسيقي بازي در مورد شماره بعدي خود شما به طور كامل توضيح دادي.
موفق باشيد
اينم متن پيغام من;)
نوشته شده توسط qx_roham_xp
سلام آقا علي
ما(من و بهزاد و وحيد و بقيه ي بچه هاي اهل بازي پرنس!)مي خواستيم يک سيدي بديم بيرون در باره ي POP و بچه ها از من خواستند از شما اجازه بگيرم که آيا ما مي توانيم نام بازي سنتر را روي سيدي داشته باشيم يا نه؟
در مورد سيدي بايد عرض کنم که اين سيدي شامل اطلاعات دقيقي درباره ي سري بازي هاي POP هست + جديدترين عکس هايي که تا به حال کسي نديده + تاريخچه ي شهر بابل + داستان اين مجموعه + تمامي تريلر ها و گيم پلي هاي منتشر شده و خيلي چيز هاي ديگه!
و در مجموع يک مجموعه ي بي نظير هست!(همچنين يک تبليغات بي نظير )
مشتاقانه منتظر جواب شما هستيم
بهتر هست خودت جواب سوال هاي علي رو بدي بهزاد جان!چون من دقيقا از اين چيز ها خبر ندارم

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
آخ جون يکي بالاخره اسم ما رو بلد هست :p:p:p:p:p
رهام جان مثل اینکه منم موفق شدم درست بنویسم :cheesygri
میگم بهتره تمام دموهای شاهزادرو مثل فیلم کنیم و ترجمه از اولیم نسخه تا اخرین نسخه
بعد بحث بعدی که علی اقا گفتن بحث هزینه است که باید مشورت بشه!!
و یه چیز دیگه بهتر نیست ما که اینهمه زحمت میکشیم حداقل یه سودی توی جیبمون بره !!!(البته با صرف کارت اینترنت و وقت و هزینه ها فکر کنم انتظار زیادی نباشه )
و اگر اولین سی دی با موفقیت روبه رو شه مطمئن باشید موفقیتهای بیشاری در انتظار ما و بازیسنتر میباشد
و به نظر من از اولین نسخه تا اخرین نسخه باید مقاله بنویسیم رویداد داستان شخصیتها و...
و منتظر مقاله بعدی من باشید!!

سلام
مرسي;)
مشکل اين هست که فقط تو 2-3 تا دمو حرف زده مي شه!!!
هزينه هم درست هست اما نمي شه زياد هم پول گرفت چون من خودم براي پول کار نمي کنم!
من که مردم از بس واسه همه چي صبر کردم!!!!

نوشته شده توسط qx_roham_xp:
سلام
مرسي;)
مشکل اين هست که فقط تو 2-3 تا دمو حرف زده مي شه!!!
هزينه هم درست هست اما نمي شه زياد هم پول گرفت چون من خودم براي پول کار نمي کنم!
من که مردم از بس واسه همه چي صبر کردم!!!!
خوب بازم میشه اضافه کرد بقیه بی کلام!! :idea:
گر صبر کنی زمقاله اماده سازم

يک عکس ديگه از نمايشگاه E3 البته براي POP3!!!!
ppsign.jpg

يک گوني عکس!

سلام
من ديدم کسي پست نمي زنه بحث E3 هم اومد وسط يک گوني عکس براتون آماده کردم :o
prince3e3_scrn01.jpg

prince3e3_scrn02.jpg

20040513133522_0big.jpg

540_m.jpg

134950_1.jpg

14_176.jpg

p2s.jpg

p1s.jpg

p3s.jpg

e1.jpg

harem_pop_1_.jpg

اين عکس هم فقط براي اين گزاشتم که برام عجيب بود سيدي پرنس 3 دست اين ها چي کار مي کنه؟؟؟! :exclaim: اميدوارم جنبه داشته باشين;)
چطور بور؟

cyruscylinder.jpg

این استوانه کورش کبیر که چندی پيش تو حفاريهاي که انجام دادن پيدا شده و هنوز نتونستن قيمتي روي ان بذارند البته اين استوانه در بابل پيدا شد
میگن اولین قانون توسط کورش بنیان گذار شدکه به پادشاه قانونمند معروف بود اگه خواستین زندگی نامه کورشم براتون میزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or