اينم متن پيغام منسلام رهام جان
ايده بسيار خوب و جالبي هستش و به نوعي يك كار جديد
من به شخصه از اين كار استقبال ميكنم و از بابت استفاده از نام سايت هم در صورت پر محتوا بودن Cd هيچ مشكلي نيست و باعث خوشحالي ما نيز هست.
اما از اونجايي كه اين سايت به صورت گروهي اداره ميشه بايد اين موضوع بين بقيه بچه ها مطرح بشه(اين كارو خودم انجام ميدم) و فكر نميكنم كسي مخالفت كنه.
اما چند سوال براي من پيش امده ممنون ميشم پاسخ بدي
تيراژ اين كار چه مقدار خواهد بود ؟
هزينه كار چگونه تامين ميشه؟
و در صورت تيراژ بالا نحوه بازاريابي چگونه خواهد بود ؟
در اخر يك پيشنهاد هم دارم
بهتره كه در مورد هر 3 نسخه اطلاعاتي جامع جمع اوري بشه و كساني كه حتي 2 شماره قبل بازي رو انجام ندادن كاملا از چند و چون ماجرا باخبر بشن.اين اطلاعات ميتونه شامل نقد و بررسي ها داستان بازي به صورت كامل قرار دادن عكسهايي از 2 نسخه گذشته و همچنين موسيقي بازي در مورد شماره بعدي خود شما به طور كامل توضيح دادي.
موفق باشيد

بهتر هست خودت جواب سوال هاي علي رو بدي بهزاد جان!چون من دقيقا از اين چيز ها خبر ندارمنوشته شده توسط qx_roham_xp
سلام آقا علي
ما(من و بهزاد و وحيد و بقيه ي بچه هاي اهل بازي پرنس!)مي خواستيم يک سيدي بديم بيرون در باره ي POP و بچه ها از من خواستند از شما اجازه بگيرم که آيا ما مي توانيم نام بازي سنتر را روي سيدي داشته باشيم يا نه؟
در مورد سيدي بايد عرض کنم که اين سيدي شامل اطلاعات دقيقي درباره ي سري بازي هاي POP هست + جديدترين عکس هايي که تا به حال کسي نديده + تاريخچه ي شهر بابل + داستان اين مجموعه + تمامي تريلر ها و گيم پلي هاي منتشر شده و خيلي چيز هاي ديگه!
و در مجموع يک مجموعه ي بي نظير هست!(همچنين يک تبليغات بي نظير )
مشتاقانه منتظر جواب شما هستيم
رهام جان مثل اینکه منم موفق شدم درست بنویسم :cheesygriنوشته شده توسط qx_roham_xp:آخ جون يکي بالاخره اسم ما رو بلد هست![]()

رزولوشنشم بالاست