Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

بچه بنظر شما ماجراي فيلم پرنس چيه ؟ قبل از ماجراهاي شن هاي زمان يا بعد از ماجراهاي T2t حال مي كنم مال قبل شن ها باشه چون پير مرد توشه مي تونه به دوره ي نوجواني پرنس بپردازه و شايد اسمشم گفته بشه

بهر حال داستان هر چي باشه من ميرم تو افتاحيه اش شركت مي كنم هر جور شده اي كاش بزارن بيان تو ايران فيلمبرداري كنن نه تو كلمبيا

بچه بنظر شما ماجراي فيلم پرنس چيه ؟ قبل از ماجراهاي شن هاي زمان يا بعد از ماجراهاي T2t حال مي كنم مال قبل شن ها باشه چون پير مرد توشه مي تونه به دوره ي نوجواني پرنس بپردازه و شايد اسمشم گفته بشه

فيلم رو اون جوري كه من فهميدم در زمان قبل لشكر كشي ارتش ايران به هند هست و بعد هم ادامه ماجرا

ولي نكته اين هست كه كاركتر اين فيلم و شخصيت اصلي دوست دارم كاملا شبيه ايراني ها باشه...نه شبيه اين عرب هاي ع.....

مگه اصلا قراره فيلمي ساخته بشه؟
eek.gif

لينك معتبري اگه داريد بذاريد ...
cool.gif

مگه اصلا قراره فيلمي ساخته بشه؟
eek.gif

لينك معتبري اگه داريد بذاريد ...

خوب بهترين لينك خود سايت يوبي.....برو وببين!!

راستی بهزاد جان مدیر اصلیش کسرا و رضا بود ها

بله

راستی بچه ها موافقید یک تاپیک درست کنیم برای ترجمه بازی یعنی به صورت عکس ترجمه کنیم ما هم بفهمیم چی میگن خوب میشه ها

شدني نيست....چون مثلا يه بازي مث پرنس بيشتر جاهاش اين دارك پرنس صحبت مي كرد...خوب دقيقا نمي شه فهميد كجا چي ميگه!

راستی بچه ها موافقید یک تاپیک درست کنیم برای ترجمه بازی یعنی به صورت عکس ترجمه کنیم ما هم بفهمیم چی میگن خوب میشه ها

چرا يه تاپيك ديگه؟

تو همينجا هم ميشه ديالوگ هاي شخصيت ها در دموهاي تكنيكي بازي رو ترجمه كرد. :cheesygri

خوب بهترين لينك خود سايت يوبي.....برو وببين!!

من همين الان رفتم سايت يوبي. اما هيچي در اين مورد نديدم ! :exclaim: کجاش نوشته؟

آخرین ویرایش:
شایان جان چندین صفحه قبل که بهزاد لینک مستقیمم گزاشته بود(شایدم روزبه یادم نیست)
خیلی خبرش گل کرد
هنرپیشه هم فکر کنم انتخاب شد
من عاشق دیدن قسمت های Ww و T2t هستم×!!!!

شایان جان چندین صفحه قبل که بهزاد لینک مستقیمم گزاشته بود(شایدم روزبه یادم نیست)
خیلی خبرش گل کرد
هنرپیشه هم فکر کنم انتخاب شد
من عاشق دیدن قسمت های Ww و T2t هستم×!!!!

من گذاشتم ديگه...اون هنر پيشه هاي كانديد رو هم گذاشتم

منم همین تور راستی ادرس سایت یوبی رو میشه بدید ممنون

www.ubi.com

خب تواین سایت یوبی که چیزی نیست راستی اون عکسا هم تو اون تاپیک صفحه هات 2 تا 25 بود فکر کنم
تر خدا یکی بیاد این مرحله غول رو تو اون تاپیک به بنده بگه چه جوری رد کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or