Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

راست میگی ولی اخه اخرشم جوابم رو نگرفتم

چه جوابي ؟

چشم می نویسم اگر این شایان مسخره بازی در نیاره برام انگلیسی کنه خیلی خوب میشه نکردم میدم کسی دیگه

ما اولين ايراني ها و آخرين ها براي اين نظرات نيستيم....شايد باور نكنيد ولي حدود 30% از اعضا فعال فرميوبي ايراني هاي مقيم كشورهاي ديگه هستن

از همه بدتر اعراب هم هستن كه خيلي مشتاق هستن كه نام بازي به پرنس عرب برگرده(اصلا من از اين عربها م......)

نوشته شده توسط behzadr:
چه جوابي ؟

ما اولين ايراني ها و آخرين ها براي اين نظرات نيستيم....شايد باور نكنيد ولي حدود 30% از اعضا فعال فرميوبي ايراني هاي مقيم كشورهاي ديگه هستن

از همه بدتر اعراب هم هستن كه خيلي مشتاق هستن كه نام بازي به پرنس عرب برگرده(اصلا من از اين عربها م......)
این عرب ها خیلی پرو هستن
من نوفهمم چرا اصلا ما باید تو ایران عربی یاد بگیریم
کی می خواد بره عربستان حالا سالی یک بار میریم مکه همین
راستی ببخشید این اخر پرنس سه چی میشه میشه برام بگید تا بدونم اخه برای داستان می خوام این کلینا چی میشه

اقا سیو کاملش چه بدرد میخوره
من می خوام بازی رو عادلانه تموم کنم
فرزاد جان تاپیک تاپیک پرنس دیگه باید درباره اش بحث بشه من دروغ اگر میگفتم بزنید تو دهنم ولی خیلی بد مخصوصا اون دماغ زیباش که دماغ عقابی معروف

اقا سیو کاملش چه بدرد میخوره
من می خوام بازی رو عادلانه تموم کنم

خوب ديدم گفتي مشكل داري به رد كردنش بهت سيو بعد اونو بدم

فرزاد جان تاپیک تاپیک پرنس دیگه باید درباره اش بحث بشه من دروغ اگر میگفتم بزنید تو دهنم ولی خیلی بد مخصوصا اون دماغ زیباش که دماغ عقابی معروف

عيب رو يه بار مي گن.....ولي هي داري همينو تكرار مي كني
wink.gif

راستی ببخشید این اخر پرنس سه چی میشه میشه برام بگید تا بدونم اخه برای داستان می خوام این کلینا چی میشه

پرنس بعد از كشتن وزير مي بينه كه دوباره شنهاي طلايي همه جمع مي شن و دوباره شبحي از كالينا درست ميشه

بعد خنجر از پرنس گرفته ميشه و كالينا با از بين بردن خنجر هم خودش و هم اون زنجير از پرنس جدا ميشن و براي هميشه پرنس رو ترك مي كنه

پرنس هم حالا كه ديگه مي بينه شهر و فرح همه آزاد شدند خوشحال ميشه

فرح از پرنس مي پرسه كه نامشو چطور مي دونه و پرنس هم شروع مي كنه به تعريف كل ماجرا

در همين موقع دوربين كه از نماي بالاي برج بابل از هر دوشون فيلم مي گيره كم كم ازشون دور مي شه و موزيك آخر شماره 1 خيلي آروم نواخته ميشه و بازي تموم مي شه

سلام سلام سلام
چشم من رو دور دیدید ها......;)
خیلی خوب هست...!
میثم جان آخه ما دیگه بحث آنچنانی که فکر کنی نداریم از این 39 صفحه + 79 صفحه ی اون تایپیک و حدود 100 صفحه هم از بازی دات بیشتر بیشتر بیشترش درباره ی این جور چیز ها بوده;)
در ضمن حرص نزنید پرنس که تموم نشد.....!
این سگانه تموم شد سال 2008 همتون اولین تریلر پرنس جدید رو می بینید با داستانی جدید و قیافه ای جدید.....!
مگه داستان این سگانه بد بود مگه قبولشون ندارین خوب صبر کنید بازم داستان می نویسند دیگه نورهود که نیست!!!!!!!!

این سگانه تموم شد سال 2008 همتون اولین تریلر پرنس جدید رو می بینید با داستانی جدید و قیافه ای جدید.....!

يعني 2 سال ديگه! فكر نمي كنم

يوبي براي اينكه بتونه بازي ها معروفشو روي كنسول هاي نسل بعد بياره نمي تونه زياد صبر نمي كنه

عاقلانه اين هست كه در مدت زماني بين 1 تا 2 سال باز هم روي بازي هاي معروفش برنامه ريزي كنه

خوب اگر هم برنامه ریزی کنه همین پرنس رو می سازه همین Sot با همون داستان×!!!!
داستان به اون قوی ای به این راحتی ها شکل نمی گیره در ضمن احتمال 2009 هم هست×!!!!
خود ساخت موتور گرافیکی طراحی های نو داستان نو و شخصیت های نو خیلی کار می بره
خیلی هم خسته شدند کارمندان یوبی×!!!!
خودشون هم که گفتند یک استراحت خیلی زیاد نیاز داریم
از این حرف می شه نتیجه گرفت باز هم پرنس ساخته می شه
و همچنین به این زودی ها نمیاد پرنس جدید
یک نکته ی مهم هم اینکه چون مدیران گفتند پست هامون رو کپی نکنیم پس یه سر به اون تایپیک هم بزنید پستم دقیقا برای این تایپیک هم صدق می کنه×!!!!
خیلی ممنون

یک نکته ی مهم هم اینکه چون مدیران گفتند پست هامون رو کپی نکنیم پس یه سر به اون تایپیک هم بزنید پستم دقیقا برای این تایپیک هم صدق می کنه×!!!!

با اين وجود ديگه باز بودن اين تاپيك نياز نيست....درخواستشو به مديران مي دم

راستی اگر داستان بعدی یک فلاش بک به عقبم باشه بد نیست ها نه

يعني اينكه داستان برگرده به قبل ماجراي شنهاي زمان....زماني كه مهاراجا اومد به جزيره زمان!!! پرنس پس كوش؟

من یک نظر دارم اگر بحث هایی که اینجا می شه در اون تایپیک باشه و کمک هم در تایپیک خودش و این تایپیک پاک شه خیلی بهتر می شه;)
البته این فقط نظر من هست اما واقعا کارایی مفیدی نداره بچه ها پایه ایستند این همه مسابقه یک دونه رو شرکت نکردین×!!!!
پس جز مایه ی آبرو ریزی و حدر دادن وقت چیزی نداره....
و همون مسابقه هامونم (با اینکه اجرا نکرد حتی یک نفر×!!!!)تو همون تایپیک بزاریم;)

میثم جان برای بار N ام می گم شن های زمان تموم شد×!!!
شنی و داهاکایی و فرحی . مهاراجه و وزیری هیچ چیز دیگه نیست×!!!!
تموم شد دیگه این ادامه نداره;)
فیلم هندی که نیست(شایان خوب می دونه!!!!!)

رهام جان

بايد بگم كه روز اولي كه من هر دو تاپيك رو تاسيس كردم اول هم گفتم به چه منظور هست

تاپيك اول فقط مخصوص اخبار و مطالب بازي هست

تاپيك دوم فقط در مورد بحث و گفتگو پيرامون بازي هست..مثل داستان ..گرافيك و صدا و چهره و هر چيز ديگه اي

حالا بايد ديد كه دوستاني كه پست مي زنند با توجه به نام تاپيك در انمجن مربوطه اقدام كنند

اين موضوع اونقدرها هم پيچيده نيست

خب کدوم برای اخبار کدوم برای بحث اون که برای اخبار باید بسته بشه اخه بازی اومده دیگه
راستی رهام جان من نمیگم برگرده تو شن های زمان
ببینید چی میگم اگر یادتون باشه دویل مکرای یک فلش بک بود
خب اینم می تونه یک فلش بک باشه مثلا قبل از دو ولی ربطی به شن های زمان نداشته باشه حالا نمی دونم میفهمید چی میگم که خودمم نمیفهمم
راستی یکی به بنده بگه پرنس اگر تو نسخه چهار می خواست بجنگه با کی میجنگید از تو نسخه یک و دو و سه یا اینکه یک موجودی خلق میشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or