Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

خب دوستان من یک داستان سردست شکته نوشتم البته با کمک شایان جان اگر چرت پرت ببخشید 5 دقیقه ای بهتر از این داستان بلد نبودم:
تصمیم گرفتیم شما رو جدا کنیم
پرنس ناگهان از خواب میپره میفهمه غزیه چی همان موقع دو سرباز با هم حرف میزدن و میگفتند که شاه می خواد پرنس رو فردا دار بزنه
پرنس که میفهمه و می خواد جلوی شاه رو بگیره خودش رو به مریضی میزنه اون دو سرباز تا در رو باز میکنند که پرنس رو بگیرند پرنس
با یک حرکت اون دو سرباز رو به روی زمین میندازه و پا با ورداشتن شمیشیر انها از ان مکان فرار میکنه از این قسمت شخصیت پرنس دست شما
حواهد بود پرنس هم برای جلوگیری از این کار با شاه میجنگه و در اخر با شاه در شبی بارانی در پشت بام به زبان امروزی قصر به جنگ
میپردازن که پس از جدالی بسیار پرنس موفق میشه با یک زربه شاه رو بکشه و در اخرین لحظات شاه به پرنس میگه من به تو حسودیم میشه ولی
الان دیگه به تو حسودیم نمیشه
با مردن شاه پرنس برمیگرده به تاج تخت ولی.....

از اونجایی که به نظر من دیگه پرنس دشمنان قدیمیش رو نداره و همه چیز از نو ساخته می شه پس با دشمن جدیدش دیگه
می تونه هر کسی باشه×!!!!
اما هر کی هست حتی اسمشم نشنیدیم
اصلا میثم جان به نظر من زیاد درباره ی پرنس 4 فکر نکن چون ساخته نمی شه;)
اون جوری که من حساب می کنم پرنس 5 ساخته می شه و به عبارتی 1 ×!!!!
پرنس رو که تموم کنی به حرف من می رسی مطمئن باش این پرنس با این داستان تموم شد;)
اصلا دیگه پرنس نه به هند رفته نه می خواد بره چرا نره به عثمانی یا جاهای دیگه×!!!!
اصلا دیگه پرنس که تو بابل نیست و اصلا که هنوز پدرش پادشاه هست×!!!!
شاید اصلا پادشاه رو یکی کشته باید انتقام بگیریم×!!!!
شاید پرنس داستان هایی مثل 1 & 2 قدیمی دنبال کنه(که آرزو می کنم نشه×!!!!)
در هر حال این گروهی که من می شناسن دیگه همه چیز رو از نو می سازند و اصلا فکر می کندد پرنسی هنوز نیومده و دارند نسخه ی اول رو می سازند;)
بهزاد جان خوب شد این پست رو زدی پس چه بهتر هست همه بهش عمل کنند;)

میثم داستانت خیلی جالب هست اما دیگه شده عین عین فیلم هندی×!!!!
عجیب این سایان علاقه وافری به فیلم هندی داره×!!!!
کم مونده یکی از این برادر ها درس بخونه اونیکی نخونه بعد هم نکته ی مثبت و آموزنده هم داشته باشه×!!!!!!!!!!!!!!

جدی جدی جدی اون تایپیک قفل شده×!!!!!
آخه چرا؟؟؟؟
بحث که داغ بود
اون جمله ی اول رو اول بازی
قسمتی که با اولین دشمن ها می جنگین می گه
دوم هم فکر کنم آخر های بازی شاید جایی که از چاه در می اومد درست یادم نیست:o
چرا آخه اون تایپیک بسته شد
گرچه اگه قرار بود یکی از این دوتی بمونه این بهتر هست اما خیلی بده اینجوری که×!!!!!!

سلام

داستان جالبي بود..........ولي يكم خيلي شبيه هم بود....حالا شايد اين بار پرنسي در كار باشه ولي نه ديگه دوقلو....داستان مي تونه بررفته از يكي از داستانهاي شاهنامه باشه...ايده بسيار جالبي بود كه توي فرم مطرح شده بود...حتي داستان رو هم گذاشته بودند....همون ضحاك ماردوش كه خيلي ها معتقد بودند داهاكا همون ضحاك هست

سلام
احتمال بودن داستان از روی شاهنامه زیاد هست اما فقط در حد الهام
در ضمن دوستان من یک پست به آقای مجرد زدم و اصلا دلیل قفل شدن اون تایپیک رو نمی دونم×!!!
واقعا برام حنده دار هست×!!!!
و اگر هم مقصر من هستم چشم من از این سایت حاضرم برم×!!!
بله اگر فکر می کنید من سبب این همه اشکال در این سایت شدم با زدن یک پست خداحافظی حاضر به ترک هستم;)
جدا می گم×!!!!!
خیلی ممنون

نه رهام جان...خود من هم از جريان بي خبر هستم....احتمالا از قضيه اصلي خيلي پرت رفته بوديم...همه مقصر بوديم رهام جان....پس نه مقصر هستي و نه مي خواد بري....كجا از اينجا بهتر

احتمال بودن داستان از روی شاهنامه زیاد هست اما فقط در حد الهام

همون الهام گرفتن هم خودش يعني توجه به فرهنگ غني ايراني...

این هم حرفی هست بهزاد جان
من منتظر جوابشون هستم
در مورد الهام گرفتن هم شک نکن Prince of Persia می سازند دیگه;)
باید از تاریخ ایران الهام بگیرند و خوشبختانه با استعداد های قوی ای که دارند خیلی زیباترش می کنند مانند داهاکا
خوب به نظر شما کدوم افسانه احتمالش هست؟؟؟؟
یا کدوم شخصیت؟؟؟؟؟
خدا کنه رهام نباشه:o

باید از تاریخ ایران الهام بگیرند و خوشبختانه با استعداد های قوی ای که دارند خیلی زیباترش می کنند مانند داهاکا
یا کدوم شخصیت؟؟؟؟؟
خدا کنه رهام نباشه
redface.gif

البته سراغ افسانه در صورتي مي رن كه لنگ داستان باشند...يعني اينكه امكان نداره از داستان هاي حماسي اقتباس كنند بلكه الهام مي گيرند....

اقتباس اونها از تاريخ خواهد بود نه از داستان

عجیب این شايان علاقه وافری به فیلم هندی داره×!!!!

بابا من غلط كردم اگه اين چرتو پرتارو به ميثم گفته باشم !!! تو ياهو مسنجر بهم پي ام داد و گفت به نظرت دشمن پرنس كي باشه تو شماره چهار !!!! منم گفتم دشمن پرنس خود پرنس باشه ! همين !

رستم و اشكبوس !!!

دليري كجا نام او اشكبوس همي برخروشيد برسان كوس

بيامد كه جويد زايران نبرد سر هم نبرد اندر آرد به گرد

بشد تيز رهام با خود و گبر همي گرد رزم اندر آمد به ابر

برآويخت رهام با اشكبوس برآمد ز هر دو سپه بوق و كوس

به گرز گران دست برد اشكبوس زمين آهنين شد سپهر آبنوس

برآهيخت رهام گرز گران غمي شد زپيكار دست سران

چو رهام گشت از كشاني ستوه بپيچيد زو روي و شد سوي كوه

ز قلب سپاه اندر آشفت توس بزد اسب كايد بر اشكبوس

تهمتن برآشفت و با توس گفت كه رهام را جام باده ست جفت

تو قلب سپه را بهآيين بدار من اكنون پياده كنم كارزار

كمان به زه را به بازو فكند به بند كمر بزد تيرچند

خروشيد كاي مردم رزم آزماي هماوردت آمد مشو باز جاي

....

to be continued !!!
eek.gif

سلام

دوستان لطفا از اطلاعات مربوط به خود بازي استفاده كنيد....ديگه خيلي داره پرت ميريم.....اگه اين جوري پيش بره اين تاپيك هم قفل ميشه...پس بهتر هست كه اگه بحثي قرار هست بشه حداقل 50% واقعيت نزديك به خود بازي باشه

نه رهام جان دلیلش شما نبودی...
اولا که اون تاپیکو من قفل کردم.دوما هم فکر نکنم دیگه بهش نیازی باشه.البته پاک هم نمیشه چون شاید یه سری اطلاعات مفید داشته باشه توش.البته این تاپیکم دست کمی از اون نداره.ولی خوب این بازی نمیشه که تاپیک نداشته باشه.از اونجایی که فعلا از شماره دیگه خبری نیست احتمالا از این به بعد اکثر بحثای این سری بازی در مورد کل سری خواهد بود.اینجا هم یه جاییه که طرفدارای این سری بیان نظراشونو بگن یا چیزایی که کشف میکنن و این حرفا.کلا از اون اولم یه تاپیک بیشتر لازم نبود فقط یه تاپیک که خبرای نسخه سومو اونجا داشته باشیم.بهزادم که گفت اون تاپیک برای اخبار بود که فعلا اخبارم تموم شده.حالا اگه خبری شد دوباره یه تاپیک زده میشه برای خبر.اینجا هم برای بحث و اینجور چیزا راجه به بازی هست. این تاپیکم خیلی خوب نیست.خواهشا دوستان اینجا رو با چت روم یا تاپیکهر چه میخواهد دل تنگت بگو اشتباه نگیرن تا تاپیک خوبی باشه.دمتون گرم.مرسی...
درضمن لطفا راجه به این پست دیگه بحث نشه.اون تاپکم گفتم تا زمانی که نیازی نباشه خوب باز نمیشه دیگه وقتی نیاز نیست.این پست فقط برای این بود که سوءتفاهم پیش نیاد....

چشم
دوستان من یک چیز جالب کشف کردم حتما همه قبلا کشف کردن
برای اینکه از بعضی دیوار ها بالا برید موقعی که میاید رو دیوار یک تیک میکنه باید اسپیس رو بزنید دوباره تیک که کرد اسپیس رو بزنید همین تور الی اخر
من نمی دونستم هی میزدم نمیرفت بالا فهمیدم
دست بزن به هوش زکابت
راستی بابا بیخیال چهار پرنس بشید همین برای هفت پشتمون بسته سری بد فکر کنم باید مودممونم از کار بیوفته والا

راستی بابا بیخیال چهار پرنس بشید همین برای هفت پشتمون بسته سری بد فکر کنم باید مودممونم از کار بیوفته والا
این که ربطی به بازیه پرنس نداره...مطمن باش در آینده ی نزدیک تمامی بازی ها از این قفل استفاده خواهند کرد و شما باید به همین طریق بازی را اجرا کنی...

بچه ها مگه سگانه تموم نشد؟؟؟؟
پس چرا از Sworldsman برام ایمیل زدند و Mision جدید دادند×!!!!
اگهسگانه تموم شه اونم باید تموم شه تا چند روز دیگه که Mision کامل اعلام شه معلوم می شه;)
حدس می زنم آخریش باشه مثلا اگر پرنس ادامه داشته باشه در آینده چه اتفاقاتی براش می افته و....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or