Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

میشه در مورد لایف ها توضیح بدید

لايف اپگريد ها در هر سه نسخه اين بازي وجود داره. مكان هاي مخفي هستن كه با دسترسي به اونا ميزان جون شما افزايش پيدا ميكنه . در نسخه دو بازي اگه همه لايف اپگريد ها رو بگيريد پايان بازي يه جور ديگست .

بازم توضيح خواستي در خدمتم
cool.gif

ببخشید
دوستان اگر تو صفحه اصلی بازی چند ثانیه موس رو نگه دارید یک دمو نشون میده
دماغ پرنس رو دیدید خیلی زیبا طراحی شده
راستی به نظر من پرنس که الان تو عکس اوانتر بنده هست خیلی خوشتیپ تر از این پرنس سه هستش
ببخشید من یک جا شنیده بودم که پرنس سه فلاش بک ایا درست

چرا تعجب منظورم این بود که
اگر بهترین داستان رو هم بنویسم ولی کسی که نمی تونه بده به یوبی سافت اگر خوششون اومد استفاده کنن فقط درحد یک نظر میمونه همین بس

اگر بهترین داستان رو هم بنویسم ولی کسی که نمی تونه بده به یوبی سافت اگر خوششون اومد استفاده کنن فقط درحد یک نظر میمونه همین بس

چرا بديم يوبيسافت؟ خب خودمون ميسازيمش
cool.gif
خوشبختانه صنعت بازي و بازي خوري و بازي سازي ! داره تو ايران راه ميفته. مجلات زياد شده سايت ها هم زياد شده. كم كم داريم ما هم رشد ميكنيم !
wink.gif

دوستان اگر تو صفحه اصلی بازی چند ثانیه موس رو نگه دارید یک دمو نشون میده

اين تريلري رو كه نشون ميده رو من قبل از اومدن بازي داشتم !

دماغ پرنس رو دیدید خیلی زیبا طراحی شده

مسخره كه نميكني ها ها هاها ها؟!
mad.gif

راستی به نظر من پرنس که الان تو عکس اوانتر بنده هست خیلی خوشتیپ تر از این پرنس سه هستش

اين عكس اواتار شما مال هفت سال پيش پرنسه. به نظر من تو نسخه دو قيافش بهتر از هر سه شماره بود ...

ببخشید من یک جا شنیده بودم که پرنس سه فلاش بک ایا درست

نه بابا ! پرنس سه فلش بك نيست. فقط تيكه آخر آخرين دموش يه ذره فلش بكه !
wink.gif

من کاری ندارم تو داری یا نه افه نیا
نه مسخره کردمش بخاطر اینکه خیلی ضایع دماغشو ساخته بودن
ولی این خورشید من رو کشته یادم کلاس اول که بودیم معلم قرانمون یک خورشید بهم یاد داد از این خوشگل تر
ولی خداییش خیلی قیافه پرنس در شماره سه بیریختشده قبول کنید
ببینم شماره دوش چه شکلی بود

نه مسخره کردمش بخاطر اینکه خیلی ضایع دماغشو ساخته بودن

دماغش زيادم بد نبودا !!!

ولی این خورشید من رو کشته یادم کلاس اول که بودیم معلم قرانمون یک خورشید بهم یاد داد از این خوشگل تر

اينو هستم !

ولی خداییش خیلی قیافه پرنس در شماره سه بیریختشده قبول کنید

تو خودت هم اگه جاي پرنس بودي و اين همه بدبختي كشيده بودي قيافت همين شكلي ميشد ! تازه خيلي هم خوشگله! كجاش بده؟ چشماش كه آبيه موهاش هم لخته هيكلش هم كه به اين توپي دماغش هم فقط توي بعضي از تريلر هاي قبل از پخش بازي بد بود تو بازي اصلي كه خوبه !

اصلا چرا انقدر به قيافه اين بدبخت گير ميدي؟
eek.gif
يه عكس بذار ببينم خودت چه اعجوبه اي هستي !
redface.gif

اره بابا راست میگه
مخصوصا ما ایرانیان اول اضافات بازی ها رو میگیریم میریزیم بازی به اسم خودمون میزنیم بیرون
حالا دیگه اخرش باشیم یک بازی می سازیم که درحد این میکرو های دستی بود اسمش رو یادم نیست در حد همون خیلی دیگه مثلا بخوایم زحمت بکشیم بازی رو میتونیم شبیه به جی تی ای دو بسازیم فقط شخص سوم باشه همین بس
اره صنعتی
عالی سایت تخصصی هم که هر کی دیگه توسنته سایت زده یارو نمی دونه گیم چی هست سایت گیم زده
راستی بحث عوض نکن
داستان چه قدر باحال شد همش یک خطشو نوشتم راستی
دوستان چرا ما دیگه در باره بازی بحث نمیکنیم گیر دادیم به نسخه بعدیش
بعدم یک زره در باره گرافیک و شخصیت پرنس کلی صحبت کنیم روند داستانی اینها

حالا شماها چه گيري داديد به قيافه اين بدبخت

من هم قبول دارم زيبا ترين چهره تو اين شماره مربوط به نسخه 2 بازي هست

ببخشید کسی این مرحله غول مهربون رو برا ما رد کنه

كدوم غول؟

تو بده به من....من مي فرستم....قول مي دم ظرف مدت كمي جوابتو از خود فرم رسمي بازي كه متعلق به يوبي هست بگيري.....فقط يه مشكلي بايد تماما به انگليسي بنويسي ....

دوستان چرا ما دیگه در باره بازی بحث نمیکنیم گیر دادیم به نسخه بعدیش

اينو خودت چند بار گفتي....

چشم می نویسم اگر این شایان مسخره بازی در نیاره برام انگلیسی کنه خیلی خوب میشه نکردم میدم کسی دیگه

راست میگی ولی اخه اخرشم جوابم رو نگرفتم

درجه جدید مبارک صدسال به درجه جدید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or