Prince of Persia

سلام
خوب منم که همه به خاطر همین بازی پرنس بیشتر شناسایی می کنن
امیدوارم این فرم سرپا و قدرت مند باشه تا من و بقیه دوستان بتونن فعالیت مثبت و سریعی داشته باشن

موفق باشید
از طرف طرفدارن شاهزاده ایرانی ;)

ولی من ساند اف تایم رو کامل که تموم کردم چیزی نشد ؟ ! ؟ ! ؟ ! ؟ !؟!

حدود 11 تا لايف اين بازي داره...گرفتن اونها هم فقط جون رو زياد مي كنه و در روند بازي هيچ تاثيري نداره

وقتي جنازه باباش رو ميبينه وجدانش بهش تيكه ميندازه و ميگه كه "نكنه ميخواي باز بري به جزيره زمان و زمان رو برگردوني به قبل از مرگ پدرت" پرنس هم براي اولين بار

جالب بود....من زياد تو بازي به اين رد و بدل گفتگوها دقت نمي كردم...براي همين هم يه سري چيزها رو الان دارم متوجه مي شم....ممنون

دوستان من اینتوری که تو بازی نما خوندم پادشاه ایران برای شنهای زمان میره یکی میشه یک داستان کامل توضیح بده اخه من هر داستانی خوندم اینتوری نبوده

نوشته شده توسط Miesam:
دوستان من اینتوری که تو بازی نما خوندم پادشاه ایران برای شنهای زمان میره یکی میشه یک داستان کامل توضیح بده اخه من هر داستانی خوندم اینتوری نبوده

بازي نما چرت نوشته ... من كميك پرنسش رو خوندم از خودش همش رو درورده ...

الب بود....من زياد تو بازي به اين رد و بدل گفتگوها دقت نمي كردم...براي همين هم يه سري چيزها رو الان دارم متوجه مي شم....ممنون
خواهش ميكنم. شما كه استاد مايي تو پرنس ! :mrgreen:

آخرین ویرایش:

من متوجه نشدم....يعني منظورش اينه بوده كه جنگ بين هند و ايران فقط براي شنهاي زمان بوده(غير اينم نبوده)

نه . طبق گفته خود پرنس در انتهاي اولين ديالوگ نسخه يك بازي جنگ براي honor and glory شرافت و افتخاره ...

دوستان من دارم داستان بازی رو با جزئیات بیشتر نسبت به داستان های دیگه ای که از این بازی خوندید مینویسم. فعلا اولشم ! بزودی آماده میشه تو یکی از همین تاپیک های پرنس میذارمش
wink.gif
برای کسایی مثل میثم که همه نسخه های بازی رو انجام ندادن یا اینکه زبانشون خوب نیست و داستان رو نمیدونن فکر کنم مفید باشه !
redface.gif

دوستان من دارم داستان بازی رو با جزئیات بیشتر نسبت به داستان های دیگه ای که از این بازی خوندید مینویسم. فعلا اولشم ! بزودی آماده میشه تو یکی از همین تاپیک های پرنس میذارمش
wink.gif
برای کسایی مثل میثم که همه نسخه های بازی رو انجام ندادن

ماشاا....همه داستان نويسن.....مي گم شماها كه همتون مي تونيد دست به قلم بشيد چرا براي صفحه اول نقد نمي نويسيد؟

یا اینکه زبانشون خوب نیست و داستان رو نمیدونن فکر کنم مفید باشه

and me

ماشاا....همه داستان نويسن.....مي گم شماها كه همتون مي تونيد دست به قلم بشيد چرا براي صفحه اول نقد نمي نويسيد؟

چاكرتم ! من كه دست به قلمم خوب نيست همين رو هم كه الان دارم مينويسم وسطش گير ميكنم ! چون اصلا ادبياتم خوب نيست قبلا هم كه نقد مينوشتم از اين مشكلات زياد داشتم !
redface.gif

and me

اينيكي رو كه ديگه خالي بستي تابلوئه!
eek.gif

چاكرتم ! من كه دست به قلمم خوب نيست همين رو هم كه الان دارم مينويسم وسطش گير ميكنم ! چون اصلا ادبياتم خوب نيست قبلا هم كه نقد مينوشتم از اين مشكلات زياد داشتم

ببين خواستن توانستن هست...اگه بتوني نقد هاي خوبي رو بنويسي حتما ادبيات خوبي هم داري

حالا داستانت رو بنويس مشخص ميشه كه چجور جمله بندي داري

بابا بهزاد جان شایان خودش یک پا نقد بود تو دارینوس یک مدتم مدیریش بود ولی به دلایلی خیلی روشن از انجا اخراج شد
راستی دوستان منم داستان پرنس 4 رو دارم می نویسم خیلی قشنگ شده ولی چه فایده این داستان که نمیره رو پرده

ببين خواستن توانستن هست...اگه بتوني نقد هاي خوبي رو بنويسي حتما ادبيات خوبي هم داري

حالا داستانت رو بنويس مشخص ميشه كه چجور جمله بندي داري

چشم. مينويسم ولي فكر نكنم زياد جالب شه ها !!!

راستی دوستان منم داستان پرنس 4 رو دارم می نویسم خیلی قشنگ شده ولی چه فایده این داستان که نمیره رو پرده

شما داستان 4 رو بنويس رو پرده هم ميبريمش !
eek.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or