ایمج گرفتن از بازی ها که کاری نداره و شما به راحتی به کمک Ultra ISO یا Alcohol 120% می تونید از بازی اوریجینال خود ایمج بگیرید. (البته باید از آخرین ورژن این نرم افزار ها استفاده کنید!)اگه مي شد رهام جان كه الان گرافيك بازي و همچنين نقاط ضعف بازي الان اين شكلي دست بازار ايران نبود
کمکم دارم امیدوار میشم...ایمج گرفتن از بازی ها که کاری نداره و شما به راحتی به کمک Ultra ISO یا Alcohol 120% می تونید از بازی اوریجینال خود ایمج بگیرید. (البته باید از آخرین ورژن این نرم افزار ها استفاده کنید!)
امین جان من جواب سوال شما رو می دم ولی خواهشن دیگه این بحث رو در این تاپیک ادامه ندهید!کمکم دارم امیدوار میشم...
این چه فایده ای داره اشکان جان. میشه مثل همونایی که در بازار هست؟ بازم کابل کشی میخواد...
در ضمن من نمی دونم این خبر که نسخه های ایران مشکل داره از کجا نشات گرفته ولی مطمئن باشید این نسخه ای که الان در ایران موجود است و همه استفاده می کنند هیچ گونه تفاوتی از نظر گرافیک ، اشکالات ، باگ های احتمالی و ... با نسخه اوریجینال نداره
نوشته شده توسط behzadr:اشكان جان...بازي رو شما خودت اورجينال داري؟
من نسخه اورجينال رو نديدم...ولي همون طوري كه گفتم متوجه شدم كه اشكالاتي در نسخه هاي كپي غير قانوني هست كه اصلا در نسخه اصلي نيست...مث همين گرافيك
بهزاد جان من نسخه اوریجنالشو ندارم ولی در مورد نحوه کپی شدن و بازی های اصل اطلاعات کاملی دارم و بر مبنای آنها سخن می گویم!